Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? bmw mi? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
7
Favori
262.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • al işte bir fotoğraf daha. o eski 3 serisi. yenisini bulupta koysanız daha makbule gecer.
  • mertturan273 sen bela mı kardeşim, burası polemik forumu değil, sıkıntıların varsa başka bir forumda paylaş ltf. 3 kasanın şu andaki halidir sen 2020 yılında yani gelecektemi yazıyorsun... bu 3 BMW nin kasası nasıl mış sen yayınla bari fotoları,... laf yetetiştireceğine...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lsblack

    mertturan273 sen bela mı kardeşim, burası polemik forumu değil, sıkıntıların varsa başka bir forumda paylaş ltf. 3 kasanın şu andaki halidir sen 2020 yılında yani gelecektemi yazıyorsun... bu 3 BMW nin kasası nasıl mış sen yayınla bari fotoları,... laf yetetiştireceğine...


    Arkadaş makyajlı 3 serisi fotosundan bahsetmiş herhalde



     audi mi? mercedes mi? bmw mi?




  • ya ne polemık yapcam senle daha bmw hakkında bisey bilmeden heybeye konusuyosun.git bi bak bmw topiğinede öğren yeni 3 serisi cıktımı cıkmadımı gör.
  • ayrıca 2008 paris otoshowda tanıtılıyor. git bi araştırda öyle gel. senın ne belan olmaya amacıım war nede baska bıseyın. yenı 7 sersıyle a8 i karsılastır dıyorum gıdıyosun eskı kasa 7 serısıyle karsılastırıyosun. audıyı bmwden ustun gostermek ıcın elınden gelenı yapıyosunda bunu benım gıbı bmw cıler yemıyorrrr. ben senın yanlıslarını duzeltmeye calısıyorum sen bana polemık yapıyosun dıyosun. eger polemıkten anladıgın buysa EWET PROPAGANDA YAPIYORUM
  • Özür diliyorum arkdaşlar Bundan sonra resimleri çekerken henüz piyasaya çıkmamış (ama çok yakında çıkacak) veüstelik yalnızca makiyaj görmüş olan BMW alır Yeni kasa C, Yeni kasa A ve MAKİYAJLI 3 ü bir araya getireceğim. Arzu edersiniz boğaz köprsünü kapatıp bu üç silahşörleri deklaşörüme kadranlarım. Beğenmiyorsanız yorum yapmayın enstantane duruma karşılık bir fotograf yayınladık espri olsun diye... Bu nedir bu şiddet polemik arzusu Bu 3 aracın hangisi dah güzel hangisi dah kötü bir açıklama mı getirdik.

    mertturan273 zeka seviyen maden yerinde ve de o kadar iyi biliyorsun ki SEN KARŞILAŞTIR diyorum... Hayatında Paris'i görmediysen şu anda oradayım,beklerim, 20 yıllık otomobil sektöründeyim yani yaşın kadar, senden çok şey öğreniyorum. Kardeşim sen bir otomobil ticari ömrünü biliyormusun hangi periyotlarda makiyaj görürü biliyormusun... Özür diliyorum fotoğrafa makiyaj öncesi arabları eklediğim için. Borusan da uyarır derhal o aracı showroom larında kaldırmlarını talim ederiz.
    NOT: mertturan273 tarafından yakıştırılamayan ki bence BMW'yi beğenmediği anlamına geliyor; fotografın yayınladığı teste galibiyeti BMW 3 puanla önde bitirmişti.




  • kardesım audınınde a4 u otoshowda tanıtılıyosa getır gosterde onunla karsılastıralım. gorucuye cıktı ve 1-2 ay sonrada yanılmıyosam turkıyeye gelıcek.


    nıye yorum yapmayayım kardesım gıt 7 ıle a8 i karsılatır dedık audı topıgıne yazmıssın. sonra gelır bak a8 secildi diye hawa atarsın. bende bunu engellemek ıcın 1 oy 1 oydur dıyerek yorum yapıyorum kı buda senın hıc mı hıc ılgılendırmez. kac kere dedım bır daha dıyorum sen benı tanıyormusunda parısı gorup gormedıgıme karar werıyosun.babamda 730 d war deyıncede hawa atıyor oluyoruz. burada asıl hawayı atan sensın. ne olmus yasım kadar otomotıw sektorundeysen hiç bişey ogrenemedıysen suc benımmı. allah bılır calıstıgın yerde bıseyler ogren dıye gonderıyolardır senı. bu sene kısmet olmadı ama seneye ınsallah gorusuruz orada. yada sen burada nısanda olacak bursa oto fuarına gel orda bır goruselım.

    bu karsılastırmayı yaparım kı senden daha ıyı yapacagımada ınanıyorum.

    bu benım bmw yı begenmedıgım anlamına gelmez(kı bu ay yada obur ay 530d almacagım) sadece bu resımdekı 3 un obur rakıplerınden daha once cıktıgını we bunun ıcın bırkac donanımm eksıgının olabılecegını dusundugum ıcın yazdım.




  • Tamam o zaman BMW yeni kasa 3 için 3 yıl daha beklemek gerekiyor. o zaman kıyaslarız. 3 yıl sonra görüşürüz.
  • 20 yıldır bu sektorddesın ama kusura bakma ama bısey ogrenememıssın. madem 3 yıl sonra gelecek neden yurt dısı sıtelerınde yenı 3 u gosterıyolar.
  • Çünkü araç 3 serisi kasa yukarıda bri lkaç defa yazdım revizyon halk arasında makiyaj gödü. Dolayısıyla yukarıda resimlerde yayınlanan ve piyasa henüz çıkmayan ama çıkacak 3 serisinin monokok olarak fark yok!
  • mertturan273 : mesajından alıntı "kardesım audınınde a4 u otoshowda tanıtılıyosa getır gosterde onunla karsılastıralım. gorucuye cıktı ve 1-2 ay sonrada yanılmıyosam turkıyeye gelıcek." Senin dünyadan haberin yok mulligan almış yeni A4ü resimlerine bakabilirsin, hala A4'ü 1-2 ay Türkiye'ye gelecek diyorsun.
  • Eminim Almanya'da bile bu kadar sert tartışmalar yaşanmıyordur...hatta Bmw-Audi-Mercedes çalışanları bile sizin kapıştığınız kadar kapışmıyordur

    Audi mi,Bmw mi,Mercedes mi sorusu bana sorulsa tek cevabım "fark etmez" olurdu.

    Bana göre ;

    A3,Bmw 1 ve Mercedes A ve B serisinden

    A4 ve C serisi,3 serisinden ,ayrıca C serisi A4'den

    Bmw 5 serisi A6'dan,E serisi ise hem A6'dan hem de 5 serisinden

    S serisi A8 ve 7 serisinden

    Q5 , X3'ten

    X5, Q7 ve ML'den çok çok daha iyi


    Şimdi söz söyleyin...bana göre hangisi birinci ???
  • kardesım yenı a4 un nasıl bır makıne oldugunu bılıyorum merak etme kı o ondekı led tasarımınıda cok beyendıgımı soyledım yazılarımı bıraz dıkkatlı okusan anlarsın.

    yeni 3 serisinde ise arka tasaımda LED teknolojısı kullanılmaya baslandı. motor kaputu ve ızgara değiştirildi, yeni yan aynalara kawustu, ön farlarda değişiklik oldu, ve motorları ise şimdi daha çewreci daha fazla çeşitleri war.

    bunlara fark demıyosan arabadan anlamıyosun demektır.
  • BMW 3 yeni farlara ve yeni aynalara ve arkadan ledlere kavuştuğu için çok sevindim. Hemen A4 satıp BMW'den yenisi alayım bari...
    Görenlerde Audi nin avukatlığı yapıp uluslarası tartışmlarda böyle manzaralar olmadığı söylemektedir... Ben bir daha yazıyorum "arif olan anlar" Ben ne BMW ne AUdi ne Mercedese lafın yok olay görecelidir...

    Sonuç olarak teknikle tartışılmayan sadece o araba bu arabayı dövmesinden doayı; ikna oldum BMW olağanüstü bir araba, hem çevreci motorlara kavuşmuş.

    Neyi konuştuğumuzu anlamadığım için, ve yaşıtlarımla daha makul bir forumda yazışmaya yöneleceğim. Herkese hoşçakalın.

    Bu forumda moderatörlerin bu konulara müdahale etmemelerini garipsedim.

    Sagılar herkese

    LSBLACK
  • ben sana gıt bmw mı al dedım. laflarımı carpıtmakla nereye ulasmak ıstedıgını anlamadım. ben sana yenı ozellıklerını soyluyorum sen bana gıdıp bmw alayım barı deyıp dalga gecıyosun. bende babama soyleyeyımde 730 u satsın yenı a4 alsın barıııı. ben sana bmw ıllla daha ııdır demıyorum sadece eskı 3 u koymussun onu soyluyorum. ılla bır karsılastırma yapacaksan adaletlı ol. boyle 3,c a4 karsılastırmasında eskı 3 un fotograflarını koyup, 7, a8 karsılastırmasındada eskı 7 yı koymakla karsılastırma olmuyo. bencede sen gıt yasıtlarının oldugu we aynı bılgı bırıkımıne sahıp olan kısılerın forumlarına gıt.
  • A3'ü BMW ve Mercedes'in aynı sınıftaki araçlarından daha çok beğeniyorum. Özellikle BMW 1 serisine bir türlü alışamadım, bir tasarım hatası var da çözemedim gibi. Özellikle o böbrek ızgaraya uyuz oluyorum.

    Ancak Audi'nin VW grubundan ayrılması, her iki markanın da hayrına olur. Aynı şirket bünyesinde orta alt, orta üst ve üst sınıfın bir arada bulunması çok garip. (Skoda-VW-Audi)

    BMW ve Mercedeste böyle bir durum yok. VW A3 ü satmak için Golf'ü geliştirmekten kaçınıyor.
  • yaw bikac kişi tutturmus böbrek ızgara diye onların neyi simgelediğini biliyomusunuz. o zaman mercedese yıldız, audiye halka demekmi lazım. böbrek ne kardeşim
  • Hocam niye bu kadar rahatsız oldun ki böbrekten
  • abi burda yazılan yazılan yazıları okurken açıkçası hangisi doğru karar veremiyorsun en iyisi denemek allah daha çok versin bir arkadaşımın babasının 520 si var arkadan itiş farklı bir şey arabanın ivmelenmesi ve yol tutuşu inanın çok farklı (kimseye karşı yazmadım)
  • sevgili bianconera benim o arkadasım sahsına kesınlıkle kastım yoktur. bir kac kısıde daha gordum bunu bobrek ızgara dıyolar. ne alaka sımdı audınınkınede halkamı dıyelım. bu laf ettıgımız koskoca markaların sımgelerıdır. bobrek dıyerek kestırıp atmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.