Şimdi Ara

Avcılardaki Hırsız / Dolandırıcı Oto servis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
30.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
207 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkede polis postan korkuluğumu ? ''Polisle araç alınmaya gitti vermediler '' Şayet bana öyle birşey yapsa o tamirci aracımı rehin tutsa polise bile ihtiyac durmam.

    Büyük ihtimal ile oto servisci 10 gün yayla corbası içmek zorunda kalırdı.

    Sonuçta senin malını gasp etmiş.
  • tamirci esnafından korkun guvenipte aracınızı bırakmayın.ucuza kapatayım derken fatura kabarık cıkabilir
  • bu olayı başından beri takip eden biriyim araç sahibi arkadaşı yapması gerekenlerle ilgili uyardım ne yazık ki dinlemedi sonrada bu olaylarlada karşılaştı
    aracı iş yerinden tespit davası açılarak alınsaydı araç çalışır vaziyette iş yeri sahibi korkusundan verirdi bu kadar uzamaz zararınıda tanzim ederdi şu an sadece boş yapıyorsunuz var olan delilleri kendi elinizle yok ettiniz delil olmadanda suçlama yapamazsınız bende size bir iddaada bulunsam ispatlayamazsam dava düşer
    tespiti yapsanız delildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 6 Temmuz 2019; 18:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan bahsedecektim. Yazık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem buraya güvenmiyorsunuz, ya hiç aracı bırakmayacaktınız veya dışarıda yaptırılan işleri nerede hangi isimle vs şekilde soruşturmak yerine alacaksınız parçayı kendiniz yaptıracaksınız. İş bitmiş siz ondan sonra sorgulamaya başlamışsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hay senin yapacağın sansüre. Düzgün yazsana hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "usta :"hus*yin marş tamir olacak.. siz ofise çıkın konuşun " dedi..Ofise çıktık önder ,hüs*yin ben birlikteyiz..Hus*yin marş tamir olacak dedi..Önd*r yaptırın o zaman dedi..Ben :" marş kodunu bana söyleyin bir fiyatına bakayım" dedim..önd*r , marşı sök getir dedi hüs*yine..10 dk sonra hüs*in marşla geldi ..siz ne kadar ücrete yaptıracaksınız dedim 200 tl maksimum dedi önd*r..o zaman işlerim yoğundu git gel uğraşamazdım birde sanayide 130-150 arası işçilik dahil fiyat almıştım..ok dedim siz yaptırın..önd* sonra çıktı ..bende hüs*yine aracımdaki sorunları anlattım..Hüs*in biz seni arayacaz deyip telefonumu aldı ve oradan ayrıldım..İşlerim dolayısyla 3 gün kendilerine dönemedim..onlarda beni hiç aramadılar ..perşembe günü önd*ri arayıp marş ne oldu dedim..eğer yaptırmadıysanız gidip sanayide yaptırayım..önd*r:"usta sanayiye yaptırmaya gitti dedi..marş motorum gelmeden önce çalışıyordu sadece kavrama kaçırıyordu ..Bunun arızayla ilgisi ne? ben onu sonra yaptıracaktım deyince önd*r yükseldi..bağırmaya çığırmaya başladı.."


    Öncelikle böyle bir yazım şekli olmaz, anlatım şekli de olmaz, konudan anlayabildiğim kadarıyla marş tamir olacak deniyor, siz onay veriyorsunuz, sonra 3 gün sonra marş tamire gitti denince de marş motorum gelmeden önce çalışıyordu sonra yaptıracaktım ne demek? ben mi yanlış anlıyorum yoksa tamirine onay verdiğiniz parçanın tamirde olmasına böyle saçma bir tepki mi gösteriyorsunuz?



    "5 dk sonra öndxr aradı marş dün yapılmış usta beyindeki bir arızadan şüpheleniyor sanayiye kontrole gitti dedi..10-15 dk sonrada bana whatsuptan 980 tl lik kağıdı atıp aracını gelip alabilirsin dedi."


    Burada servisin hatası beyindeki işlemi müşteri onayı almadan yapması, bunun dışında hala anormal bir durum yok


    "280 tl marş rektefiye,300 tl arıza tespit,400 tl beyin tamiri ve adaptasyon..(aracıma orjinal nissan yazılımı dışında yazılım atılamıyor ve sanayide bu cihaz mevcut değil)"


    Sanayide bu cihaz mevcut değil diye birşey yok, sanayide özellikle de beyincilerde en son model araçların ki buna süper sporlar da dahil beynine yazılım atacak cihazlar var, hatta yetkili servislerde olmayan çok daha ileri düzey cihazlar var

    "Sanayiye gittim ,Önd*r bana öncesinde marşın selenoidi yapılacak demişti ..bobinciye gittim ve fiyat aldım selenoid 80 tl , kömür değişirse ki değişip değişmediğini söylemiyor önd*r,+50 tl toplamda 130 tl dedi..Beyinci de beyin tamir olmaz en fazla tesisatta bir kopma vardır oraya lehim yapılır ufak bir işçilik ücreti alınır dedi..Buna istisnaden önd*ri aradım marşın nerede yapıldığını ne kadar tuttuğunu hangi parçaların değiştiğini sordum .."

    Servis tamiri dışarıda nerede yaptırdığı bilgisini vermek zorunda değil, hatta bu soruya cevap vermesi bile garip, ona gittim buna gittim fiyat aldım diye bir şey de yok, servis spor olsun diye hizmet vermiyor, müşterinin bilgi alabileceği tek şey ne yapıldığıdır. Ayrıca beyinci aracın beynini kendi açıp incelemeden bir şey diyemez. Beyinci var elinde 5 bin liralık cihaz var, beyinci var elinde 500 bin liralık cihazlar var. Bu iş yapılan yatırımla alakalı.



    "Bana ikitelli altın dinamoda yapıldığını derin adıyla kayıt açıldığını söyledi ..Bana bunları neden sorduğumu amacımı bildiğini benim kötü niyetli olduğumu söyleyerek yükseldi bağırıp çağırmaya hakarete,ofisine çağırıp darp etmekle ,aracıma zarar vermekle ,ücret ödesem dahi aracı vermemekle(gasp etmekle) ,aracımı gasp ettiği her gün için otopark ücreti ilave etmekle vb tehditler savurup durdu..onla muhatap olmadığımı ve mahkemede görüşeceğimi belirtip telefonu kapadım.. "


    Şekli dışında tepkisinde gayet haklı, bugün hangi servis bu şekilde bir muamele görse benzer tepkileri verir

    Adalet sistemi tamam düzgün çalışmıyor da bu konuda savcı da olayı bu anlatım şekliyle incelediyse takipsizlik vermesi çok doğal, polisler de servis sorumlusundan olayı dinlediyse tabiki aracı zorla almazlar

    Aracın üzerinden parça çalınması konusu da olayın sonuna kadar haklı gelen servisi haksız konuma düşürmüş




  • Konuyu anlamak için uğraştım ama türkçem el vermedi.

    Seninde karşı tarafında konuşmalarınız değişik geldi.

    Geçmiş olsun.
  • Kasatura nikli arkadaş sen servis elemanı mısın?

    Servisi savunmak için resmen zorlamışsin kendini.

    Adam parasını vereyim demiş genede arabanı gasp ederim demişler.

    Üstelik aracın aküsü ÇALINMIŞ.Bu düpedüz hırsızlık.

    Ve eğer hırsızlık varsa o şirketin bir tek sözüne güvenilmez.

    Hırsız insanla iş yapılmaz.Neyi savunduğunu bil.

    Avukat tutup tekrardan şikayetçi olması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun dostum.umarım zarar ziyanını maddi ve manevi tazminat davaları açıp giderebilirsin.zor süreçler,Allah yardımcınız olsun.

    bu konuyu okuyan herkes aracını götürdüğü/bıraktığı,muhatap olduğu insanlara dikkat etsinler bence.
  • bu gidişle insanlar 15 bin lira felan harcayıp kendi garajını yapacak orada tamir işini kendisi yapacak, en mantıklısı bu gibi görünüyor açıkcası. geçmiş olsun.
    ayrıca gasp edilmiş aracı amiri gönderdiği halde polis alamıyor, gasp edenlere kelepçe vurup tutuklayamıyor üzerine kapalı kapılar ardında saatlerce konuşuyor ise de ben o polisle o adam arasında bir ahbaplık var diye sezerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 6 Temmuz 2019; 22:53:35 >
  • google'dan 1 yıldız verip yorumlayın beyler
  • Zebani önder mi yoksa bu konu gerçek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu hatırlıyorum, ne oldu sonuç? gerçekten sanayi esnafı kadar iğrenç bi millet görmedim, adama egzoz yaptırmaya gittim, dükkanlardan fiyat alıyorum, meğer birisi diğerini arayıp fiyat aldığımı söylüyormuş, pislik çoğu.
  • Bu konu neden sürekli siliniyor; buraya yaşanılan sorunlar sıkıntılar yazılamayacak mı, insanlar yaşadıkları kötü tecrübeleri iletmeyecek mi?

    Arkadaş bir sıkıntı yaşamış ve çözüme ulaşamamış, sonucunda da başkaları sıkıntı yaşamasın diye bilgi veriyor, neden inatla siliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam aynı pazarcılar gibi hepsi birbirini tanıyor aynı fiyatı verir. Başka sanayi varsa ona sorun. Aynı sanayi içinde hepsi aynı fiyatı verecektir. Boşuna yorulmayın. Sanayiye araç bırakılmaz. Gidersin başında bekler araç gözünün önünde yapılır sorularını sorar cevaplarını alırsın.

    Konudaki arkadaşda tek tek fiyat almış ki saçma yaptığı servise bırakıyor ve şu şu arızaları yap dersen onları yaparlar. Tek tek kendin yaptıracaksan sen uğraşıp gideceksin hem ustam gitsin hem az fiyat versin öyle bir dünya yok. Oraya giden usta kalfa vs saat ücretini de alacak senden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulkenin polisleri cidden sikintili olmaya basladi
    onune gelen polis oluyor ve olaylari sadece ego kasmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.