Şimdi Ara

Autoking aracımı daha kötü hale getirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Autoking'e giderken 2 kere düşünün. Aşağıda direkt müşteri hizmetlerine de şikayetimi bildirdiğim e-mail var. Turnak içindeki kısım yolladığım e-mailin aynıdır. Sadece planamı gizledim. Acaba bu autoking'in maf ettiğini düzelte bilecek düzgün bir kaportacı var mı? işini düzgün yapan bir usta lazım bana. birde aracımıda çok hafif 2 göçük var. (Autoking yapmadı göçükleri ben yaptım.) Göçükler belli belirsiz ama ben rahatsız oluyorum. bunu boyasız düzelte bilecek bir usta var mı tanıdığınız. Lütfen işini hakkıyla yapan biri varsa özelden telefon numasını yollayın.

"Aracım daha kötü hale getirildi!

Merhaba.
    26.08.2013 tarihinde Gebze Şubenize, 41 xx 8xx plakalı 2012 model VW Polo BM aracımın tamponunun alt kısmında bulunan iki küçük parçayı boyatmak için bıraktım. Servisten 28.08.2013 günü aracımın hazır olduğunu ve gelip alabileceğimi söylediler ve saat 17:30 civarında aracımı teslim almak için servise gittim. Yaklaşık 1 saat bekletildikten sonra aracımın kaza yaptığını söylediler. Araçları kullanmaması gereken bir personeliniz aracımı kullanmış ve tamponumu vurmuş. (Bunu da oradaki konuşmalardan ve daha sonraki bırakışımda aracımın o kişi tarafından kullanılmamasını istediğimde öğrendim.) Ayrıca boya yapılacak yerden başka yerlere boya taşıp dalgalandırma oluşturmuş. Durumu düzelteceklerini belirtip aracımı bırakmamı istediler. 31.08.2013 Cumartesi sabah 8:30'da aracımı bırakabileceğimi ve saat 16:00 da geri alabileceğimi söylediler ve söylenilen saatte aracımı bıraktım. Yine cumartesi günü gün içerisinde arayarak elektriklerin kesik olduğunu ve aracımı pazartesi 14-15 gibi teslim edeceklerini söylediler. Sonuçta bugün (02.09.2013 tarihinde) gittim ve aracımı aldım.
    Sonuç olarak ise aracımı ilk bıraktığımdan çok daha kötü durumda aldım ve pişmanlık yaşadım. Üzerine basa basa söylediğim boya fazlalığı giderilmemiş, yapılan boya kalitesi çok düşük pürüzlü ve tozlar yapışmış, ayrıca boya rengi orijinalinden daha açık. Yani aracımın dikkatli gözler dışında kimsenin fark edemeyeceği kısımlarını boyatıp güzelleştirmek isterken aracım çirkinleşti ve aracımdan soğudum.
    İnternet üzerinde bu işleri yapan bir kaç firma araştırıp yorumlar okumuştum. Autoking hakkında benim başıma gelen benzer yorumlar da okudum. Ancak rakip firmaların karalaması olabileceğini düşündüm ve yinede size aracımı size emanet ettim. Ancak hata yapmışım. Kurura bakmayın ama o yorumların içerisine hemen her araba formuna benim yorumlarım da dahil olacak. Çevreme de başıma gelen bu olayı ne bir eksik ne bir fazla anlatacağım.
    Umarım kalitenizi yükseltirsiniz...
    (Not: Her zaman denilen getirin düzeltelim demeyin. Autoking Gebze'ye zerre kadar güvenim kalmadı. Her seferinde daha kötü oldu aracım. Ayrıca aracımı iş aracı olarak kullandığım için plansız bırakmalar bana ciddi zarar olarak geri döndü.)"

• Bende 1 kere autokıngı kaskomdakı mını onarımdan kullanacaktım ama asagıdakı lınkı okuyunca vazgecmıstım.Gecmıs olsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21628127/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Grande punto egzotik kırmızı aracımı autokingte tampona mini onarım yapsın diye verdik şuanda arabanın her yeri kıp kırmızı ,otokingin dokunduğu yer bildiğin pembe.

Servis cevabı mı ? tekrar getirin boyayalım ( tabiki parayla )
    Karavana bakırdandır kışla yolu çamurdandır zengini bedel öder askerimiz fakirdendir...
  • Genel merkezden kibar bi bey aradı. Cumartesi günü maltepe şubesini götüreceğim. İlgileneceklermiş. Zaten hiç yapmayız demiyorlar ama beceremiyorlar.

Birde şu konu var daha önce ufak bir kaza geçirmiştim. Aracımı doğuşa verdim yapsın diye. Tamponumu boyatmışlar hemde ne boyama sıfırdan farksız. Başka yerden öğrendim ki doğuş tamponları autokinge yolluyormuş. doğuş yollayınca fabrika kalitesinde işçilik, ben verince ise berbart ediyorlar. sanırım bizi az para görüp baştan sağma yapıyorlar. Bakalım sonucu burdan yazacağım. Düzelmezlerse benden kurtulmazlar. bi üründen veya hizmetten nefret edersem her yerde anlatırım.
  • 07.09.2013 saat 09:000 da Maltepe Şubesine gittim. Gebzenin işi eline gözüne bulaştırdığını onlarda anladı. Sökmeden yapılmaz dediler. 21.09.2013 tarihinde aracımı götüreceğim. Tamponu paarçalara ayırıp boya yapacaklar. Sonucu yine yazacağım.

Orijinalden alıntı: MrRadon

07.09.2013 saat 09:000 da Maltepe Şubesine gittim. Gebzenin işi eline gözüne bulaştırdığını onlarda anladı. Sökmeden yapılmaz dediler. 21.09.2013 tarihinde aracımı götüreceğim. Tamponu paarçalara ayırıp boya yapacaklar. Sonucu yine yazacağım.

Takipteyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sigortam aradı durumu sordu onlarada anlattım. Tahminime ve izlenimlerime göre sigorta şirketi bastırmış. İşi çok ciddiye almışlar. Sizinde başınıza gelirse (sadece autoking için değil) mutlaka sigorta şirketinede bildirin. Her koldan saldırın kısacası. Açıkçası maltepe şubesinden umutluyum... Sonucu mutlaka yazacağım.
  • Kusura bakmayın arkadaşlar bir şekilde fırsat olmadı yazmaya. Aracımı Maltepe Autoking e götürdüm. Düzelttiler, çok ilgilendiler, birde özür olarak detaylı temizlik yaptılar. O an fark etmedim ama sol tarafa doğru tampon rengi çok hafif açık gibi geliyor. Benden başkasının anlayacağını hiç sanmıyorum. Kılım araba konusunda. Neyse ilerde çizik v.s. olursa servise boyatırım. İşler iyi gi,derse zaten yakında değiştiririm.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.