Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
11.510
Cevap
127
Favori
893.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • değerli arkadaşlar a4 1,4 tfsi sport pakette iç ambians ta sadece mavi renkmi var..sanırım ambians aydınlatma ayrı paket..sizde durum ne..araç menüsünü kurcaladım iç renk değişimi için bir menü yok..sanırım tek renk mavi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesido

    değerli arkadaşlar a4 1,4 tfsi sport pakette iç ambians ta sadece mavi renkmi var..sanırım ambians aydınlatma ayrı paket..sizde durum ne..araç menüsünü kurcaladım iç renk değişimi için bir menü yok..sanırım tek renk mavi..

    ambiyans aydınlatma paketi yoksa tek renktir. benim avantta tek renk (beyaz) aydınlatma var ve sadece ışığın şiddetini ayarlayabiliyorsunuz menüden.
  • mesido kullanıcısına yanıt
    Beyaz renk hocam , mavi değil Sport'ta da.
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Ambiyans ışıklandırması ayrı bir paket mi? sport ve design'ın standardında yok mu?
  • Yvzali Y kullanıcısına yanıt
    Hepsinde standart diye biliyorum. Yukarıda mavi renk denilmiş Sport için ben de ona istinaden Beyaz renk dedim sadece. 3 donanimda da aynıdır herhalde. Benimki Sport ve beyaz.
  • Merhaba,
    Şu an aktif golf 7 1.4 tsi 122 hp modelinden kullanıyorum. A4 düşünüyorum aracın fiyat aralıkları ne durumdadır? A5 düşünüyordum ancak çok pahalı a4 daha makul geldi. 1.4 tfsi motor tatmin ediyor mu? Teşekkürler.
  • blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Kasa için motor yetersiz diyemem ama düşük devirlerde kullanıma yatkın bir motor olduğu için sürekli 1500 dd altında gitmeye çalışıyor araç genel olarak (spor mod hariç)

    Hızlanma tatminkar yüksek süratlerde az da yakar ama şehiriçi 9-10 litre altına pek inmez.

    Fiyat aralıkları en son design 178.000 ₺ - sport 188.000 ₺ seviyelerindeydi. Bayiler ile görüşebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackberry4ever

    Merhaba,
    Şu an aktif golf 7 1.4 tsi 122 hp modelinden kullanıyorum. A4 düşünüyorum aracın fiyat aralıkları ne durumdadır? A5 düşünüyordum ancak çok pahalı a4 daha makul geldi. 1.4 tfsi motor tatmin ediyor mu? Teşekkürler.

    A5 in standart donanımları A4 ün donanımından da daha düşük. Prestige Paket ve Deluxe Paket birlikte alınınca A5 Sport donanımı A4 Sport donanımı yakaliyor ve Audi Ses Sistemi , Geri Park Kamerası ve Cruise ile öne geçiyor. Bunun haricinde aradaki fark 50 - 60 bin TL aralığını buluyor ve bu farkı kasaya veriyoruz. Araç kesinlikle daha güzel , daha heybetli daha zengin duruyor ve bu fark verilir mi kullanıcı tercihi. Ben şahsen A4'ün tasarımını da gayet beğeniyorum ilk çıktığı günden beri. Fark 20 - 30 bin TL dolayları olsa A5 i tercih ederdim ama çok daha fazla. Bu da direkt bütçe boyutuna geçiyor.



    Evvelki aracım A3 Sedan'dan önceki aracım GOLF 1.4 TSi 122hp Man. Highline'dı. A4 için şöyle diyebilirim ; GOLF üzerine salon salomanje. Araç daha geniş, daha konforlu daha kaliteli daha sessiz. Özellikle çocuğunuz varsa bagaj sayesinde daha rahat etmeniz garanti ve asla pişmanlık duymazsınız. Marka tanıdık, araç tanıdık yabancılamazsınız. Performans olarak 150hp motor yeterli ancak aracınız DSG ise A4 ün dq380 Stronic şanzımanı biraz daha konfor odaklı çalıştığı için biraz tepkileri yavaş gelebilir. Araca devir verince ataklık eksikliği hissetmezsiniz ama ağırlık etkisiyle de biraz daha fazla yakacağınız garanti. Benim tüketimim GOLF'üme oranla 1 - 1.5 lt arttı ama araç ve segment farkı nedeniyle rahatsız etmiyor. Aracı İstanbul gibi bir metropolde mesai başlangıcı ve bitişi trafik krizinde kullanmayacaksanız sizi de rahatsız etmez. Ancak aşırı trafikte kullanımda 9 - 10 - 11 lt ortalamalar trafiğine göre çok uzak değil. Karşilaştırmalı sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeden sorun. Sayg.




  • Yorumlarınız için teşekkür ederim. A5 konusunda haklısınız fiyat farkı oldukça fazla sadece kasaya veriyoruz o parayı. Bir de son sorum sport donanımında led farlar var mı ? Teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackberry4ever

    Yorumlarınız için teşekkür ederim. A5 konusunda haklısınız fiyat farkı oldukça fazla sadece kasaya veriyoruz o parayı. Bir de son sorum sport donanımında led farlar var mı ? Teşekkürler :)

    Led far tüm 2017 lerde standart.
  • blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    2016 modellerde opsiyondu 2017 modellerde standart hocam.
  • A4 almak üzereyken ben de ani kararla A5 almıştım. Bu da benim aracım dynamic+delux paketli. Delux paket zaten zorunlu delux paketsiz A5 yok Türkiyede. Delıx pakette; açılır cam tavan, geri görüş kamerası, 3 bölgeli klima, hız sabitleme ve farklı iç ambians aydınlatma renkleri var.

    A4 de alsaydım kesinlikle pişman olmazmışım. Çok memnunum yol tutuş, konfor, iç tasarım ve düğmelere erişim çok iyi. Bir tek 17 inch jantları pek sevemedim. 18 inch orjinal çıkma bir jant bakıyorum. Önerisi olan varsa jant konusunda memnun olurum



    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Maşallah güle güle kullanın çok güzel duruyor. Ledli araçları görünce halojen arka farlara lanet ediyorum ilerde birgün değiştireceğim ledlerle.
  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, bir dergide A5'in yalıtımının çok iyi olduğu, çok sessiz olduğu yazılmıştı, sizin bu konuda izlenimleriniz nedir? Kullandıysanız A4'den dahamı iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytron

    Hocam hayırlı olsun, bir dergide A5'in yalıtımının çok iyi olduğu, çok sessiz olduğu yazılmıştı, sizin bu konuda izlenimleriniz nedir? Kullandıysanız A4'den dahamı iyi.

    A4 de kullandım ama A5 ile aradaki farkı hissettirecek kadar hızlanmadım o yüzden karşılaştıramam ama A4 de sessiz gelmişti. A5 130 a kadar gerçekten neredeyse hiç rüzgar sesi almıyor, camları kapatınca direk olarak dış dünyayla iletişim kesiliyor gibi. Sınıfının en düşük rüzgar kat sayısı varmış. Kapıyı kapatınca camlar otomatik hafif yukarı doğru camları sıkıştırıyor. Sadece üzerinde continental lastikler var biraz lastikleri hissediyor gibiyim michelin olsa sanki daha iyi olurdu
  • 19.08.2017 yani dün 2016 model A4 AVANT 1.4 TURBO FSI 150 hp DESİGN S tronic 240.380,63 tl yi aldık.EUR DÖVİZ KURUNU 3,5326 TL.Fiyat nasıl?AUDI A4 B9  (ANA KONU)AUDI A4 B9  (ANA KONU)




  • kontrol kodu dedikleri hakkında bilgisi olan var mı?
  • kod dediğim :
    YEL Kontrol kodu
    5A8 Kontrol kodu
    S2S CONTROL(in-plant)
  • 20BERTUĞ 2 kullanıcısına yanıt
    Aracı bıraktıkları fiyat nedir acaba ? Liste fiyatından vermemişlerdir diye umuyorum.
  • 20BERTUĞ 2 kullanıcısına yanıt
    tamam, araçta virtual cocpit, navi ve cc var ama ödenen 240 bin tl ise gerçekten çok pahalanmış araç. geçenlerde 2016 model led farlı design avant için 187 civarı fiyat alan arkadaş vardı bir iki sayfa önce konusu geçmişti..
    bu arada aracın metalik renk olması lazım ama sizin araç ibis beyazı yani opak. design paketlerde metalik renk standart. bir gariplik var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 20 Ağustos 2017; 12:23:19 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.