Şimdi Ara

AtlantisNet Son Kullanıcı Deneyimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yazıyı, benim gibi TürkNet, TTNET gibi internet altyapılarını kullanıp alternatif bir firma arayışında olan ve AtlantisNet’e geçmeyi düşünenler için bilgilendirme amacıyla yazıyorum.

Öncelikle, AtlantisNet’e geçmeden önce 100 Mbps TürkNet kullanıcısıydım ve yaklaşık 70 Mbps indirme / 8 Mbps yükleme hızı alıyordum. TürkNet’ten hizmet alırken neredeyse hiç internet kesintisi yaşamadım ve stabil bir bağlantım vardı. Müşteri hizmetlerini aramama gerek bile olmadı.

AtlantisNet’in taahhütlü 1000 Mbps / 350 TL kampanyasından yararlanmak için apartman girişine bırakılan bilgilerle saha yöneticisiyle iletişime geçtim. Geçiş yapmadan önce araştırma yaptım, olumlu yorumlar aldım ve bu firmaya geçmeye karar verdim.

İlk etapta fiber kabloların çekilmesi gerekti ve bu konuda hakkını vermeliyim, oldukça hızlı hizmet sundular. 3-4 gün içinde hattım aktif oldu. Aralık 2024- Ocak 2025 döneminde oldukça iyi bir hizmet aldım ve “İyi ki geçmişim!” demeye başladım. Yaklaşık 800 Mbps indirme / 800 Mbps yükleme hızları aldım. Oyunlarda ve dijital platformlarda ping süreleri gayet iyiydi. Almanya veya diğer sunucularda yaptığım testlerde hızlar yarıya düşse de sonuçlar tatmin ediciydi.

Ancak Şubat 2025- Mart 2025 döneminde neredeyse hiç internet hizmeti alamadım. 12 adet arıza kaydı açtım (belirli bir zaman sonra açmayı bıraktım), sayısız kez çağrı merkezini aradım. Fatura dönemi geldiğinde, 21 gün kullanılmayan süre için faturaya ekleme yapılacağını söylediler. Gerekçe olarak siber saldırı yaşadıklarını belirttiler. Ne yazık ki çağrı merkezinin hizmet kalitesi çok kötüydü. Şubat-Mart döneminde o kadar çok aradım ki hep aynı kişilerle konuştum ve robotik, standart cevapların ötesine geçemediler.

Nisan 2025 itibarıyla, 16 Nisan 2025 tarihinde yine internet kesintisi yaşadım. Arıza kaydı açtım, müşteri hizmetlerini aradım ancak hala internet erişimiyle ilgili bilgi verilmedi ya da geri dönüş yapılmadı. 17.4.2025 saat 15:45 gibi internet sorunu çözümlendi. Genel olarak çağrı merkezinin hizmet kalitesi hâlâ çok kötü. Şikayetlerimi içeren e-postalar gönderdim, ancak dönüş alamadım.

Edit Mayıs25 : Nisan ayından sonraki problemden sonra Mayıs 25 sorunsuz geçirdik. Hız ve hat stabilizasyon gayet sağlıklıydı.

AtlantisNet’e geçiş yapmayı düşünenlere, durumlarını tekrar gözden geçirmelerini öneriyorum.

Bu yazıyı zaman zaman güncellemeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeeHot -- 4 Haziran 2025; 14:40:43 >

• İki tane üyeliğim vardı atlantiste, ikisini de iptal ettim iki ay önce ama bugün iki hatta da fatura çıkmış.

Bu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.