Şimdi Ara

AVEA ÇALIŞANI ESKİ SEVGİLİME DAVA AÇIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar arkadaşlar, eski sevgilim avea assistte çalışıyor, daha önce de çağrı merkezinde çalışıyordu.Çeşitli sebeplerden dolayı ayrıldık, mesajlarına ve telefonlarına cevap vermiyordum fakat kendisi bunu yedirememiş daha önce de sürekli yaptığı gibi yine avea'nın sisteminden benim görüşme yaptığım kişilere ulaşıp tek tek kaydetmiş, müdürüm ve annem dahil bir kaç kişiyi arayıp sürekli onu rahatsız ettiğim, tehdit ettiğim şeklinde iftira atmış.müdürüm beni arayıp nasihat verince olayın farkına varıp şirketine dilekçe verdim.


    Merak ettiğim konu şu ; benim iznim varmış gibi sistemden benim arama kayıtlarıma baktıkları zaman bu sistemde ki işlem kayıt altına alınıyor mu, kim tarafından sistemden hangi tarih ve saatte bakıldığı belli oluyor mu ?

    Yani ben savcılığa suç duyurusunda bulunduğum zaman avea kurumsal olarak bunlar kayıt altına alıyor mu ve mahkemeye sunmak zorunda mı ?

    Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşşekür ediyorum arkadaşlar, benim için önemli bir konu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 26 Mart 2017; 21:25:18 >







  • Bildiğim kadarıyla bu kayıtların yani kimin ne zaman sizin arama kayıtlarınıza kayıt altına alınması gerekiyor. İsterseniz Avea ya bir mail ile sorun duruma göre hareket edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt altına alınması gerekli. Ama işi iyi bilen biri ise veri tabanından ilgili kayıtları vs. silebilir ama muhtemelen o kadar yetkili erişimi yoktur.
  • Degmez hocam ugrasma boyle dava mava can yakici seyler. Biri sizin caninizi yakmis, sizde onun kini yakmayin. Hemde eski sevgiliniz. Allaha havale edin ve hattinizi tasiyin, bence boylesi daha makbul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online işlemlerden bakmıştır ne biliyorsun online işlem şifreni değiştir sen bi her ihtimale karşın *952# den yeni şifre al



    Ha şöle kendi de girmemiş olabilir başka birine arattırım senin kimlik bilgilerini öğrenmiştiir yani bu şekilde görüşme detayı almış olabilir

    İhtimal çok. Ara temsilci sana söyler me zaman hattınla ilgili işlem yapıldığını ben ce peşini bırakma dava olmasa bile TürkTelekom şikayet et mevkisini yanlış maksatlar için kullanıyor d



    aramalar kayıt altında

    Ben de eski sevilimin numarasını tc sinden bulmuştum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğine göre sistemden bakmamış, online işlemlerden görünüyor kimlerle görüşmüşüm kimlere mesaj atmışım fakat ben sisteme girdiğim an da bana sisteme giriş yapıldı diye mesaj gel,yor, daha önce böyle bir mesaj gelmedi.Anlamadım nasıl bakıyor, zaten şirketine verdiğim dilekçeyi de müdürü kızın önünde yırtıp çöpe atmış.Neyse uğraşmak istemiyorum Allah'a havale ettim.
  • Dava açmak çözüm olabilir ancak bence uzun bir yol

    Diğer operatöre geçmek çözüm olabilir, sonuçta diğer operatöre müdahale edemez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otostopcu97

    Degmez hocam ugrasma boyle dava mava can yakici seyler. Biri sizin caninizi yakmis, sizde onun kini yakmayin. Hemde eski sevgiliniz. Allaha havale edin ve hattinizi tasiyin, bence boylesi daha makbul.

    eski sevgili, sen misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama Nick + Konu başlığını beraber okuyunca konu pek inandırıcı gelmedi.

    Konu gerçekse müşteri temsilcilerinin yaptığı her işlem kayıt altına alınır.
    Nasıl ki işlem merkezinden ttnet ile ilgili her tıklamanızı gösteriyorsa onlarda da aynısıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.