Şimdi Ara

***AVATAR -by James Cameron- FAN CLUB-73 Üyeye Ulaştık*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 2. kez Imax'te izledim.Kurgu senaryo anlamında bir başyapıt değil orası kabul tamam ama görsellik,müzikler,yaşattığı duygu anlamında beni çok etkiledi.Eklersen sevinirim.

Orijinalden alıntı: qraff

Bugün 2. kez Imax'te izledim.Kurgu senaryo anlamında bir başyapıt değil orası kabul tamam ama görsellik,müzikler,yaşattığı duygu anlamında beni çok etkiledi.Eklersen sevinirim.

@qraff İstinye Park ta teknik aksaklıklardan yakınmış çoğu kişi.Bi düzelme söz konusumu bilgin varmı?İmax olarak nasıldı film?
    İmax te henüz izlemeyen(ben dahil) meraklı arkadaşları bi bilgilendirirsen seviniriz.
  • Ekle.
    Breaking Bad - Oz - Dexter - Lost - Chuck - Supernatural - Behzat Ç. Ank. P. - Doctor Who - South Park - Prison Break - The Walking Dead - Vikings - Game of Thrones
  • Ekle.

Orijinalden alıntı: ıspider

quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Bugün 2. kez Imax'te izledim.Kurgu senaryo anlamında bir başyapıt değil orası kabul tamam ama görsellik,müzikler,yaşattığı duygu anlamında beni çok etkiledi.Eklersen sevinirim.

@qraff İstinye Park ta teknik aksaklıklardan yakınmış çoğu kişi.Bi düzelme söz konusumu bilgin varmı?İmax olarak nasıldı film?
    İmax te henüz izlemeyen(ben dahil) meraklı arkadaşları bi bilgilendirirsen seviniriz.

Hocam filmin ana konusuna mesajımı yazmıştım ama buraya da ekleyeyim.

quote:

İlk Imax'e filmin ikinci gününde gitmiştim.Bugün ise tekrar gittim.Gideceklere söyleyeceğim şeyler ise : İlk önce altyazı sorunu büyük ölçüde halledilmiş.Artık iki gözünüzle de altyazıyı okuyabiliyorsunuz.Yine de 3D'nin oldukça etkin olduğu sahnelerde altyazıyı okumak biraz zorlaşıyor.Gözlükler çok çok temizdi.Oldukça hayret ettim çünkü geçen sefer 5 kez gözlük değiştirmiştim.Benim yanımda 4-5 arkadaşımın da gözlükleri çok temizdi.Gözlüğünü değiştirmeye gidene hiç rastlamadım.Renkler açıkcası bana daha iyi geldi.Özellikle orman sahneleri daha aydınlık gibi gözüktü.Bilmiyorum belki psikolojiktir Yani renkler oldukça güzeldi bana sıkıntı yaratmadı.Şikayet edilen ses sistemi ise zaman zaman koltukları titretti.Ancak film hala perdenin tamamına yansıtılmıyoru.Yanlarda ve yukarı kısımda biraz boşluklar vardı.O çok methettiğiniz Imax'in geri sayım videosu hala oynatılmıyor.

Bu arada artık projektörler düzgün çalışıyor yani filmi izlerken en ufak bir baş ağrısı olmuyor.İlk gittiğimde bazen başım çatlıcak gibi olmuştu arada gözlüğü çıkarmam gerekiyordu.Ama artık hiçbir sorun kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qraff -- 14 Ocak 2010; 20:15:42 >

• Bütün sorunlar halledildimi acaba

Orijinalden alıntı: Hircin-Ofkeli

Bütün sorunlar halledildimi acaba

Yukarıdaki yazıyı boşuna mı yazdım

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Benide ekle ama fun değil fan olması lazım.

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Benide ekle ama fun değil fan olması lazım.

Hocam orjinali bu

örn:http://funclub.tr.samsungmobile.com/

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Benide ekle ama fun değil fan olması lazım.

Hocam orjinali bu

örn:http://funclub.tr.samsungmobile.com/

Anlatamadım, hayran klubü açıyorsan fun değil fan yazman gerekli değil mi??

• So so sorry, hatlar karışmış
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.