Şimdi Ara

auris 1,4 dizel aracımın rölentada çalışma değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı akşamlar, iki üç gündür kafama takılan sorular var servise gitmeden önce sizlere de danışmak istedim.
    2013 model 1,4 dizel aurisim var ve şuan 15bin kilometrede son üç gündür dikkatimi çeken şey araçımla yola çıktıktan sonra örneğin kırmızı ışıklarda durduğumda ilk aldığımda devir göstergesi 1000 devir hizasının bir çizgi altındayken bu sıralar 1000 devir çizgisine çok yakın seyrediyor ve doğal olarak durar durumdayken bile motor hızlı çalışıyor. daha önceden bu durum klima açıken olurdu ve klimadan dolayı gücü tamamlamak için böyle devir yükselmesi yapacağını biliyordum ve klimayı kapatınca gösterge eski haline dönerdi. son iki gündür (zaten klima kapalı) motoru stop ettikten sonra gösterge eski haline dönüyor. daha önce böyle bir durumlar karşılastınız mı acaba belki normal bişi ama dikkatimi çekti. teşekkürler.







  • bugün test yaptım, normal olarak şehir içinde 2, ve3, viteslerde sakin giderken devir normal durumuna düşüyor. ana yola çıkıp biraz ağresif kullanırsam durduğumda devir göstergesi 1000 devir civarında kalıyor. bu arada arkadaşlar çok pardon aracımın modeli 2012 eski kasalardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.