Şimdi Ara

AVEA Efsane Yıkılan Paketi geri getirmiş. 500DK+5000SMS+1GB İnternet şeklinde güncelledi! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.163
Cevap
14
Favori
142.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • evet avea kalitesini ilk dk dan belli etti. yarım saattir gelemedi bir kontör. aradım mh'ni sisteme düşmemiş bekle diyolar. hata mı ettim ki aveaya geçmekle

Orijinalden alıntı: Okisht

bende 9 yıllık turkcell kullanıcısı olarak hattımı aveaya taşıdım.
    doldurduğum forumda tarife mobil öğrenci yazıyordu hat açıldıktan sonra tekrar mobil öğrenciye kayıt olmama gerek var mı?
    mobil öğrenci tarifesinde olup olmadığımı nasıl anlayacağım?

direk m.ö. açılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea hattım başkasının üzerine kayıtlı. Bu hattı btk kapsamında üzerime alacağım. Bu işlem yapılırken yeni hat açılır gibimi işlem yapılıyor. Eğer öyleyse bu işlemi yaparken yıkılan pakete geçebilme şansım varmı?

Orijinalden alıntı: hunter_06

Avea hattım başkasının üzerine kayıtlı. Bu hattı btk kapsamında üzerime alacağım. Bu işlem yapılırken yeni hat açılır gibimi işlem yapılıyor. Eğer öyleyse bu işlemi yaparken yıkılan pakete geçebilme şansım varmı?

hattın başkası üzerine kayıtlı ise ilk önce ilk operatörde olman lazım misal
    numaran 532 sen turkcell'e geçirip hattı üzerine devir alacan 45 tl hat tesis bedelini
    ödedikten sonra 90 gün geçecekki sen numaranu istediğin yere taşıyabilsin

bu kadar uzun beklemem diyorsan hattın gerçek sahibi ile AVEA'ya git işlemleri yaptır 7 gün sonra aveadasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Avea hattım başkasının üzerine kayıtlı. Bu hattı btk kapsamında üzerime alacağım. Bu işlem yapılırken yeni hat açılır gibimi işlem yapılıyor. Eğer öyleyse bu işlemi yaparken yıkılan pakete geçebilme şansım varmı?

hattın başkası üzerine kayıtlı ise ilk önce ilk operatörde olman lazım misal
    numaran 532 sen turkcell'e geçirip hattı üzerine devir alacan 45 tl hat tesis bedelini
    ödedikten sonra 90 gün geçecekki sen numaranu istediğin yere taşıyabilsin

bu kadar uzun beklemem diyorsan hattın gerçek sahibi ile AVEA'ya git işlemleri yaptır 7 gün sonra aveadasın

Hattım farklı operatörde değil aveada zaten. Ayrıca hattım faturasız olduğu için işlem 1 ekime kadar ücretsiz yapılıyor ve bu işlemi yaparken gerçek hat sahibinin yanınızda olması gerekmiyor. Devir almak istediğiniz hattın çalışır vaziyette yanınızda olması yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Hat taşındı...(diyelim)

1-10 saniyelik kısa bir görüşme yapıyoruz (bayi demişti )
    2-Önce bir tarifeye geçiyoruz (Mobil öğrenci, kral hangisi avantajlı?)
    3-Sonra yükleme yapıyoruz 25-30 TL ne kadar istersek..
    4-Sonra kayıt =>1991 sonra gelen mesaja 5YUZ =>1991
    5-Yıkılan tarifeye geçiş..

İşlem sırası bu mudur? İtirazı olan?

hocam ben de aynı sırayı takip ettim ama 2.seçeneği yapmadım ben. tarife filan seçmedim yani. nereden nasıl seçeceğiz? şuan hattım açıldı kullanıyorum.

edit : avea online işlemlere girdiğimde paketimin mobil öğrenci pack olduğunu gördüm. böyle kalsın o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 4 Mart 2013; 11:14:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Yıkılan paketi alan arkadaşlar alırken internetin 3G olmasını söyleyin yada orada hatırlatın yoksa E hızı ile internete bağlanıyorsunuz.

Ben hiç bir şey söylemedim ve 3g için mesaj da atmadım ama yukarıda ben de H yazıyor. Ara sıra 3g yazdığını görüyorum ama. H ile 3g değişip duruyor. Bir şey yapmama gerek yok değil mi ?

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Yıkılan paketi alan arkadaşlar alırken internetin 3G olmasını söyleyin yada orada hatırlatın yoksa E hızı ile internete bağlanıyorsunuz.

Ben hiç bir şey söylemedim ve 3g için mesaj da atmadım ama yukarıda ben de H yazıyor. Ara sıra 3g yazdığını görüyorum ama. H ile 3g değişip duruyor. Bir şey yapmama gerek yok değil mi ?

Yok,

Bende ilk avea numaramda hiçbir şey söylemeden 3G olmuştu baktım bu hep E gittim aveaya bayii ama senin mesaj atman gerekir demişti.

Nerden bileceksem.

• quote:

quote:

quote:

Yok,

Bende ilk avea numaramda hiçbir şey söylemeden 3G olmuştu baktım bu hep E gittim aveaya bayii ama senin mesaj atman gerekir demişti.

Nerden bileceksem.

Speed test yaptınız mı acaba hiç? Ben de download 3 küsür upload 1 küsür çıktı. İst. And. Yakası. e5

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok,

Nerden bileceksem.

Speed test yaptınız mı acaba hiç? Ben de download 3 küsür upload 1 küsür çıktı. İst. And. Yakası. e5

Nasıl yapılacağını söyleyin bakayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok,

Nerden bileceksem.

Nasıl yapılacağını söyleyin bakayım.

telefonunuz android ise google playden speed test uygulamasını indirin. 3-4 mb bir şey. apple ise itunes storedan speed test uygulamasını indirin.

• Arkadaşlar müşteri hizmetlerini arasam buradaki paylaşımcılardan daha az bilgili oldukları için buradan sorayım. 250 veya 500 dakika konuşma, interneti sınırsız ve sms olması önemli değil, önereceğiniz bir avea paketi varmı. Artık türkcell i terketme zamanı geldi, geç bile kaldım aslında..

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: adanus87

turkecell den bi kez daha gıcık aldım. 13 yıldır kullandığım hatı bir ay önce üzerime aldırdım. 4 gün önce yıkılan pakete geçirmek için hattı avea ya taşıdım ancak sanırım hattı daha yenı üzerime adlığımdan, 90 gün olayı nedeniyle ,yıkılan pakete geçemedim.

ben de aynı durumda kaldım. iptal edicem kendi üzerime almayı. öyle de 90 gün dicek mi bakalım. sorunsuz taşırsam yazıcam buraya.
    quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

numara taşıma başvurum reddedildi.
    sebebi 3 ay içinde numara taşıma işlemi yapmış olmam hesapta.
    halbuki numaram senelerdir turkcell idi.
    sadece hat sahibi değişti hattımı üzerime almıştım 2 hafta önce.
    şimdi nasıl bi başvuru yapmam lazım bu işlemi bildirmem lazım da numaram taşınsın???

vay arkadaş bende gittim turkcell hattı devir yaparak üzerime aldım peder bey memlekette,sırf şu taşıma işlemini rahat yapayım diye şimdi 90 gün bekleyecek miyiz bileydim yapmazdım

valla ben babama söyledim. git turkcell e itiraz et dedim. itiraz etmesini de turkcell müşteri hizmetlerine sordum. itiraz edecek kendi üzerine alacak numarayı sonra gidip avea ya tekrar numara taşımaya başvurucak. umarım yine 90 gün demezler.

hocam itiraz olayını denediniz mi? her türlü mahkum muyuz turkcelle süre geçmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: deblod

Avea Faturasız Hatlar için micro sim kart vermiyor.

Ipad için data hattı almak için İstanbul'da bir çok AVM'de ve Kadıköy'de AVEA'ya sordum, hep Faturalı verelim diyorlar, faturasız yok diyorlar fakat külliyen yalan.
    Tatil için Çanakkale Biga'da geldiğimde de AVEA'ya gittim, onlar da yok dediler. İlle de Faturalı al ya da keselim diyorlar.

MH'ni aradım iş telefonum dahil 3 hattım var, mikro sim kart vermiyorlar dedim faturasız almak istediğim hatta, napayım başka operatöre mi gideyim. Şikayet kaydı aldılar 3 gün içinde arayacağız dediler, aramadılar.

Külliyen yalan, sınırlı sayıda micro simkartı Faturalı hatta veriyorlar.

Turkcell aldım ben de.

Arkadaşımda aveaya geçti onada keserek verdiler bugün gidip micro sim almış 10tl karşılığı.

Mikro simin bir avantajı var mı? Kesseler ne olur?
    Ayrıca 64 kb standart diye biliyorum. Geçişlerde başka hat vermiyorlar. 128 kb kart almanın bir yolu var mıdır bilen var mı?

• HAT SAhibi değişmesi durumunda 90 gün beklemek zoruındasınız arkadaşlar bunun Turkcell ile alakası yok kanun maddesidir
  • quote:

HAT SAhibi değişmesi durumunda 90 gün beklemek zoruındasınız arkadaşlar bunun Turkcell ile alakası yok kanun maddesidir

vodafone bayisi bana da böyle dedi. daha sonra avea geçerken tekrar sorayım dedim, hatı üzerineze alırsınız 3 gün bekleyip geçebilirsiniz dedi. ama almadım direk geçtim yine de

HAT SAhibi değişmesi durumunda 90 gün beklemek zoruındasınız arkadaşlar bunun Turkcell ile alakası yok kanun maddesidir

Avea hattımı üzerime aldım, 1 hafta sonra turkcell e geçtim.Kanun maddesi olduğuna emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı Kamu Vodafone abonesiyim, takımıma faydası olsun diye taraftar hattı almak istiyorum. Hattımı önce taraftar hattına taşıyıp, sonra 1991'e mesaj atarak mı aynı zamanda "Yıkılan Paket"i alabiliyorum? Bir de hat taşımada, vergi ya da masrafı ne kadar tutuyor?

quote:

Yıkılan Paket faturasız Fenercell, GSMobile, KARTALCELL, TrabzonCell, Uğurcell müşterileri tarafından da satın alınabilir.
  • bu kadar kasmanıza gerek yok arkadaşlar..aveanın durumu belli istanbulda yüzde 80 3g ortalama 2 ile 6mb hızlar var..bende iphone 4s var hspda nın max alabilecegi hız 14,4 mb ..bu hızıda veren Turkcell deniliyor ama ben istanbulun bir cok yerinde hız testi yaptım 8'i gecemedim...İstanbul Bursa Ankara Antalya ve bir çok ili gezdim çoğu merkezde 3g var taşrada sorun yaşabilirsiniz..23Tl ye geyet iyi bir teklif sunuyor avea ..1 aya kadarda kampanyayı kapatacak elinizi çabuk tutun bence..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.