Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: simurgson
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.500
Cevap
126
Favori
891.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lifehacker L kullanıcısına yanıt
    Hocam alternatiflerinizi alıp 10 sene binmeyecekseniz ikinci elde paranızı hiç ettiniz demektir. Benim aracımda bebek koltuğu var. Çatur çutur ses yapıyor. Aracın hiçbir yerinden ses duymuyorum Kulak kabartsam kesin birşeyler duyarım. Mesela satıh kaplama yollarda sol kapı cam hizasından ses gelirdi. Artık onu bile duymuyorum Müzik sesini açıp keyfini çıkartın. Bu araçlar standart seri üretim araçlar. Biz çok paralar ödemek zorunda kalıyor olabiliriz ama bu paraları vergi için verdiğimizi düşününce zaten bu arabalarin hiçbiri bu paraları etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uurse U kullanıcısına yanıt
    Internetten randevu iskontosu dahil 1133,50-TL tuttu bakım ücreti. Sunroof bakımı 300-TL , yaptırmadım. Seneye yaptırırım, aracın garantisi de bitiyor olacak. Kasko işini de haftaya halledeceğim kısmetse. İlk aldığım teklifler 2750-TL dolaylarında. Biraz daha düşeceğini umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifehacker L kullanıcısına yanıt
    Maalesef bmw servisi genelde silikon sprey sıkıp yolluyorlar diye duymuştum yani geçici çözüm, birde sizin 5.20 dediğiniz araç e segmenti a6 ya eşdeğer araç ve sesler, yazık diyecek söz yok 😊👍 siz güzel günlerde kullanın aracınıza ısının😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

    Internetten randevu iskontosu dahil 1133,50-TL tuttu bakım ücreti. Sunroof bakımı 300-TL , yaptırmadım. Seneye yaptırırım, aracın garantisi de bitiyor olacak. Kasko işini de haftaya halledeceğim kısmetse. İlk aldığım teklifler 2750-TL dolaylarında. Biraz daha düşeceğini umuyorum.
    Bakımları bayağı pahalıymış benim 5,20i en son 700tl civarına bakımını yaptırdım 6 ay önce. Sunroof bakımı nedir acaba bize bmw de böyle bir bakımdan bahsetmediler audi de var galiba.
    Garantisi bittikten sonra servise gitmeye gerek duymuyorum ben bütün parçaları kendim temin ediyorum kendi tanıdığım ustama yaptırıyorum bakımları.
    1/4 parasına yaptırıyorum benim kullandığım yağ felan daha kalitelidir, servisler bile dökme yağ kullanıyor neyin ne olduğu belli değil.
  • uurse U kullanıcısına yanıt
    Bu araçlar dq200 den farklı da olsa sonuçta DSG kökenli şanzımanlar. Bu nedenle ilk 7 sene boyunca yetkili serviste bakim yaptirmakta fayda var. Olası bir sorunda garanti bitmiş olsa dahi iyi niyet garantisi adı altında yardımcı olabiliyorlar. Aksi takdirde özel serviste kabaca bir kavrama yenilenmesi bile bu servis ücretinin en az 7 - 8 katı tutuyor. A4'ün şanzımanı kuru kavrama olmadığı için ömrü nasıldır zamanla göreceğiz kısmetse ama burada dq200'ü de kötülemek niyetinde değilim. DSG'li iki araç kullandım. Teki evvelki A3 Sedan TDi Stronic aracımdı , diğeri hala kullandığımız GOLF , çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. GOLF 4 yaşında olmasına karşın servise devam sadece bu nedenle. Ondan önceki aracımız manuel bir GOLF'tü ve aynen dediğiniz gibi garanti bittiği anda sanayiye döndük bakımlarda. Çok al - sat yapıyorsanız sorun olmaz ama araç 3 - 5 sene kullanılacaksa yetkili servise devam etmekte fayda var gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,

    Bugün alınan bir teklifi ve ST'nin yorumunu paylaşmak istedim.

    Şu an A4'te kur 4,76 anlamı şu 212'nin altına A4 vermiyorlar.

    Bu araca özel bir düşük kur avantajı var.Alınmaktan vazgeçilmiş ve araç İstanbul'da.

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)
  • Metalik mythos siyahı ben A5 alırken opsiyon listesinde 1000 euroydu. Şimdi metalik renkten ekstra alınmıyor görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirresmi

    Bundan 2 yıl önce aldığım audi a3 ten çok memnun oldum(tekrardan audi ye dönüş yaptım a4 aldım) , araç değişikliği istediğimden dolayı 3.18i m joy aldım en fazla 7 ay dayanabildim heryerinden sesler geliyordu gelen seslerde bukadar kolay çözülmüyordu tamamı contalardan gelen sesi servisler değilde kendimiz çözmeye çalıştık(silikon sprey bant gibi çözümlerle) maalesef neredeyde tüm araçlardaki beklentilerimizi karşılayamıyorlar.. ama kesinlikle soğumayın çok basit çözümle hallediyorlar. Bmw aracımı sırf heryerinden ses ve aşırı konforsuz araç olduğundan dolayı sattım ve hiç pişman değilim... sizde gönül rahatlığıyla kullanın😊 ama içinizin daha fazla rahatlamasını istiyorsanız 3 serisi kronik sorunlar yazın neler çıktığını görün(sadece bmw değil segmentindeki d olan tüm araçlara bakın ne dediğimi anlayacaksınız)👍
    Hocam 3.18i sıfır mı almıştınız?
    7 ayda o kadar çok trim sesi çok ilginç o yüzden sordum? Sıfır ise heralde 10 bin km olmuştur en fazla o sürede, çok erken başlamış sesler.




  • 20.000 km de aldım hocam ve hep vardı, benden önceki sahibi 2 kere yetkili servise bu sebepten dolayı götürmüş ve işlem yaptırmış ama çözüme ulaşamamış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirresmi

    20.000 km de aldım hocam ve hep vardı, benden önceki sahibi 2 kere yetkili servise bu sebepten dolayı götürmüş ve işlem yaptırmış ama çözüme ulaşamamış..
    Anladım. Sanırım bu trim sesi konusu aynı marka aynı model olan hatta aynı yıl üretilen araçlarda bile bazen farklı olabiliyor.
    Gerçi bazı marka-modellerde araçların neredeyse hepsinde trim sesi olmuyor veya tam tersi bazı modellerde neredeyse hepsinde oluyor.
    Ama bazı araçlarda da yarı yarıya gibi yani şansa kalmış gibi. O yıl üretilen her bmw 3.18i araçta o derece bir ses yoktur mesela sanırsam. Aynı fabrikada aynı bantta üretilen araçlarda nasıl fark olabiliyor hayret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 13 Nisan 2018; 14:18:7 >
  • isimbulunamadı kullanıcısına yanıt
    ben 2013 yılında sıfır 3.20i almıştım. o zaman gelen araçlarda trim sesi nerdeyse sıfırdı. forumlarda bu hiç konuşulmazdı, şimdi ise en büyük problem gibi 3 serisinde. o zaman direksiyonda titreme problemi yoğundu, benim araçta şansıma o da yoktu ama tavandan ses geliyordu. anten kablolarından kaynaklandığı belirlendi ve problem çözüldü. aynı seri bile olsa montaj aşamasında farklı sonuçlar doğuracak sıkıntılar oluyor sanırım.
  • Bugün kapanı geçip geri geri park ederken sağ lastiği yardım. Rot tutmaz diye ikisinide değiştirdim böylelikle yirmi binde lastikleri sıfırlamış oldum. Kış lastiği almamışken iki lastik almak göğsüme oturdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 16 Nisan 2018; 20:51:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Bugün kapanı geçip geri geri park ederken sağ lastiği yardım. Rot tutmaz diye ikisinide değiştirdim böylelikle yirmi binde lastikleri sıfırlamış oldum. Kış lastiği almamışken iki lastik almak göğsüme oturdu.
    Geçmiş olsun, öndeki lastiklerle aynı marka aldınız sanırım.

    Ne kadara aldınız 2 lastiği?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Ön patladı zaten aynı modelden aldım desen aynı ama yük endeksi farklı eskileri 93 Y di. 1200 TL

    https://www.lastikcim.com.tr/pirelli-cinturato-p7-ao-245-40r18-97y-xl/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar dörtlü tuşu çalışmıyor neden olabilir acaba sigortası felan atmış olabilirmi sinyaller çalışıyor.
    Dörtlü tuşuna bastığım zaman herhangi bir eylem gerçekleşmiyor.
  • merhaba değerli dostlar.24 nisanda audi a4 1.4 sport aracım için radevu aldım. Çanakkale avek servisinden.1250 tl ücreti varmış..inidirmli randevuyu olayı her ilde varmı. sadece istanbul'amı özel. tşk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesido

    merhaba değerli dostlar.24 nisanda audi a4 1.4 sport aracım için radevu aldım. Çanakkale avek servisinden.1250 tl ücreti varmış..inidirmli randevuyu olayı her ilde varmı. sadece istanbul'amı özel. tşk
    my audi uygulamasından ya da doğuşun sitesinden randevu alırsanız her ilde indirim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 1 haftalık yeni Audi A4 1.4 tfsi kullanıcısı olarak özellikle merak edilen yakıt konusunda deneyimlerimi aktarmak istedim.

    Araç uzun yolda ortalama 110km hız ile kullanıldığında yakıtı 5.5 lt/100km iken hız 120 civarına gelince bu değer 6'ya yaklaşıyor.

    Şehir içerisinde ise sakin kullanımda takriben 7-8 lt aralığında seyrediyor. Tabiki bu değerler düz bir şehir olan Konya için geçerli.

    Haricinde kullanımı oldukça keyifli ve gaza yüklendiğinizde kısa bir gecikme payı olsada hızlanması iyi olan bir araç bence.

    Ve beni şaşırtan noktası design paket aracımın gerçekten beklediğimden daha dolu olması. tabi navigasyon olmaması ciddi bir eksik (araca binen herkesin bulduğu tek ciddi eksik)

    Tek rahatsiz eden nokta ise hız 40 civarında iken gaz pedalina alttan gelen hafif bir tıkırtı. Bunu servise sorduğumda abs beyni ile ilgili dediler ama mantiğima yatmadı. Bilmiyorum diğer arkadaşlarda aynı porblem varmı?. Bilgilendiriseniz sevinirim.




  • sertago S kullanıcısına yanıt
    Hocam ; son paragrafta belirttiğiniz gerçekten ABS kalibrasyonu olup tüm A4 ve A5 lerde mevcut. Aracınızda herhangi bir sorun bulunmuyor. Keyifle kullanın inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi çağıracaklar mı:)

    Volkswagen AG'nin Audi birimi soğutma pompasındaki sorun nedeniyle dünya genelinde 1.16 milyon adet aracı geri çağırdı.

    Geri çağırılacak araçlar 2013 - 2017 model Audi A5 Sedan, A5 Cabriolet ve Audi Q5, 2012 - 2015 üretimi Audi A6 serisi ve 2013-2016 model, 2.0 litre turbo motora sahip tüm Audi A4 Sedan ve A4 Allroad olarak açıklandı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.