Şimdi Ara

Audi A4 (B8) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
16
Favori
133.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kodların yazılı olduğu dosyanın bendeki excel sürümü son versiyon değil. En güncel hali için linke tıklayın :http://vag-codes.info/files/options/vag-option-codes.pdf Pdf versiyonu bu.
  • Hocam sağlolasın. Doküman içinde binlerce kod varmış ama basit bir aramada kod karşılığı hemen çıkıyor.

    Bu mesaja eklenen görseller:

    Audi A4 (B8)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam bana :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çok tesekkür ederim, peki audilerde eklenir eklenemez olayindan nasil emin olabilirim ki bilginiz var mı acaba ?
  • Audi'de navigasyon maalesef yok. fabrika çıkışlı da olsa alamıyorsunuz. Anlaşması mı ne yokmuş galiba Türkiye için o yüzden taktıramıyorsunuz. Türkiyede benim bildiğim A4'lere Navigasyon takan tek bir yer var. O da İstanbulda Ender Elektronik. Sanırım ekranın MMI ekran olması gerekiyo ama olmasa da takıyorlar mı onu sormak lazım. Ancak en son fiyatlara baktığımda 2 sene önce 4-5bin TL falandı. Biraz tuzlu tabi.
    Hız sabitleyiciyi serviste 1000 TL civarına takıyolar. Sinyal kolunun altında ekstra bir kol olması lazım o yoksa hız sabitleyici yoktur.
    Lastik basınç ayarı tam emin olmamakla birlikte A4 lerde yok diye biliyorum. Ama yine de servisine sorun.
    Katlanır ayna varsa geri viteste aşağıya eğme özelliği standart gelir zaten.
    Bu araçları satan eğer galeriyse hiçbir özelliğini bilmiyorlar. Multitronic şanzımana Stronik diyen mi dersin, Telefonla konuşma özelliği var diyen mi dersin (telefon bluetooth bağlantısı ekstra bir aparatla takılabilir ancak. Direksiyon kolundaki sadece hazırlık tuşlarıdır) O yüzden galeriden alacaksanız arabanın özelliklerinden anlayan birisine sormak en mantıklısı.
    Bu arada aracınız hayırlı olsun. Şuan bende de A4 var, satışa çıkarttım ama bundan sonra ilk alacağım araç yine bir A4 olacak. Keyfini aldıktan sonra bırakmak zor geliyor insana :)




  • Bndkzyzbs B kullanıcısına yanıt
    Ender elektronikte bazı özellikler eklenebiliyor hocam.
  • Luti kullanıcısına yanıt
    b9 kasalarda var hocam benim c7 a6 da da vardı. A4 e de takılabilir bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE-A

    b9 kasalarda var hocam benim c7 a6 da da vardı. A4 e de takılabilir bence.

    B9 larda var onu biliyorum ama B8 kasalarda yok. A6 ları bilmiyorum ama ben fabrikasyon navigasyon takılı olan Türkiyede 1 tane bile B8 A4 görmedim. Olan zaten az ama olanlar da hep sonradan takılanlar.
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Benim a4 tede yoktu. Şu sıralar a4 bakıyorum bende.B8,b9 olabilir veya ön yargılarımı kırarsam 320i. B8 alırsam yine vergi yüksek olacak ama b9 alırsam 1.4 alacağımdan düşük olur. 2 tane e sınıfı aracın yürütmesi vs. ağır geldi. Özelliklerini araştıracam anlaşılan iyice.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 16 Ağustos 2016; 22:55:46 >
  • B9 alabilirseniz daha avantajlı olur. Henüz kullanmadım ama test sürüşündeki performansı gayet yeterli geldi bana. 0-100 değeri Benim 1.8 TFSI 160bg lik B8 e yakın. Bunda yaklaşık 100km lık hafifliğin de getirisi var sanırım. Hem vergi avantajı da var. Yakıtı da ekonomik. Tek düşündüren fiyatı. Biraz donanım ekleyince (hayalet gösterge vs) gereksiz pahalı oluyor :)
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Yıl sonunda düşünüyoru hocam. A6 yı benden önceki sahibi 250 ye almıştı 260 a ben ondan almıştım. Araç full donanımdı luxury+selection paket 4 bölge klima vs. 267 bine sattım dün. 190-200 civarı para verebilirim. Açıkçası w212 var iç mekanı önemsemeyip 40. yıl f30 mu alsam diyorum ama e90 da yaşadığım sorunlar aklıma geliyor önyargım var o yüzden. B9 a4 ün yıl sonunda fiyatlarının ucuzlamasını bekleyecem artık. Dolu bir 1.4 tfsi sanal göstergeli kameralı vs. iyi bir fiyat alırsam kaçırmam. Üstüne birde racechip takar keyfime bakarım 193 hp fena değil :)
  • Yıl sonunda ciddi indirim alınabilir bence. Yakalarsanız kaçırmayın. Benim yavru 3.5 yıldır ufak tefek şeyler haricinde hiçbir ekstra masraf çıkartmadı bana. Yenisinin de sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Fiyatını bi kenara koyarsak A4'ü F30 a değişmem şahsen :)
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Bende değişmem hocam da 40. yıllar aklımı çeliyor f/p aracı çünkü. Boş araçta almayı sevmediğim için dolusunu alırım. Dolu a4 fiyatları uçuk. Bende yıl sonunu bekleyecem kesin. Dediğim gibi 200 e sanal gösterge 3 bölge dijital klimalı elektrik koltuklu kameralı led far paketli bir aracı 200 e verseler kaçırmam.
    Mesela şunun içi bej olanı ve en dolusunu racechip,alım satım vs. 200 e alabilirsem kesinlikle kaçırmam. :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-audi-a4-1.4-tfsi-150-hp-sport-paket-full-yeni-a4-314934490/detay




  • İşte sizinle benim tam istediğim kombinasyon. S-line siyah ve İçi bej deri ahşap kaplama. Şimdiki aracım da öyle zaten :) Ama benim araçla ayrılık vakti geldi. Sattıktan sonra çok arayacağım ama inşallah ilerde bana da nasip olur böyle S-line bi B9 A4 e binmek. İyi şanslar diliyim o zaman size hayırlısı olsun...
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Sizin şuanki araç kaç model ? Quattro mu ?
  • 2009 model 1.8 TFSI 160 BG Multitronic. Quattro değil quattrolar 2.0 TFSI larda var sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luti -- 16 Ağustos 2016; 23:54:24 >
  • Luti kullanıcısına yanıt
    quote:

    Hız sabitleyiciyi serviste 1000 TL


    Ender Elektronik hız sabitleyici varsa bunu adaptife dönüştürebilir mu?

    Öndeki aracın hızına kitlenen bu videodakinden bahsediyorum:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 17 Ağustos 2016; 0:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Satarsanız araç almayacak mısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LTE-A

    Anladım hocam. Satarsanız araç almayacak mısınız ?

    Alıcam ama aileme daha küçük bir araç alıcam. Kendime belki ilerde. Ama şuan ev alma planlarım var. Ne olur bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalpakci

    quote:

    Hız sabitleyiciyi serviste 1000 TL


    Ender Elektronik hız sabitleyici varsa bunu adaptife dönüştürebilir mu? Yapıyorsa fiyat aldınız mı?

    Öndeki aracın hızına kitlenen bu videodakinden bahsediyorum:

    https://m.youtube.com/watch?v=UscN3IXBU6Y

    Benim araçta hız sabitleyici var ama adaptif değil. Ender Elektronik yapıyor mu bilmiyorum ama sitesini araştırdığımda A4 ler için hız sabitleyici taktıklarını hatırlamıyorum. Sanırım bunu sadece yetkili servisler hallederler. İsterseniz bir arayıp sorun Ender Elektroniği.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.