Şimdi Ara

Auto King İzmir/Bornova Memnuniyetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracımın tamponlarında sürtme, dokunma vb nedenlerle bazı minik çizikler vardı.
    Aracımı Auto King Bornova (İzmir) şubesine götürüp Mini Onarım kapsamında yapılması için randevu aldım. (Ayrıca ücretine mukabil marşbiyellerimden birinin de boyanmasını istedim)
    Aracımı teslim ettiğim çalışanın bir tavrı bende bir hoşnutsuzluk yarattı.
    Kendisiyle herhangi bir diyaloğa girmeden info@autoking.org adresine durumu belirttim.

Kendisine tekrar teşekkür ederim ki, Umut Dxxxx isimli beyefendi kısa bir süre sonra beni arayarak konuyla alakalı detaylı bilgiler aldı ve sistemin genel işleyişi konusunda kibarca bilgiler verdi.

Aracımı teslim almaya gittiğimde servis müdürü Bülent Bey benle bizzat ilgilenerek e-posta ile yapmış olduğum geri bildirimden dolayı teşekkür etti.

Aracımı da, yanında bir kutu çikolata ile birlikte teslim aldım.
    Yapılan işlemler gayet kaliteliydi. Gayet memnun bir şekilde firmadan ayrıldım.

Buradan şu sonucu çıkarmak gerekiyor:
    Bizlere hizmet veren bir kuruluşta canımızı sıkabilecek şeylerle karşılaşabiliriz.
    İnsan olmanın doğası ve getirisidir bu durumlar.
    Bizlere düşen görev, firmaları; kendilerine söz hakkı vermeden yerden yere vurmamak olmalıdır.

Auto King, bende çok güzel etkiler bıraktı.
    Hem işçilikleriyle, hem de zihniyetleriyle...

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir'deki arkadaşlar için gayet güzel bir paylaşım..

tamponda bariz renk farkı vardı. arabanın kendisi normal renk, tampon başka bi renk olmuştu. bi sürü bahane buldular araba sac tampon plastik normal vs. diye. kabul etmemiştim baska güne randevu vermişlerdi tekrar gelin düzeltelim diye fakat gitmedim sonra zaten tekrar bi hasar sonucu başka bi yerde birebir rengiyle yaptırdım tamponu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 14 Haziran 2012; 14:12:06 >
  • Aynısı benimde başıma geldi işgüzar, ukala bir çalışan vardı hasar kayıtta direk genel müdürlüge yapılan bildiri sonrası 360 derece döndü izmir autoking süper yardımcı oldular, arkadaşın dedigi dogru tek kişiye bütün kurumu mal etmemek lazım ama hakkını herkesin araması lazım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Bizlere hizmet veren bir kuruluşta canımızı sıkabilecek şeylerle karşılaşabiliriz.
    Bizlere düşen görev, firmaları; kendilerine söz hakkı vermeden yerden yere vurmamak olmalıdır.

Budur.

Orijinalden alıntı: kamehame

Aynısı benimde başıma geldi işgüzar, ukala bir çalışan vardı hasar kayıtta direk genel müdürlüge yapılan bildiri sonrası 360 derece döndü izmir autoking süper yardımcı oldular, arkadaşın dedigi dogru tek kişiye bütün kurumu mal etmemek lazım ama hakkını herkesin araması lazım ;)

Atlamadan duramadım. Adam 360 derece dönerse nasılsa aynen öyle kalır.
    180 derece dönmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H1SOKA -- 20 Haziran 2012; 16:53:58 >

Orijinalden alıntı: H1SOKA

quote:

Aynısı benimde başıma geldi işgüzar, ukala bir çalışan vardı hasar kayıtta direk genel müdürlüge yapılan bildiri sonrası 360 derece döndü izmir autoking süper yardımcı oldular, arkadaşın dedigi dogru tek kişiye bütün kurumu mal etmemek lazım ama hakkını herkesin araması lazım ;)

180 derece dönmesi lazım

1998 Toyota Camry 3.0
    1997 Nissan Maxima V6 2.0 (5 times in a row engine of the year)

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

quote:

Orijinalden alıntı: H1SOKA

quote:

180 derece dönmesi lazım

Ne adamsınız sesli güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Keşke her firma/her yönetici bu şekilde müşteri memnuniyet sağlamaya çalışsa...

Keşke...

Ya da her bayilerinde aynı muamele olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Merhaba arkadaşlar.
    Aracımın tamponlarında sürtme, dokunma vb nedenlerle bazı minik çizikler vardı.
    Aracımı Auto King Bornova (İzmir) şubesine götürüp Mini Onarım kapsamında yapılması için randevu aldım. (Ayrıca ücretine mukabil marşbiyellerimden birinin de boyanmasını istedim)
    Aracımı teslim ettiğim çalışanın bir tavrı bende bir hoşnutsuzluk yarattı.
    Kendisiyle herhangi bir diyaloğa girmeden info@autoking.org adresine durumu belirttim.

Kendisine tekrar teşekkür ederim ki, Umut Dxxxx isimli beyefendi kısa bir süre sonra beni arayarak konuyla alakalı detaylı bilgiler aldı ve sistemin genel işleyişi konusunda kibarca bilgiler verdi.

Aracımı teslim almaya gittiğimde servis müdürü Bülent Bey benle bizzat ilgilenerek e-posta ile yapmış olduğum geri bildirimden dolayı teşekkür etti.

Aracımı da, yanında bir kutu çikolata ile birlikte teslim aldım.
    Yapılan işlemler gayet kaliteliydi. Gayet memnun bir şekilde firmadan ayrıldım.

Buradan şu sonucu çıkarmak gerekiyor:

Auto King, bende çok güzel etkiler bıraktı.
    Hem işçilikleriyle, hem de zihniyetleriyle...

Selamlar

şu autoking in işçiliğini bir ben mi beğenmiyorum...mümkünse onarım gören yerlerin resmini ekler misiniz?ben rengi tutturduklarını düşünmüyorum

• işçilikleriyle ilgili sıkıntıları var mini onarım diye girmişti meğerse tüm kapıyı boyamışlar bizde vakum flan yapıyorlar sanıyorduk :D ancak müşteri ilişkileri iyi demek ki

Orijinalden alıntı: +24edition

önce calisani uyarsaydinya ne bicim bir adammissin sen o adami patronlarinin gözünde ne hale getirdin farkindamisin bir dahaki sefere hic gec kalma kos yetistir herseyi kos!

Önce o adam olacak, işinin gerektirdiğini yapacak. Yapmazsa en üst makama şikayet ederim. Olması gereken yapılmış bence. Genel müdürlük, genellikle çözüm yoludur.
    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ----&gt;; Satıldı
    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah 98000km----&gt; Satıldı
    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

önce calisani uyarsaydinya ne bicim bir adammissin sen o adami patronlarinin gözünde ne hale getirdin farkindamisin bir dahaki sefere hic gec kalma kos yetistir herseyi kos!

Noktanın "N"sinden, virgülün "V"sinden bihaber olacak bir adam(!) mı bana öğretecek nasıl adam olunacağını!

Gülüyorum.

Saygılar

• 35 YGU 23 OPEL KORSA İLE İLGİLİ LÜTFEN ÖNCELİKLE ÇALIŞANIN O GÜNKİ HALİNİ BİLEMEDİĞİMİZ İÇİN ONUN RUH HALİ BENİM AÇIMDAN ÖNCELİKLİDİR.ARAÇ HER ZAMAN YAPILIR SİZDEN RİCAM SOL ARKA ÇAMURLUK ÜZERİNDEKİ EZİKLİĞİN DÜZGÜN OLMAMIŞ OLMASIDIR LÜTFEN BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.BU GÜN TİREYE GELEN OTO KİNG FİRMANIZIN ARACINI TESADÜFEN GÖRDÜM 26.03.2016 SAAT 11.50DE ''34 PLAKALI BEYAZ KLİO''DURDURUP ARKADAŞA GÖSTERDİM ARABANIN YAPILAN İŞLEMİNİ O KİŞİ DE GÖRDÜ BURADAKİ SAYAİİYE GELDİĞİNİ BELİRTİ GEREKLİ ŞİKAYETİMİ BURADAN YAPABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ .BİRAZ UZUN İZAH ETTİM TEŞEKKÜR EDERİM
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.