Şimdi Ara

***AVATAR -by James Cameron- FAN CLUB-73 Üyeye Ulaştık*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Curimo

Arakdaşlar bu film Eylül ayında kesilmiş bazı sahneleri de içerecek olan şekliyle yeniden vizyona sokulacakmış. Türkiye'deki durum ne olacak bir bilgisis olan var mı?

Gerçekten 3D'siz izledim ya içime ukte kaldı

Hayatının hatasını yapmışsın
    Asus Rog Strix x570-E Gaming Wifi Anakart---AMD Ryzen 9 3900X İşlemci---NZXT Kraken X62 Sıvı İşlemci Soğutucusu---Gigabyte RTX 3070 Eagle OC Ekran Kartı---GSkill Trident Z Neo RGB 2X16Gb 3600Mhz CL16 RAM---ADATA XPG Gammix S50 1TB PCI-E 4.0 SSD---Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD---Creative Sound Blaster AE-7 Ses Kartı---Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı---Asus TUF Gaming GT501 Kasa---Razer Nommo Pro 2.1 Ses Sistemi---LG 32GK850G Gaming Monitör---Razer Blacwidow Elite Klavye---Razer Deathadder Elite Fare
  • Hocam 3d sinema yok hatay da.. 3d izlemek nasip olmadı.. Adanaya gideyim dedim oda kısmet olmadı. Normalini izledik bizde..
    Bu arada tekrar sinemaya geleceğini sanmam DVD leri falan çıktı.
    ( Hatay'a 3D sinema istiyoruz!!! :p )

Mavi insanların dünyası geri dönüyor. Vizyona girdiği ilk günden itibaren olay yaratan ve elde ettiği 2 milyar dolarlık gişe hasılatıyla rekorlara imza atan Avatar, yeni versiyonuyla sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Avatar hayranları sakın heyecanlanmasınlar yeniden vizyona girecek olan Avatar ikinci filmi değil, sadece yeniden çekilmiş bir versiyonu olacak. Bu yeni versiyonunda bizleri 8 dakikalık bir ilave bekliyor olacak. James Cameron’ın bu ilaveyle ilgili açıklamasında “Seyircilere yeni yaratıklar, yeni aksiyon sahneleri ve yeni mekanlar tanıtacağız.” yer aldı.
    kesilen sevişme sahneside ilave edildi :)

27 Ağustos'ta Amerika'da vizyona girecek yenilenmiş 'Avatar'ın filmin Türkiye'deki vizyon tarihi ise 15 Ekim.

http://www.avatarmovie.com/

• İlk olarak sinemada 3D olarak izlemiştim, daha sonra 20gb'lık 1080p olarak indirdim mutlaka arşivde bulunması gereken filmlerden biri.

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

İlk olarak sinemada 3D olarak izlemiştim, daha sonra 20gb'lık 1080p olarak indirdim mutlaka arşivde bulunması gereken filmlerden biri.

hocam 1080P indirdiğiniz kaynak linki verebilirmisiniz_?

teşekkürler
    _
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__
    avatar blu-ray aldım. Monitörün içinde sanki film yaşıyor gibi yaa. Görüntü gerçekten mükemmel.

Alışveriş merkezinin birinde takmışlar Ps3 ün birine,birde 42" full hd e vermişler görüntüyü.Ne zaman gitsem aynı tablo çoluk çocuk sinek gibi vitrin camında yapışlıBende gezmekten yorulunca otuyorum karşısındaki koltuğa öyle mahsun mahsun böyle bi sistemin hayalini kuruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.