Şimdi Ara

Audioengine a5+ mı audioengine hd6 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama maddi sıkıntılardan dolayı hoparlör seçimi askıya alındı şimdi elime para geçti hoparlör arayışındayım. masa üstü sistem için hoparlör almak istiyorum. Pc de creative sb zx ses kartım var. Şöyle bir soru sorayım audioengine a5 + ve ses kartı yeterli olurmu. Yoksa 1000 tl fazla verip dahili dac olan audioengine hd6 mı alayım. Klasik müzik , caz birazda türk sanat müziği dinliyorum. Oda 20-22 m2. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba accuphase35. Öncelikle şunu belirteyim a5+ plus ın neredeyse aynı boyutta olan yalnız ses hacmi büyütülmüş ve yeni teknolojilere sahip versiyonu olarak hd6 yı çıkardılar. İkisi arasında dediğin gibi 1000 tl bir fark var küçümsenecek bir fark değil bu farkı ancak ikisinin de sesini dinleyip ona göre karar vermeni öneririm müzik seversin bu aşikar. Sevdiğin tarzlar daha çok enstrümental yani vokal ağırlıklı tarzlar, odan için de yeterli seviye de hoparlörler, farkındayım almışken güzel bir şey olsun diyorsun, ikisi de işini görür yalnız dinlemeden o farkı verme derim.
  • Aslında şöyle bir düşüncem var a5+ almayı düşünüyorum ileride ses kartını satıp birazda para biriktirip iyi bir dac alabilirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5+ da almayın. Smsl sa36 pro kapın bir tane. Düzgünde bir bookshelf alın. Zaman geçtikce amfiyi entegre yaparsınız sonrada ses kartını dac yaparsınız olur biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam.bende hiç açılmamış hd6 var .kiraz rengi.amazon.uk garantili.10 ay gibi garanti devam.a5 ler oyuncak bana gore .sadece pc basinda kullanicaksan al.ama salonda muzik dinliyeyim vs oyuncak kalır.illa o boyutlarda ab sınıfı istiyorsan edifier trodial trafolu 1900tiii var satıyor bir arkadaş forumda.a5 ike aynı karakterde flat calan cihaz.yaridan bile az fiyata.araştırdir istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada a5+ ile hd6 arasında dağlar kadar fark yok.çıkış güçleri aynı.sadece alt frekans bir tık daha iyi.5.5inc farkı.audioengineleri tek tavsiye edecegim kullanım şekli pikap dır.onun biraz renkli ses isteyenler çogunda oldugu gibi alır satar hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Aldınız mı acaba ?
  • Audioengine a5+ bluetooth ile bağlanıp pc'den kaliteli (yüksek değil dairedeyim) ses almak için uygun bir cihaz mıdır? Müzikten anlamam. Film çok izlemem. Sadece kaliteli cihaz, kaliteli ses ve görünüm. Odam çok küçük 4 metrekare.
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Merhaba audioengine a5+ hoparloru aldim uzun zamandir foruma girmediğim icin geç gordum kusura bakmayin. Hemen tecrubemi paylasayim. A5+ lar bekledigimden cok daha iyi cikti. Muzik dinlemek icin almistim. Daha once kullandigim creative gigaworks t40 lardan sonra cook daha keyifli muzik dinlemeye basladim. A5+ lari aldigimda creative sb zx ses kartiyla kullandim ve memnundum. Bütçeyi düzeltince audioengine d1 dac ile kullanmaya basladim ses bir tik daha keyifli oldu ama sesin en iyi degisimi inanmayacaksiniz ama ds2 hoparlor altindaki siyah standla oldu. Nedenini bilmiyorum bilen biri açıklar, baslar çok daha iyi ve belirgin oldu orta sesle ve tizler artik benim istedigim gibiydi. Ben daha sonra kaşıntıdan s8 sub ekledim sisteme. Oyun oynarken iyi ama sesi hic açamıyorum. Sub ses seviyesi çeyrekte oyunlardaki patlama sesleri çok fazla. Müzik dinlerken s8 e ihtiyaç yok bence. Dedigim gibi dac ve hoparlor standı sesi çok keyifli hale getirdi. Müzik film dizi icin tavsiye ederim. Birde sistemi almadan önce stereo mecmuasinda hakan cezayirlinin incelemsini okumustum ondan sonra karar verdim almaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • accuphase35 A kullanıcısına yanıt
    a5+ ları active sub a nasıl bağladınız ?
  • Şub çıkışı var üzerinde. Bende 2 yıldır kullanıyorum aşığım a5+ a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.