Şimdi Ara

***AVATAR -by James Cameron- FAN CLUB-73 Üyeye Ulaştık*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Severek izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stairway to Heaven -- 23 Ocak 2010; 18:08:31 >
  • beni de ekle

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • Yaz beni.
  • 3 kez izledim ekle bari beni de:)
     ***AVATAR -by James Cameron- FAN CLUB-73 Üyeye Ulaştık***

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Kırmış rekoru sonunda
    Gişe rekorları kıran ve Altın Küre'de ödülleri toplayan Avatar'ın yeni bölümleri yolda.

Gişe rekorları kıran Avatar'ın ikinci bölümü çekilecek. Yönetmen James Cameron'un sadece ikinci değil üçüncü bölümü de çekmek için kolları sıvadığı söyleniyor.

Cameron'un ikinci bölümle Avatar'ın başarısını perçinlemek istediği, ilk bölüme ikinci bölümde kullanmak üzeri bazı ek sahneler kullandığı belirtiliyor.

Ormanları, mekanları, çiçekleri, Pandora'daki figürleri ve Na'vi ırkının iskelet ve kas yapısını oluşturmak için çok çalıştıklarını bunları tekrar kullanmamanın tam anlamıyla heba etmek olacağını söyleyen Cameron "Bu yüzden baştan beri kafamda hikayeyi iki hatta üç bölüme uzayacak şekilde planladım. Bu nedenle Avatar'ın kurgusu sırasında aslında kesilmesi gereken bazı sahneleri bıraktım" diyor.

(Ç)alıntıdır

• ooo çok iyi haber bu yanlız Battle Angel projesi var, 2011 tahmini gösterim ondan sonra gelse devamı daha iyi olur.Zira Battle Angel i, Avatar dan daha bi merakla bekliyordum cidden süper olacak yaa.
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • NEYTİRİ FOTOLARI : (Şu renklerdeki uyuma bakın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 29 Ocak 2010; 20:29:05 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.