|
Yazan arkadaşı tebrik ediyorum, emek verilmiş ve dolu bir içerik var.
Tabii iphone 12 haberleri kadar okunmaz, çünkü herkes ilk gün gidip 3'er 5er iphone 12 alacak. |
Videolara Mesut çevik yerine northwood çıksın diyenler?
Elinize sağlık |
Editöre tebrikler. D'de böyle haberler görmeye hasret kaldık. |
Bu kodeklere ihtiyacın sebebi video ve görsel medyanın arşivlenmesi konusundaki fazlasıyla yer israfının önüne geçmek. Ama benim anlayamadığım da şu an 4K ve 5K konuşulurken bu tür çok yüksek içeriklerin ayrıca çok yüksek boyutları da biraz bana israf gibi geliyor, ama herkes öyle mi düşünüyor merak ediyorum? Bazı Youtube sayfalarında içerikte 4K olacak bir içerik yokken yani adamlar düz bir duvar önünde alelade konuşurken bile videoyu 4K yüklemesi bana garip geliyor. Her video 4K veya ileride 5K olmalı mı çok merak ediyorum. Önemli Not: Soruyu Mesut Çevik'e ithaf etmiyor sadece örnek veriyorum, youtube'a bakarken ilk bu video çıktı karşıma özellikle seçmedim kendisini severek takip ediyorum:) ![]() |
Güzel bir haber içeriği. Haber içeriği dediğin böyle olmalı.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 15 Ekim 2020; 11:7:34 > |
Editöre tebrikler. D'de böyle haberler görmeye hasret kaldık. |
|
Bu kodeklere ihtiyacın sebebi video ve görsel medyanın arşivlenmesi konusundaki fazlasıyla yer israfının önüne geçmek. Ama benim anlayamadığım da şu an 4K ve 5K konuşulurken bu tür çok yüksek içeriklerin ayrıca çok yüksek boyutları da biraz bana israf gibi geliyor, ama herkes öyle mi düşünüyor merak ediyorum? Bazı Youtube sayfalarında içerikte 4K olacak bir içerik yokken yani adamlar düz bir duvar önünde alelade konuşurken bile videoyu 4K yüklemesi bana garip geliyor. Her video 4K veya ileride 5K olmalı mı çok merak ediyorum. Önemli Not: Soruyu Mesut Çevik'e ithaf etmiyor sadece örnek veriyorum, youtube'a bakarken ilk bu video çıktı karşıma özellikle seçmedim kendisini severek takip ediyorum:) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 15 Ekim 2020; 12:10:24 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim ilgilendiğim esas nokta ne zaman yaygınlaşıcak yeni nesil ekran kartları bu kodeği destekleneceği söyleniyor elimizdeki donanımlar la çalışmıyacak ne cep telefonu nede ekran kartları Herhalde en az 3 sene sonra ciddi manada hayata girer piyasanın kabullenmesi nasıl olucak . Çok çok erken bu teknolojinin iyi mi kötümü demek için. |
|