Şimdi Ara

AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
12
Favori
138.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ombreee O kullanıcısına yanıt
    tek kırma alacak san namlusu 71 de alabilirsin 50 cm de olabilir o artık sana kalmış kısa olsun die 50 cm alacaksınburda var bakabilirsin güvenilir.zaten tüfekler garantili 2 yıl

    http://www.avvitrini.com/kardelen-tek-kirma-av-tufegi-pmu75

    http://www.avvitrini.com/kral-tek-kirma-av-tufegi-pmu37
  • tek kırmadan vazgeçtim pompalı yada superpoze düşünüyorum artık . satın alma ruhsat işlemlerimi bitirdim geriye sadece tüfek almak kaldı, alacağım tüfeği av için değil atıcılık için istiyorum amacım nişancılığımı geliştirmek
    yine huğlunun tüfeklerine sıcak bakıyorum kalite açısından ve verdikleri hizmet açısından iyiler.
    atıcılık için bana tüfek önerebilirmisiniz ve trap skeet tüfeklerinin diğer av tüfeklerine göre farkı nedir ?
    iyi forumlar .
  • demiryurek31 D kullanıcısına yanıt
    hocam 18 yaşına giren herkes alabiliyor mu, sağlık raporu işleri nerden alınıyor nasıl oluyor tam bi anlatır mısınız?
  • yeni yivsiz av tüfegi ruhsatı aldım silah önerileriniz nelerdir ilk defa alacagım için hiç bir şey bilmiyorum silahlar hakkında


  • BU SAYFADA EN CAZİP FİYAT VE KALİTELİ ÜRÜNLER VAR.AYRICA DESTEK DE VERİYOR.AKLINA TAKILAN MEVZULARDA İÇERİDEKİ YAZILARCA CEVAPLANIYOR.
    TAMİR VE BAKIM İÇİNSE TEMİZ İŞÇİLİK VAR

    BUYRUN : tufekonline.com


     AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA
  • Huglu 103 f

    https://youtu.be/LUbJ5_DdyL4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bozkurtav.com/kral-arms-a12-standart-ahsap-71-otomatik-av-tufegi-pmu4530
    Kral Arms A12 hakkında yorum yapabilecek forumdaş varmıdır.
  • demiryurek31 D kullanıcısına yanıt
    Mustafa abi senmisin facebookdan ahmet özbakan ben
  • 3 atısta namlu patlamasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    ateşli silahlar hakkında hiçbir bilgim olmadığı için konuyu baştan sona kadar tamamen okudum. bir miktar sorum olacak;

    Öncelikli olarak yaklaşık 4 yıllık crossman discovery (http://www.hepsiburada.com/crosman-benjamin-discovery-pcp-havali-tufek-1-kutu-sacma-hediyeli-pm-spormyd4852 ) havalı tüfeğim var üstünde orta seviye bir dürbün var. onunla atıcılığımı geliştiriyorum. Aslında hedefi tam ortadan vuracak, halk dilinde sniper dediğimiz tarzda ateşli bir silah almak istiyorum ama sanırım bu silahlar yivli olarak geçiyor ve çok pahalılar. doğru mu biliyorum? anladıım kadarıyla vergileride zaten oldukça yüksek. bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim. Birde uygun fiyatlıları yok mu?

    ikinci kısım sorularım ise av tüfekleri yada yivsiz tüfekler yönünde. yine atıcılık yada olağan üstü (savaş, çatışma,...)bir durumda (dünyanın, orta doğunun durumu malum, heran herşey olabilir) koruma amaçlı kullanılabilecek en uygun tüfek otomatik midir? anladığım kadarıyla 47 cm geçmemek kaydı ile uzun namlulu otomatik ve 12cal benim için en uygun olan tercih.

    bu silahlar dürbün ile kullanılabilir mi? 150-200 m de bir hedefe attığımızda saçmalar çok mu dağılır? tek saçmalı fişek kullanılır mı? kullanılırsa hedefi vurma konusunda olumlu sonuç alınır mı? birde tek saçmanın namluyu yediğini söylüyorlar, doğrumudur?

    şimdiden teşekkürler...
  • Mendizabal kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde yivli silah almak çok zor ve maddi külfeti yüksek ola bir şey özelikle vergiler 5000 tl gibi bi fiyat tutuyırdu yanlış hatırlamıyorsam ki o tüfekle yapacağın av içinde en az o kadar ödersin.Birde silah parası binince 20.000 TL yi bulması hiçte zor değil.
    Korunma amaçlı deyince genel kanı pompalı tüfektir.Ancak av ve atıcılıkta dersen otomatik yivsiz av tüfeği daha uygun olacaktır.(bu arada ülkemizde yivsiz av tüfeğine en fazla 3 kurşun koyabilirsin.)
    Üzerine dürbün monte edebilirsin.Bir çok tüfek bunun için uygundur.150-200 metreye atış yapman yivsiz av tüfeğiyle imkansızdır.Etkili menzil 50 metredir mak. zaten av için bizler genelde 50 den sonraya atmayız.Sen ne için kullanacağını av yapıp yapmayacağına karar verirsen daha net yardımcı olurum.
  • Avcılık ve Av tüfeklerine yıllarını vermiş abilerim.Yivsiz y.otomatik av tüfeği almak istiyorum.Almadan önce sizden de birkaç tavsiye alsam iyi olur diye düşündüm. 21 yaşındayım neredeyse 7 senedir tüfek kullanıyorum.Bu zamana rağmen çok fazla ava gitme şansım olmadı yaş ve sağlık durumlarından dolayı.Ayrıca şu an elimde olan tüfekleride belirtmek isterim. 28 cal. çatüs,12 cal. rubis(çitfte)(40 senelik tüfektir saygımdan pek kullanmıyorum :D).16 cal. s.poze , bir tane 36 cal. s.poze bir tanede 36 cal. mavzer tipi bir tüfeğim var. Ördek,kaz,domuz avlarına meraklıyım. Bu avlara uygun bir tüfek tavsiyesi almak istiyorum. Eğer ördek ve kazda kullanılan tüfek domuz avına pek gitmez domuz için slug namlu daha uygun olur derseniz 2 tüfek te tavsiye edebilirsiniz.Yerli tüfek olmamak şartıyla tavsiyelere açığım.Bütçe pek sıkıntı değil 8000 belki 9000 tl ye çıkabilirm. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    Saygılar...
  • kayhansoylukan kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Bir kaç sorum daha vardı eğer bu konularda tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap yazarsanız sevinirim.

    iyi günler dilerim
  • Tufek ruhsatlari nasil aliniyor vergisi evragi basvurusu neler yapmam gerekli bilen bir arkadas detayli anlatirmi arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/yFL_GPRZVnY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet89k



    BU SAYFADA EN CAZİP FİYAT VE KALİTELİ ÜRÜNLER VAR.AYRICA DESTEK DE VERİYOR.AKLINA TAKILAN MEVZULARDA İÇERİDEKİ YAZILARCA CEVAPLANIYOR.
    TAMİR VE BAKIM İÇİNSE TEMİZ İŞÇİLİK VAR

    BUYRUN : tufekonline.com


     AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA

    Tüfekler su borusundan yapılma galiba. Yasal olmayan tasarımlar da cabası. Hayret ediyorum polis vs yakalamıyor mu seni?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüfeklerimiz Su borusundan felan yapılmaz.Biz türkiye degil Dünyanın bile adını duydugu Üzümlü ürünleri satmaktadız.İsterseniz gelir yerinde inceleme yaparsınız
    http://tufekonline.com
  • Aile hekimim raporu vermiyor bimer ve sabim e şikayet ettim bir türlü raporu alamıyorum
    Rapor ücretsiz bildiğiniz gibi
    Hastaneye sevk ediyor 4 ayrı dalda ki Buda heyet raporu oluyor

    Doktor keyfi davranıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh ta tufekler konusunda bilgili bi paylasim var mi ? Slug namlu dokli namlu cift tetik tek tetik gez arpacik serit namlu vs namlu uzunlugu kundak ve omuz mekanizmasi. Alasim namlu celik namlu etli namlu vsvs nedir ne degildir artilari eksileri ile kisa bi yazi arıyorum..cifte poze otomatik pompali avantaj dez avantajlari saçma vs dagilimlari gucleri ve hangi av icin ideal hanhi av icin ise profesyonel olmak gerekliligi hakkinda ayrica her silah yada envantere uygun tavsiye yerli yabanci marka model?

    Yani okuyunca ciddi anlamda olmasada yuzeysel olarak karar verebileceğimiz bir yazi..forumlara bakiyorum hep bir kiyaslama ve artisi eksisi üstünkörü anlatilmis tartisilmis yazilar

    Ucar avi ve domuz tavsan icin kacar avina uygun combo modeller shoklar hakkinda ufak bir bilgi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkip
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.