Avda, dağda tepede kullanmak üzere ATV almayı düşünüyorum. Genel olarak kışın zor arazi şartlarında domuz peşinde kullanıcam, bu yüzden sağlamlık ve arazi yetenekleri benim için önemli. AVa giderken yaklaşık bi 50km uzun yol da yapmam gerekebilir. Domuzları vurduğumuz yerlerden çekerken çekiş gücüne de ihtiyacım olabilir.
Bütçem 8000TL civarı. Yaptığım araştırmalar sonucu O fiyata alabileceğim en uygun 2 model arasında kaldım. Bu konuda tecrübeli arkadaşalardan yardım istiyorum.
Kymco 300 ve Linhai 300 4x4 arasında sağlamlık ve arazi yetenekleri arasında ne gibi farklılıklar bulunur?
İkisi de ağır devir şanzımana sahip ancak Linhai4x4 Kymco4x2, burda kazanan Linhai olsa da sağlamlık konusunda Kymcolar ile ilgili çok olumlu izlenimler okudum. Acaba 4x2 ya da 4x4 olması arazide çok mu fark ettirir? Sonuçta dif kilitli aletler değiller.
Kymco daha ufak boyutlara sahip daha çok tek kişilik gibi, başta eksi gibi gözükse de daha hafif ve daha seri olarak avantaj olabilir. Acaba son hız ve yakıt durumlarıyla ilgili kıyaslama yapabilir misiniz?
Eğer ikisini de kullanma şansı olan arkadaşlar var ise yorumlarını paylaşabilirlerse çok faydalı olur.