Evet bankaların icralık ilanları var 😊iyi bir araç denk gelir belki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam 10 güne belli olur mu ya golf için mart dedi avek. 1.5 ay önceden açıklıyorlar mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yakın zamanda (Aralık) yüksek rakamdan 8V kasa aldığımı düşününce, açıkcası hayıflanmıyor değilim bu rakamlara:) Rakamlar hala çok yüksek tabi, ben doğuşun biraz kampanyaya oynayacağını ve fiyatları aşağı çekebileceğini düşünüyorum. Dövizin geri çekilip faizlerin uzun süreli yüksek kalacağını pek tahmin edememiştim. Tabii ki benimki bireysel bir durum, sonuçta binmek için aldım, sadece biraz daha bekleseymişim daha iyi olurmuş sanki:). Umarım orta vadede daha düşük rakamlara insanlar bu araçlara ulaşabilir olur. |
|
Aynen dediğiniz gibi alcantaralı sport paket, 350den aldım. Araçtan çok da memnunum açıkcası, sadece yenisini youtube'dan baya bir detaylı inceledim, kokpit çok hoşuma gitti, o zaman o gözle bakmamıştım demek. Ama canlı görmeden dokunmadan kaliteyi anlayamıyoruz tabi. İnsanoğlu işte, kendisinde olmayana gözü kayıyor hep:) |
|
Ben de aynı döngüye girmem umarım :) teşekkür ederim, zaten forumda bu yeni a3'lerin son birkaç gündür lafı geçene kadar çok takılmıyordum da, görünce biraz fazla inceledim herhalde:) |
|
|
Selamlar ben nasipse yarın 0 km 1.5 tfsi a3 sedan alacağım. Fakat arabanın ön panjurunu s3 panjuru ile değiştirmek istiyorum var mı değiştiren ne kadar tutuyor? Ayrıca lastik paspasları da bayiden alayım diyorum fakat havuzsuz dışarıdan havuzlu paspas almak mantıklı mı ? |
|
aracı maalesef stokçu bir galeriden satın alıyorum 3-4 aydır yatıyor gibi muhtemelen dediğiniz gibi el koymuşlardır. Başka önerebileceğiniz bir aksesuar var mı ? |
Sport almanizi tavsiye ederim,galeriden alacagniza bayileri iyi arastirmanizi tavsiye ederim.Ayrica paspasi bile almis firmadan uzak durun derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |