Şimdi Ara

Atrix Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışında bulunan arkadaşımdan Motorola Atrix istedim eğer bulursa getiricek fakat hâla iptal ettirme şansım var.Atrix fiyatında (Max 250$) önerebileceğiniz başka telefon var mı?(Güçlü,hızlı ve üzmeyecek bir telefon)

Kullanım Amacım:
    Oyunda,internette,sms'de,şarjda sorun çıkartmayacak bir telefon.

Bu arada Atrix'de yazılım sıkıntısı var deniliyor.Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi modifiyelerle Atrix sorunsuz bir şekilde kullanılamaz mı?Yada sorunsuz olarak kullanmak için modifiye mi etmek lazım?

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Yurt dışında bulunan arkadaşımdan Motorola Atrix istedim eğer bulursa getiricek fakat hâla iptal ettirme şansım var.Atrix fiyatında (Max 250$) önerebileceğiniz başka telefon var mı?(Güçlü,hızlı ve üzmeyecek bir telefon)

Kullanım Amacım:
    Oyunda,internette,sms'de,şarjda sorun çıkartmayacak bir telefon.

Bu arada Atrix'de yazılım sıkıntısı var deniliyor.Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi modifiyelerle Atrix sorunsuz bir şekilde kullanılamaz mı?Yada sorunsuz olarak kullanmak için modifiye mi etmek lazım?

Atrix serisinin Türkiye'ye gelmeyen diğer modellerinden birini sipariş etmen daha iyi olur.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • atrix iyidir,arkadaşın dikkat etsin 4g falan getirmrsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu dünyanın sorunu , herkes sorunlarına büyülü bir çözüm istiyor ama kimse büyüye inanmıyor..
  • 4g getirse de bişey olmaz. motomodtr sitesinde atrix 4g kullanan birçok arkadşa var ama bunlar at&t'nin atrix 4g leri. yani getiriyorsa ya international atrix getirsin ya da atrix 4g(at&t usa) getirsin yoksa sorun yaşarsın
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.