Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender'ın sinema filmi geliyor: Daha fazlası yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avatar: The Last Airbender'ın sinema filmi geliyor: Daha fazlası yolda



    Televizyon tarihinin en sevilen animasyonlarından olan Avatar: The Last Airbender yakında geri dönüyor. Serinin haklarını elinde bulunduran ViacomCBS, Nickelodeon çatısı altında yeni bir Avatar Stüdyoları kurulacağını ve stüdyonun ilk işinin de bir sinema filmi yapmak olacağını açıkladı.



    Yeni yayın servisi Paramount+'ta yayınlanacak



    Avatar stüdyosunun başına, orijinal serinin yaratıcıları olan Michael DiMartino ve Bryan Konietzko getirilmiş. DiMartino-Konietzko ikilisinin ilk işi bir animasyon sinema filmi hazırlamak olacak. Sonrasında ise yeni Avatar dizilerinin geleceği söyleniyor. Avatar dünyası böylece uzun bir aranın ardından yeni fllmler ve dizilerle büyümeye devam edecek.



    ViacomCBS, Avatar dünyasını yeni yayın servisi Paramount+ için önemli bir koz olarak görüyor. 4 Mart'ta ABD, Kanada ve Latin Amerika'da yayın hayatına başlayacak olan Paramount+'ın kütüphanesinde; Paramount Pictures, CBS, Comedy Central, Nickelodeon, BET ve MTV gibi yayıncıların içeriklerini kapsayan 30.000'den fazla dizi bölümü 2500'den fazla film olacak. CBS All Access servisinin markası değiştirilmiş hali olarak da değerlendirebileceğimiz Paramount+'ta ayrıca canlı spor ve haber yayınları da olacak.



    2005-2008 yılları arasında yayınlanan Avatar: The Last Airbender serisi, etkileyici karakterleri ve işlediği temalarla küçüğünden yetişkinine hemen herkesi etkilemeyi başarmıştı. Dizi yayınlandığı dönemde de büyük bir fenomendi ancak geride bıraktığımız yıllarda popülaritesini ciddi oranda katlamayı başarmıştı (yeni hiçbir şey yayınlanmamasına rağmen). Şu anda da örneğin Netflix Türkiye'nin en popüler yapımlarından birisi konumunda bulunuyor. 



    Paramount+ servisi şimdi Avatar dünyasının bu popülaritesinden en iyi şekilde faydalanmaya çalışacak. Paramount+ Türkiye'ye giriş yapar mı şu an için belli değil ancak umuyoruz en azından Netflix benzeri anlaşmalar yoluyla yeni Avatar yapımlarını yasal yollardan izleme fırsatımız olur.



    Avatar: The Last Airbender animasyon sinema filminin yapımına bu yıl başlanacağı açıklandı.



     




    Kaynak:https://deadline.com/2021/02/avatar-the-last-airbender-franchise-expansion-launch-nickelodeons-avatar-studios-animated-theatrical-film-1234699594/







  • Uzun zamandır Avatar evreniyle ilgili bir gelişme bekliyordum şahsen. Dün Instagram'da yapımcıların Avatar Studios ile alakalı gönderilerini görmüştüm. Bu evren büyümeli. Etinden sütünden yararlanmamız lazım.

  • Live action yapacaklarsa hiç o topa girmesinler. Yine rezil olurlar.

  • Bükelim eğlenelim.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    İlk cümleyi bile okumamışsın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün en güzel haberi

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Gözümden kaçmış. Animasyon filmi yaptıklarına sevindim.

  • acaba televizyonda oynayan kungfu panda bolumleri bulunurmu

  • Netflix’in yaptığı Avatar film projesini iptal etseler keşke. Netflix’in Avatar filmi de, yine Netflix’in yaptırdığı Death Note filmi gibi berbat olur diye endişeleniyorum.

    Avatar’a özel stüdyo açılması güzel bir haber, özellikle de orjinal yaratıcıların stüdyo’ya liderlik edecek olması daha da güzel bir haber. Hatta Viacom ve Nickelodeon bunu yapmak için geç bile kalmışlar ama geç olsun güç olmasın.
  • Korra'yı çok beğendim. Daha çok avatar içeriğine hayır demem :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _mor_koyun

    Korra'yı çok beğendim. Daha çok avatar içeriğine hayır demem :)

    Korra sanki Avatar Aang karakterlerinin isim değiştirilmiş halleri gibiydi. Katara=Korra, Sokka ile Zukoyu kardeş yapmışlar. Aang yerinede Tizen ve oğlu gibi.. Ben Korra'da, Avatar wan hikayesini sevmiştim. Dizide avatar korra karakteri aşırı zayıf diye devam edip izleyemedim daha fazla. Eline sopa alan avatarı öldürmeye çalışıyordu .D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 25 Şubat 2021; 13:38:37 >
  • 1BilimAdamı kullanıcısına yanıt
    Evet, Aang'e göre çok güçsüzdü görünüyordu gerçekten. Ama yıllar olmuş avatar izlemeyeli, çok sardı :D

  • ben bi türlü sevemedim bu seriyi bir filmi var zaten ve çok kötü

  • Vay süper haber

  • ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    2010’da çıkan The Last Airbender filmini diyorsan hocam, doğrudur leş gibi bir filmdir kendisi. Avatar hayranlarının bir çoğu o filmden nefret eder ve yok sayar. Her ne kadar sevemediğini söylesen de hocam, çizgi dizisine bir şans daha vermeni öneririm.
  • Öyle bir haber ki bu sevinmek ya da sevinmemek çok zor.

    Ben ATLA'nın gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğunu (sadece animasyon bazında değil) ve animasyon dizi bazında daha iyisinin gelecekte de yapılamayacağını düşünüyorum.
    Senaryo, karakter gelişimleri, müzikler, paraleller, sahnelerdeki göndermeler ve incelikler, savaş ve soykırımdan temellenen bir konuyu çocukların rahatça izleyebileceği bir şekilde anlatması( bir iki bölüm bu dediğimin tam tersi), genelde çocuk yaşta olan seslendirmen kadrosunun ustalığı ; uzar da uzar..

    Lakin ATLA bu kadar güzelken Shyamalan'ın elinden çıkan rezil mi rezil filmimsi şey bu dizinin sinemada gösterilmesi fikrinden soğutuyor bir anda.
    Animasyon olacak olması tehlikeleri bir nebze azaltıyor ve animasyonun cast'ının da aynen devam edebilecek olma ihtimali bende bir 'acaba' oluşturuyor
    1 2 ay önce birkaç kez farklı etkinliklerde bir araya geldiler. Mae Whitman(Katara) harici yoğun işlerde çalışmıyorlardı.
    Aang(Zach), Avatardan sonra normal liseli-üniversiteli bir çocuk olmuş.
    Sokka(Jack), Netflix'te Avatar'ın başyazarı Aaron ile Dragon Prince adlı bir animasyonda rol alıyor. O da bir yıldır yeni sezon çıkartmadı galiba.
    Toph(Jessie) boşta.
    Zuko(Dante), LoK'ta da seslendirme yapmıştı. Ben kesinlikle kabul eder diye düşünüyorum.
    Appa ve Momo(Dee) severek görev alır, sinema filmini izlememek için 30bin dolar bağışlar :)
    Bunlar dışındaki yan karakterler de ya Netflix'te ya da Nick stüdyolarında devam ediyorlardı.
    Yani bakınca serinin ana kadrosu severek bu işi yapar gibi duruyor.

    Müzikleri LoK'ta da olduğu gibi Jeremy Zuckerman yapar. Çok da güzel olur.

    Şahsen senaryoda Aaron'un da olmasını çok isterim. Bence Korra'nın beklentilerin bu kadar altında kalması ve sezonların, karakterin kopuk olmasının sebebi Aaron'un ekipte yer almamasıydı.

    Shyamalan ve LoK faciaları ve ATLA serisinin mükemmelliği kapışınca ben yine de aceleye gelmezse, sağlam bir senaryo ve orijinal ekip ile ortaya güzel bir film çıkabileceğini düşünüyorum.

    Filmden sonraki Avatar evrenini devam ettirme fikri için ise şuan sessiz kalmayı tercih ediyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus626emre -- 25 Şubat 2021; 18:10:26 >




  • Daha önce avatar filmi yapılmıştı eğer onun gibi berbat olmayacaksa olur, yok ona benzerse hiç gerek yok. Ayrıca yukarıda bir arkadaş korra yı eleştirmiş. Yani benimde tercihim Aang ama korra da daha çok ruhani yöne gidilmiş bu nedenle fazla aksiyon yok. O nedenle ben de pek sevmedim korra yı

  • _mor_koyun kullanıcısına yanıt
    Sona doğru LGBT'ye bağlamasalar iyiydi. Ne alaka Allah aşkına Avatar serisi ile LGBT?

  • deadlight54 kullanıcısına yanıt

    Aynen o leş film. Cizgifilmini çocukken izlerdim de şimdi pek vaktim yok. Filmi bekleriz artık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 25 Şubat 2021; 22:17:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber ama Avatar evreni için gecikmiş iş. Yani çok ara verince yapımları bekleyen hayranların izleme hevesleri de kaçıyor. Bu arada Legend of Korra ilk ve 3. sezonları güzelken 4. sezon vasat 2. sezon berbattı. Her sezonda da güzelim Villian'ları harcamışlardı. Avatar ve düşmanlardaki güç dengelerini de iyi kuramadılar. İtici olabilecek bir yığın karakter yığdılar. Genel olarak LoK iyi olsa da The Last Airbender'ın gölgesinde kalmıştı. TLA'da Azula'ya ne olduğu, Zuko ve Azula'nın annesi Ursula'ya ne olduğu gibi kısımlar hep soru işareti olarak bırakılmıştı. Tamam sonradan çizgiroman şeklinde devam ettirilip açığa kavuşturuldu ancak çizgi-film olarak aktarmak başka çizgi-roman olarak aktarmak başka. Yerini tutmuyor.

    Habere tekrar dönecek olursak live-action olmamasına sevindim. Gerçekten zamanında çekilen o facia Son Hava Bükücü filmi neydi öyle ya. Tüm sezonu sadece 2 saatlik filme sığdırmaya çalışmak büyük bir facia, seçilen kadro ayrı bir facia idi. Gerçekten küfür gibiydi.

    Animasyon sinema filminde neler anlatılacak bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.