Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.669
Cevap
185
Favori
547.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutkoyun

Merhaba arkadaşlar. Bende de 1.5 advanced var. SOS ile ilgili ben de Haziran sonu servise gitmiştim. Hatta multimedia versiyonun da 2020 8. aya ait olduğunu görünce kesin güncellemesi vardır diye düşünüyordum (telefonlar devamlı güncelleme alınca alışkanlık oldu herhalde). SOS için not aldılar çağıracağız diye ama multimedia güncellemesi yok dediler. Temmuz sonuna doğru bir uyarı çıktı ve güncelleme yapılacaktır vs gibisinden görüntüsünü alamadan kapandı. Sonrasında bir daha SOS hatası hiç almadım. Arabalarda sim card olduğu için güncellemeyi de oradan aldığını düşünüyorum. Servisten de yılsonuna doğru ancak güncelleme yapılır demişlerdi.

daha önce benim de yaşadıklarım yazıldığı için tekrar olmasın diye fazla bir şey yazamıyorum.

özetle şunu diyeyim, 2018 golfümü sarhoşun biri pert etmeseydi şimdi daha mutlu olabilirdim diye düşünüyorum …

herkese kazasız belasız günler…

Eyvah eyvah,

golften daha kötü mü bu yeni kasa a3? Yakın zamanda golf 7,5 highline tdi aracımı sattım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• culpanext C kullanıcısına yanıt

Golf'ten daha kötü değil yeni kasa a3. Golf 7 1.4 tsi dan geçtim, 1.0 sb sline araca, yol tutuş, yalıtım, donanım ve konfor olarak Golf 7 ve 7,5 'dan daha üstün. Arkadaş sos hatalarından dolayı pişman olduğunu belirtmiş , inşallah Audi bu konuda düzgün bir güncelleme çıkartır da kimse bir daha dert etmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yetkili servisler evlere şenlik zaten. Bilgisiz eğitimsiz adamlarla dolu. Buna benzer şeyleri bende yaşadım. Verdikleri 2 cevap var

1) daha önce bizim başımıza böyle bişey gelmediki.

2) test aracımızdada aynı sorun var.

Sağlam arabayı ver sakat eder geri verirler.

Premium sınıf bi araba titrermi. Pikapmı bu.

Allah sabır versin

Ben golften çok memnundum. En azından arıza vs yoktu, yağ gibi gidiyordu. İkisinin de motorlar aynı ama teknik olarak yeni golfler sanki daha iyi, ambians ışıkları (hem içinde hem önde) vs var golfte en azından. Kör nokta uyarısı, arkada klima kontrolü var golfte.

Sensörler çok hassas audide, iyice yaklaşmadan uyarı vermiyor, golfte kullanımı daha rahat. Golfte otomatik fren vardı sensörlere bağlı (2018’de bile vardı) audiye koymamışlar nedense.

golfte 3-4 hayalet ekran vardı, audide 2 tane zaten aynı şeyleri görüyorsunuz iki ekranda da…

Bir de pre sense basic var, ani durumlarda devreye giriyor sadece… ama alakasız bayır çıkarken önümde hiç bir hareket olmamasına rağmen gene devreye (fren yapmadan) girdi. Servise gittim, kontrol ettiler, kalibrasyon vs her şey normal dediler. Otobanda 200 ile giderken önüme atlayan Mercedes’i yakalayıp ani frenle uyardı ama o hızla giderken tepki süresi yavaş kaldı, giriyordum az kaldı ama geç de olsa devreye girip kurtardı durumu. Bence daha gelişmiş bir modelini koymalıydılar, premium otoya yakışan…

geri görüş kamerası 2 kere siyah ekran verdi, vitesi ileri geri yapınca düzeldi.

2 kere de kapıdaki keyless özelliği çalışmadı, kumandayı kullanmak zorunda kaldım ama o da bir daha tekrar etmedi…

iphone 12 var, kablosuz yavaş şarj ediyor ve ısınıyor, kablo ile şarj ediyorum ama benim xiaomi 45w gibi değil ikisi de…

telefon bağlantıları da sağlıklı çalışmıyor. Radyo dinlerken telefona cevap verip konuştuktan sonra tekrar radyoya geri dönmüyor. Ama sesli sistemde “power türk çal” dediğinizde rahatlıkla buluyor (power tr kısaltması olmasına rağmen) Ama telefonla arama yapmıyor mesela, radyo dışında Apple car play kullanıyorum. Örnekler veriyor, örneği aynen söylüyorum, anlamıyor )))) Almanya’da da kimin ses kaydı yapıldı bilmiyorum ama çok kötü Türkçe’si…

bunların çoğu bence yazılımsak hatalardan kaynaklı, düzeltilmeyecek şeyler değildir… güncellemelerin daha sık çıkması gerekir, sonuçta arabada sim card var ve güncelleme yapabiliyor kendini, en kötü serviste yapılmalı güncellemeler… 2021 senesi Audi araç çıkarıyor, bu hatalarının olmaması gerekirdi…

Zaten eskiden golf ile Audi arasında 20-30% fark olurdu şimdi fark kapandı, bence golfler a3’ü yakalamış durumda, şu anda fiyat farkı 10%’larda herhalde…

belki de ben beklentilerimi çok yüksek tuttum premiuma geçtik diye…

• Merhaba 8Y'ciler.

Araç alan arkadaşlara kazasız, belasız, sorunsuz ve keyifli sürüşler dilerim.

2017 model bir A3 Sportback Design aracım var. Merak ettiğim şu: start-stop sistemi 8Y'lerde de sarsıntılı mı çalışıyor, yoksa bunu düzeltmişler mi? Sağlıklı karşılaştırma olması bakımından daha önce 8V kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Adamlar herşeyi biliyo. Artık kurt olmuşlar.

Servis tam bir komedi.

Bu aracı alacaklar 2 kere düşünsün.

Yarım milyon para ver. Premium sınıf araba al. Alt takımlardan şakırtı dinle. Direksiyondan tıkırtı dinle. Cam tavandan gacırtı dinle. Mmi sorunu yaşa. Çözüm varmı yok. Çözmeye çalışsalar bile yüksek ihtimalle eskisinden kötü yapıp verirler. Garanti zaten yok gibi bişey. Birtek şu meşhur DSG şanzımana garanti var galiba.

Avek e hiç götürdünüz mü tekstilkent avek e götürmenizi tavsiye ederim onlar biraz daha yardımcı oluyor gibi geldi bana. Aynı aracın mekatronik sıkıntısı olan bir araç vardı sıfırıyla değişim sağlandı.

Akıl vermek haddim değil fakat aracı satmayı düşünmüyorsanız bence yargı yoluna gidin kaç sene sürerse sürsün en kötü ihtimalle sıfırını yeniden alırsınız bende aracımla kaza yaptım sonrasında sigorta şirketiyle mahkemelik olduk iş inada bindi mahkemeye verdim iki yıl sürdü ama yine onlar zararlı çıktı.

Genelde burada aracı olanlar vardır tahmin ediyorum ama yinede aklınızda olsun.

S line 1.0 tfsı hb aracım satılıktır. Siyah renk 5000 km de

Aracım çift paketli olup boya, tramer v.s yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenigökhan -- 9 Eylül 2021; 20:47:29 >

Merhaba, mild hybrid olduğu için araç ısındıktan sonra elektrikli motor veriyor motora ilk hareketi, bu nedenle neredeyse hiç hissedilmiyor aracın çalışması ve anında harekete geçiyor. 8V kasadaki sarsıntı ve gecikme 8Y’de yok. Sadece start stop değil, normal çalışmada da aynı şekilde titreşim olmuyor eğer motor ısınmışsa.

8v kasa kullanmadım ama 8y dekinden daha sessiz ve sarsıntısız bir start stop olabileceğini düşünmüyorum. leon ve poloda arabaya binince ilk işim start stopu kapatmak olurdu bunda hiç öyle bi ihtiyaç hissetmedim.

Hocam 8v kasada 2017-18 uretimleri filan start stopta fecaat di… 19-20 uretimleri gibi o sorunu zaten baya duzeltmislerdi, simdi de mild hybrid sistem var hic sarsmiyordur artik… Yani su an piyasada 3 silindir bmw motorlarinda ancak o sizi rahatsiz eden sarsintiyi bulursunuz, vag toparladi o sorunu…

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dijital radyo yayını, Türkiye'de dijital radyo yayını yapan radyo kanalı hala yok ne yazık ki.

Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.