Şimdi Ara

AUDI A3 Aracımda Çıkan Uyarılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar AUDI A3 2021 model aracımda aracımda akü değişiminden 2 hafta sonra ekranda uyarılar başladı. (Lastik basınç devre dışı, park sensörleri çalışmıyor) Akü değişimi ile ilgili olabilir veya olmayabilir bilmiyorum. Fakat akü değişiminden ortalama 2 hafta sonra ortaya çıktı. Açıkçası ABS sensörü veya aküden şüphelenmekteyim fakat emin değilim. 2 Farklı ustaya götürdüm fakat net bir çözüm alamadım. Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrainMein -- 10 Mart 2026; 21:42:7 >

• Aynısı başıma geldi. %90 aküden. Bende de start stopu kapatıp, lastik basınç uyarısı vermeye başlamıştı. Tabi benimki bitikti değiştirince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 10 Mart 2026; 21:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam fakat ben aracın aküsünü değiştirdikten 2 hafta sonra bu sorun yaşanmaya başladı.

motor çalışırken direksiyonu tam tur sol tam tur sağ sonra merkeze getirmek eski direksiyon kalibrasyonu sebepli hata kodlarını temizler.

basınç sensörünü de menüden sıfırlamayı deneyin tekrar set edin.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Hocam bu aracın direksiyonu için dediğinizi yaptım. Basınç sensörü de menüden ayarlanmıyor (devre dışı kalmış) sönük duruyor. Resimde paylaşmıştım. Ayrıca aracın park sensörleri de çalışmıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.