Şimdi Ara

Atmosferi ile dikkat çeken Alto's Odyssey: The Lost City'in Apple Arcade'e geleceği tarih açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atmosferi ile dikkat çeken Alto's Odyssey: The Lost City'in Apple Arcade'e geleceği tarih açıklandı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Snowman'in yaptığı sonsuz koşu oyunu Alto’s Odyssey: The Lost City'nin Apple Arcade'e geleceği tarih açıklandı.



    Ayrıca Bkz.PUBG: New State'ten iOS sahiplerine güzel haber: Ön kayıtlar Ağustos'ta başlıyor



    Son yapılan duyuruya göre Alto’s Odyssey: The Lost City, 16 Temmuz 2021 tarihinde Apple Arcade'e eklenecek. Oyunun detaylarını ve ilk fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da App Store sayfasına ulaşabilirsiniz.



    Apple Arcade, ilk ay için ücretsiz ardından aylık 34,99 TL.





    Alto's Odyssey: The Lost City Detayları



    Kayıp Şehir'i bulmak ve sırlarını açığa çıkarmak için sonsuz bir kum tahtası macerasında Alto ve arkadaşlarına katıl. Rüzgarla oluşmuş kumullar üzerinden atla, nefes kesen vadileri geç, antik tapınakları keşfet ve evinden çok uzak olan bu fantastik yerdeki büyük mağaraşara dal. Bu yolculukta binlerce sırrı açığa çıkarırken sarmaşıkların içinde geçecej, sıcak hava balonlarının üstünden zıplayacak, taş duvarları geçecek, wingsuitinle kayacak ve yaramaz lemurlardan kaçacaksın.




    • Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor. Alto serilerinin kalbinde özel bir tek dokunuş hareket sistem ibulunur. Yeni öge ve yeteneklerin kilidini açabilmek için komboları sırala ve yüzlerce görevi tamamla. 

    • Dört büyüleyici canlı topluluğu keşfet. Kumullardan Vadilere, Tapınaklara ve ilk kez olarak da Kayıp Şehir'e. Bu her biri eşsiz görsellere ve oyun deneyimine sahip zengin ve farklı topoğrafyaları keşfet.

    • Yeni keşfedilecek yükseklikler. Gökyüzündeki sırları sıcak hava balonları, kayma rayları, duvar kaykayı ve wingsuit ile keşfet.

    • Elementleri keşfet. Kum fırtınaları ve kayan yıldızlar gibi dinamik aydınlatmalar ve mevsim efektlerine ek olarak çöl, kum girdapları ve akarsulara da ev sahipliği yapar.

    • Alto ve arkadaşlarıyla tanış. Her biri farklı özellik ve yeteneklere sahip altı farklı karakter ile oyna.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/altos-odyssey-the-lost-city-announced-apple-arcade-this-month







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.