Şimdi Ara

AVEA Efsane Yıkılan Paketi geri getirmiş. 500DK+5000SMS+1GB İnternet şeklinde güncelledi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.163
Cevap
14
Favori
142.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...27...59
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone internet kullanıyorum. 9.9 veriyorum iki gün sonra yenidEn hiz yerlere düşüyor ama aşım yok. Buna gelsem iyi olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

selamlar

bu paketi kullanıyorum ben de...19 tl idi 23 tl yaptılar ses çıkarmadım.e gayet başarılı bence
    2 şekli var.
    1000 dakika avea ya 1000sms 1gb internet
    500 dk heryöne 1000 sms 1 gb internet

ben memnunum açıkcası beni gayet tatmin ediyor.
    tek sıkıntısı 10 saniye de 1 dakika da 1 dakika düşürüyor..

arkadasim acaba ne zmn 23 lira oldu ben bi kac gun once 19 liraya yapmistim ne zaman zam geldi

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

selamlar

bu paketi kullanıyorum ben de...19 tl idi 23 tl yaptılar ses çıkarmadım.e gayet başarılı bence
    2 şekli var.
    1000 dakika avea ya 1000sms 1gb internet
    500 dk heryöne 1000 sms 1 gb internet

ben memnunum açıkcası beni gayet tatmin ediyor.
    tek sıkıntısı 10 saniye de 1 dakika da 1 dakika düşürüyor..

arkadasim acaba ne zmn 23 lira oldu ben bi kac gun once 19 liraya yapmistim ne zaman zam geldi

valla hocam 2 3 ay oluyor ama herkese aynı anda zam yapmıyorlar sanırsam.
    benim bu tarifedeki 1 senem dolduğu için 23 tlden ücretlendiriyor olabilirler.
    23 lira bile olsa yanına yaklaşabilen bir tarife olmadığı için sesimi çıkarmadım zaten ben de

• az önce 40 dk telefonda konuştum müşteri hizmetleriyle ısrarla bu tarife bitti diyor
    internet sitesinden baktım, özellikle belirttim sağ üst köşeden arama kısmına yıkılan yaz, 3 tane sonuç çıkıyor sizin bahsettiğiniz ikincisi benim dediğim birincisi diye
    yıkılan yazıp sonuç alması 5 dk sürdü, internet yavaşmış :)
    anlamadı gitti.. sonuç olarak avea kendi içinde bilgilendirmemiş

Orijinalden alıntı: freedom058

MERHABA ARKADASLAR BEN SIMDI aveanın faturalı hatttını kullanıyorum vede aylık 38 lıra oduyorum...
    2 gb sınırsız net 500 dk 1000 sms... bu tarıfıye nasıl gecebılırım sımdı ben...

bende aynı durumdayım bu tarifeye geçmek çok mantıklı..Sanırım tek yolu yeni hat...Taşıttırıp geri gelirsek 90 gün sınırı var..
  • Arkadaş bu tarife 19 liraydı.
    Neden 23 oldu ben o 4 liranın peşine düşerim arkadaş

Ama güzel tarife Allah için, geri dönsem mi diye düşünüyorum hep

Orijinalden alıntı: galapagos3

Arkadaş bu tarife 19 liraydı.
    Neden 23 oldu ben o 4 liranın peşine düşerim arkadaş

Ama güzel tarife Allah için, geri dönsem mi diye düşünüyorum hep

19 TL olanlarında tarifesi 23 TL oldu.
    evlere ödenen vergi + kim aramış servisi toplam 25 TL'ye geliyor.
    Yaklaşık 2 ay önce zam geldi.

• bimsel in 19 luk paketi daha uygun değilmi.?

bunda 61sn konuş 120sn gidiyor.
    bimde 61 sn konuş 66sn gidiyor.
    yani nerdeyse bimin 250dk sı aveanın 500dk sı kadar

Orijinalden alıntı: Qantas

bimsel in 19 luk paketi daha uygun değilmi.?

bunda 61sn konuş 120sn gidiyor.
    bimde 61 sn konuş 66sn gidiyor.
    yani nerdeyse bimin 250dk sı aveanın 500dk sı kadar

e tamam
    250 dk 500dk olsun
    1gb internet ve 1000 sms var mı bimcell de?
  • ya arkadas tasima muhabbeti var gine acsana herkese ugrastiriyolar milleti

veya bimcell oldugumdan dolayi hemen geçebilir miyim ?

Orijinalden alıntı: havsu

faturalida sinirsiz internet versiyonu olan tarife yokmu bunun.
    cikarsa iyi olacak yoksa 1000 dk heryone 1 gb sinirsiz internet 30 tl olan kampanyasinami gecsem

hocam link varmi boyle bir tarife goremedim ben?

Paket Kapsamı ve Geçerlilik Detayları:

*Avea'nın Baharda Yükle Kazan Tarife'si dışındaki faturasız tarifelerinde bulunan tüm bireysel müşterilerimiz, yaş sınırı olmaksızın, KAYIT yazıp 1991 kısa koduna mesaj attıktan sonra Avealılarla 1.000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet'ten oluşan Yıkılan Paket'i satın alabileceklerdir.
    *Yıkılan Paket'in fiyatı 19 TL'dir.
    *Yıkılan Paket'teki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
    *Paket aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Mobil internet bonusunun aşımı durumunda ise, müşterinin herhangi bir mobil internet bonusu/paketi yoksa, 30 günlük bonus periyodunda 0,05 TL/MB ile ücretlendirilir.
    *Yurt içinde Avea hatlarından yapılan 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları, 1. dakikada sonlandırılması halinde 41,5 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına faturasız müşterilerimiz için 60 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
    *Yıkılan Paket 30 günün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Müşterilerin otomatik yenilemeyi iptal etmeleri için IPTAL yazarak 1991'e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
    İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket bir kez daha otomatik olarak yenilenmeyecektir.
    *Yıkılan Paket kapsamında verilen tüm faydaların kullanım süresi 30 gündür, bu süre içerisinde kullanılmayan haklar silinecektir.
    *Müşterilerin Yıkılan Paket'ten yararlanabilmeleri için, bakiyelerinde en az 20 TL bulunması gerekmektedir.
    *Yıkılan Paket kapsamında kazanılan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
    *Yıkılan Paket faturasız Fenercell, GSMobile, KARTALCELL, TrabzonCell, Uğurcell müşterileri tarafından da satın alınabilir.kullanımdan faydalanamaz ancak kampanya süresince %50 indirim avantajından faydalanabilirler.
    *TTNET Mobil'e, Avea'ya ve Taraftar hatları arasındaki geçişlerde üyeliğinizin bulunduğu tüm paketler iptal olmaktadır. Bu paketlerden yararlanmak için geçiş yapılan taraftar,Avea, TTNET Mobil hattında tekrar satın alınması gerekmektedir.
    *1 Şubat 2013 itibariyle, 1 ile başlayan ücretli 3 haneli kısa numaralar tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlenecektir. Yurtiçi paketiniz varsa sabit hat veya her yöne paket dakikalarınızdan düşecektir. Ücretsiz olan 3 haneli kısa numaralar ücretsiz olmaya devam edecektir.

• bundaki 1 gb internet sınırsız mı arkadaşlar ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.