Şimdi Ara

Auris neden çok satılmak isteniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden'e baktığımda auris'in satılması sayısı yüksek..Özellikle takas olarak arama yaptığımda sürekli auris karşıma çıkıyor..Ben aurisin hem kasasının değişeceğinden hem de otomatik vitesinde sorunlarından dolayı satılıyor zannediyorum.Balatadan kokular geliyormuş yokuşlarda..Sizin bildiğiniz başka bir sebep var mıdır? Aracım Opel corsa D enjoy..Donanım olarak auris daha iyi olduğu halde hemen hemen benimkiyle aynı fiyatta ikinci elde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natulus -- 2 Eylül 2012; 19:30:54 >

• Ben de otomatik dizelden bahsetmek istemiştim ama yazmayı unutmuşum..
  • dizellerin hepsinde sanırım yağ eksiltme sorunu var yakın bir arkadasımın kız arkadasının aracındada var yag eksiltme bende sormustum bendede var dedi ancak şanzıman daha arızalanmadı...
  • 7700 km oldu halen bir eksiltme yok bende corsa 2012 1.3 cdti..
    2011 toyora corolla 1.4 dizel otomatik
    Aracımız oldu otomatik şanzıman gerçekten çok yığılma yapıyor rampa tırmanırken vites yükseltirse vay halinize araba resmen boğuluyor fakat diğer dizel otomatiklerden az yakıyor tuzladan ankaraya 75 tl ye gittim. Kalitelerinden çok memnunuz aracın motoru sanki benzinli gibi çalışıyor yalıtımları çok iyi.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: natulus

7700 km oldu halen bir eksiltme yok bende corsa 2012 1.3 cdti..

auristen bahsediyorum baska araçlardan degil...
  • yeni kasası çıkacak olmasından ötürü olmasın ...
    GİTTİ : 2012 CITROEN C4 1.6 E-HDi 112 HP(chipped 136hp) EXCLUSIVE MCP + KÖR NOKTA + NAVIGASYON / BEYAZ

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • çok tutulduğu için olabilir mi? C sınıfı hb ler arasında yıllardır en çok satanlardan birisi. Hemen hemen ilk 4 te her sene.
  • O arabada hep gözüm kaldı..Corolla hatback yerine satışa koydular..Motor ve diğer özellikleri Corolla dan çok üstün..O arabayı aynen tüm özellikleri ve 132 hp motoru ile sedan olarak yapmadılar....Bende almadım..Çokta umurlarında oldu...Şu an fiyat ve kalite olarak mukayese ve hesap yapmayı bilenler alıyorlar..Üretimi 2013 te İngiltere de yapılacak..Bizde Corolla yapılacak...Stok bitsin diye çok güzel kampanyalar yapıyorlar...Çok güzel araba diyorum..SEDAN YOK ALMIYORUM..Ben sedan hastasıyım..Corolladan çok güzel ve yakışıklı.Ve motoru daha güçlü. 132 hp. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Eylül 2012; 13:05:09 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • _____________________________
    Otomobiller ile aşk yaşayan birisi...
    www.otogündem.com
  • şimdiki ithal değil diye 7-8 bin tl daha ucuz yeni kasanın gelmesi ile fiyatlarda en az 10.000tl fark olacaktır eski kasanın ikinci elide fiyat olarak yerinde kalacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aliyldrm

http://otomobilden.com/auris-son-hamlesini-yapti/

Yeni Toyota Auris....

görüntüsü çok güzel

Araç yağ eksiltiyordu, 2. bakımda garantiden turbosu değişti.
    Başka da hiç sorun yaşatmadı. Viteste yığılma olmuyor bizde. Sürekli şehir içi ve sıkışık trafik 6,5 lt maksimum tüketim. Balata kokusu da olmadı hiç.

Bu araçların motorları 2010 modellerinden itibaren %10 daha fazla tork üretir ve 6 ileri vites kutuludur. (mmt şanzımanları).

bu sebeple bunlar tercih edilmelidir.

Araç yağ eksiltiyordu, 2. bakımda garantiden turbosu değişti.
    Başka da hiç sorun yaşatmadı. Viteste yığılma olmuyor bizde. Sürekli şehir içi ve sıkışık trafik 6,5 lt maksimum tüketim. Balata kokusu da olmadı hiç.

Bu araçların motorları 2010 modellerinden itibaren %10 daha fazla tork üretir ve 6 ileri vites kutuludur. (mmt şanzımanları).

bu sebeple bunlar tercih edilmelidir.
  • Bende dizel manueli var. 2010 kasım ayında aldım araç bugün 48 bin km de, çok memnunum. Maşallah daha tık demedi. Fiyatına göre iyi araba. Ben o zaman 43 bine almıştım. Dizel olmasına rağmen motor sesi benzinli gibi yakıtıda çok iyi.

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Bende dizel manueli var. 2010 kasım ayında aldım araç bugün 48 bin km de, çok memnunum. Maşallah daha tık demedi. Fiyatına göre iyi araba. Ben o zaman 43 bine almıştım. Dizel olmasına rağmen motor sesi benzinli gibi yakıtıda çok iyi.

2 yaşında araç bırakta sorun çıkarmasın bu kadarda abartmayalım 2008 gp var dizel 4,5 senedir tık demedi ona bakarsan marife 8-10 yaşından sonra problemsiz olmasıdır 2003-2004 model olan araç olupta enaz sorun çıkaran araç araçtır.2010 kasım da aldığın araç bırakta bi zahmet sorun çıkarmasın hocam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.