Şimdi Ara

audi mi? mercedes mi? bmw mi? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
7
Favori
262.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bmw m4 en iyisidir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi sizi maliyetiyle oldurur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ededee

    merhaba. 2008-2010 model aralığında bmw 116i - mercede b 150 ya da b160 - audi a3 arasında sizce hangisi daha iyidir. bir bayanın kullanacağını düşünerek cevaplarsanız sevinirim.her yönüyle yakıt harcaması, kalitesi ve konforu açısından ve bi de estetiği açısından hangisi daha iyidir. acil cevaplarsanız sevinirim.

    Yaa çok özür diliyorum, Vallahi mesajınızı yeni görüyorum, veya sistem yeni bildiri uyarısı veriyor.
    Eğer hala arıyorsanız birlikte sesli düşünelim. Aldıysanız sorun yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usta83

    A1 ile Ã8 arasında malzeme kalitesi ve detay işçiliği seviyesi olarak önemli fark olmaması diğer tüm markalar arasında eşsiz konuma sahiptir.tek dezavantajı quattro dışında motor, şanzıman ve altyapı olarak sıradan markaya muhtaç ve mecbur olması.

    Bu detayı herkes bilmez mesela, A1'in kaliteliliği inanılmaz düzeyde, özellikle sınıfına göre. Zaten benim Audi'de en standart modeller içinde beğendiğim model A1. Pahalı ama bir sebebi var. Mini gibi takoz değil.
  • bu sorunun hakiki cevabı kesinlikle şudur, "kişinin karakterine bağlı."

    lüks: mercedes,
    sürat: bmw,
    modern: audi.

    kişinin karakteri hangisine uygunsa gider onu alır bence.
  • Mercedes konforlu bir araba
    Audi Mercedes kadar konforlu olmasada BMW den konforlu araba. Hızıda hızlı.
    Bmw de hızlı araba.

    Audi bmw aşğı yukarı aynı hızdalar.
    A6 2.0 190hp-bmw 5 2.0 190 hp
    a6 3.0 320 hp bmw 535 313 hp
    s6 450 hp 550d 381

    Ama audi alıncaksa quattro alınmalı.

    Sıralama yapacak olursam A6>5>E olurdu. Ama E nin yeni kasası gelecek geçer önüne rakiplerinin diye düşünüyorum.
  • Bence de Audinin hakkı quattro,Bmw seri,merso keyifÜçü de iyi işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 22 Ekim 2015; 1:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort beyler tartışalım :D
  • Ben Lexus diyorum.
  • ededee E kullanıcısına yanıt
    Gec bir cevap oldu ama kesinlikle o sinif ve modellerde A3
  • Yildiza rutbe sorulmaz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sparkling

    BMW ve Mercedes arasında seçim yapmak zor ama Audi her zaman Bmw ve Mercedesten sonra 3. çocuk olmuştur.

    arkadasima katiliyorum ama biyerde bmw ve mercedes ayni kilasman audi ikisinin birlesimi ve hem konfor hem tiphem ekomomi olarak daha ustun 3 modelide denedim tecrube olarak soyluyorum
  • Arkadaşlar bunun sonu yok..

    - Bana kalırsa Audi R8 hariç hiç biri iyi değil, tasarımlarını hiç beğenmiyorum.Özellikle yeni gelen makyajı.
    - BMW sadece sportif odaklı değil, BMW'nin kendi sitesinde aracı tasarladığınız zaman görürsünüz arac direkt olarak lüx pakette gelir kendiniz m paket seçer öyle eklersiniz.BMW spor odaklı diye herkesin ağzına yapışmış, BMW m paketi eklemezseniz konforun nimetlerinden faydalanabileceğiniz seçeneklerle geliyor..O yüzden anlamıyorum bizim insanımızı ne diye bmw ye spor arac dersiniz ki? BMW sportif odaklı değil! BMW seçenekler sunar, bizim insanımız spor modelini beğendiği için spor modelini seçer ama spor modeli olmayanda var oda lüx modeli mercedes kadar olmasada güzel lüx bir ortam sağlıyor.Deri koltuklar vesaire ekleyebiliyorsunuz mercedesdeki gibi..bu neyin kafası anlamıyorum sportifmiş..sportif modeli gençlere uygun, lüx paketide genç işi değil..BMW o yüzden sadece sportif odaklı değil.. bakın 3 defa söyledim umarım anlamışsınızdır ve kendimi anlatabilmişimdir.
    - Mercedes gerçek bir aile arabasıdır.Konfor ve güvenliği temsil eder..Her araç markasında olduğu gibi Mercedesinde çeşitli güncelleştirmeleri ile(AMG) motor gücünü iki katına çıkartabiliyorsunuz.Mercedes konfor ve güvenlik arabasını temsil eder ama hızlı değil demek yanlış olur.Her classmanda olduğu gibi mercedesin genel olarak seçilenleri 200hp altı motor gücü olan modelleridir.C180'i ele alalım, motor gücü 156hp kalkıp yarış mı yapıcak bu araba? ne diye 200hp üzeri hıza ihtiyaç duyalım ki? Eşiniz, çoluğunuz çocuğunuz binecek..rahat rahat gidecekseniz fazla hıza ihtiyaç duymadan.

    Bir sözlük yazarının yorumunu okudum, c180 alacağıma gider dalağımı böbreğimi satar nissan skyline alırım demiş.işte bu mantık tamamen zevk meselesidir.Nissan skyline sportif bir araçtır demek doğru, bmw sportif bir araçtır demek yanlıştır.BMW M kasa sportif görünüyor demek doğrudur.
  • Bu 3 markanın genel değerlendirmesi çok uzun ve kapsamlı olur, ben muz cumhuriyeti vergi sistemiyle! fiyatları nisbeten makul seviyedeki coupe araçları, sadece tasarımları açısından karşılaştırmaya çalışacağım.
    R8, i8, S coupe gibi araçları birkaç sınıf üstte oldukları için değerlendirmeye dahil etmiyorum.

    D segmentinde Audi'nin alınabilir seviyede en beğendiğim aracı A5 sportback, gerçekten her görüşümde gıptayla bakarım
    BMW 4 coupe form ve tasarım olarak benim gözümde D segmentinde en başarılı coupe tasarım.
    Mercedes C coupe arka tasarım olarak efsane ancak ön tasarımın standart C'ye fazlaca benzemesi en zayıf yanı, keşke S coupe gibi biraz daha kaslı olsaydı önde.
    3 tane coupe araç arasında 4 coupe tercihim olur. İkinci sırada C coupe gelir. Hem kasanın eskimiş olması hem de motor opsiyonlarının görece düşük olması sebebiyle A5 en son sırada tercihim olur.

    C segmenti coupe araçlarda 2 serisini çok beğeniyorum, özellikle M paketlisi gerçekten güzel.
    Rakibi olan CLA ise bu segmentin en yakışıklı arabası, tabi AMG paketli olanından bahsediyorum.
    A3 sedan 2 rakibi karşısında ne yazık ki geri planda kalıyor ama iç mekan kalitesi olarak çok başarılı olduğunu inkar edemem.

    Bu 3 araç içerisinde tercihim CLA oldu, açık ara sınıfında en iyi tasarıma sahip araç, daha pahalı alternatifler olmasına rağmen genelde mekanların önüne çekilmesi ipucu verebilir.
    Öte yandan 2 serisi çok başarılı, özellikle M2'nin içine bindikten sonra hastası oldum ama ne yazık ki M paketle M2 arasında çok ciddi farklar var.
    A3 ise son sırada tercihim olur, malum coupe değil.

    Bu tamamen kişisel değerlendirmemdir, zevkler ve renkler tabiki farklı olacaktır
  • Ama işte c coupe s coupenin azda olsa ön tarafina sahip olsaydi hem fiyat artacak hemde s coupenin satisi dusecekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle doğru, zaten en güzel tasarımı yapmak birinci amaçları değil, daha çok en fazla kar sağlayacak formu bulmaya çalışıyorlar. Aynısı Porsche için de geçerli, normalde Cayman 911'e göre çok daha dengeli ve güzel görünüme sahip bir araç ama 911'in önünü tıkamasın diye, standart modellerinde güçlü motorlara yer vermiyorlar
  • Bakalim ben c180 coupe icin gorusmeye gidicem ilk arka koltuklara bakicam..bmw 420d xdrive dusundum sonrada yurt disindan m4 bodykiti alirim diye hersey mengerlere bagli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de çok güzel, inceledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz, şimdiden hayırlı olsun
  • Bakiyorumda, 4 serisine modifiye çok sıkıntılı bir iş ve çok masraflı olacak gibi.

    M4 bodykit alsam, 4 serisine ait bir cabrioya nasıl taktırtabilirim ki? BMW'nin kendi özel rengini nasıl boyatabilirim? Çok soru var arayıp sormak lazım Coupe olarak değilde, cabrio olarak düsünüyorum.Çünkü Antalyaya sık sık gitmeyi planlıyorum.C180 Coupe'nin cabriosuda gelicek ama kumaş olarak..Kumaş çok sıkıntılı, bakımı ıvır zıvırı var.Kuş pisledi, çamur oldu biri yırttı fasafiso kim uğraşcak..

    Metal tavan olduğu zamanda bagaj boş olmak zorundaymış, e o zaman tatil yapmanın ne anlamı kaldı? Kumaş olduğundada bakım uğraştırıyormuş, e o zaman cabrionun ne anlamı kaldı?

    Onun için bi önümüzdeki hafta mengerlere gidicem görüşücem, yüksek ihtimal c180 coupe olur.4 serisinin ne cabriosuyla nede bodykitiyle uğraşılır.Arayip sorucam yinede.
  • Şahsen yeni alınmış arabanın üzerinde oynama yapmaya karşıyım. Araçta oluşabilecek herhangi bir sıkıntıda servisin alaksız da olsa başka parçalardaki değişimi görüp garanti dışına itmesi çok olası.
    4 cabrioların bagajını kullanamıyor değilsiniz, yalnızca fazla hareket edecek şeyler koyarsanız, arka cam ile bagaj arasında bir ayırıcı olmadığı için arka cama zarar verebilirsiniz.
    4 cabriolarda arkadaki rüzgar türbülansını engellemek için arka koltukları yatırıp manuel olarak taktığınız bir parca var. Tavan açık olduğu durumda bagajları, az miktarda olmak koşuluyla arka koltukların üzerine yerleştirebilirsiniz.
    Kullanım alanı yaratma pahasına kumaş tavan kullanmaları benim çok içime sinen bir davranış değil, özellikle bizim ülkemizde başına ne iş gelir kestirmek zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nissan_juke -- 28 Mayıs 2016; 17:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.