Şimdi Ara

ATI X800GT 256 MB 256 bit All-In-Wonder AGP(AIW Türkiye'de YOK!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 ay kullanılmış AGP X800 GT All-In-Wonder model kartımı satıyorum..

Peki Nedir Bu All-In-Wonder???

All-In-Wonder kartlar 3D performansdan ödün vermeksizin ekran kartlarının multimedia olarak üretilmiş versiyonlarıdır..

İçerdiği Özellikler:

-TV KARTI!!!!
    -FM Radyo
    -Rage Theater Video oynatma desteği
    -Televizyon Video Giriş Çıkış Video Capture

Yani Normal bir TV kartından daha güzel tv özelliklerine ve günümüz oyunlarının gerektirdiği şahlanan performansa sahip kartlardır

Kart 256 MB 256 bittir.

Almanyadan uluslararası garantilidir.

Markası(kartın markası sadece chipset değil)ATI dir

ATI nin Sapphire,MSI,Palit,ASUS.. gibi yan üreticilere satmaksızın bizzat kendi firması dahilinde ürettiği bir karttır

Kutusu ve kutusunun tümiçeriği mevcuddur ..

Bu içerikte anten,video girişleri ses çıkışları vs vs bir ton kablo + scart(muhtemelen hdtv uyumlu scart)ve tv out kabloları ve daha neolduğunu bile anlamaya kafam basmadığı birçok kablosu vardır..

Ve en önemlisi..

Türkiyede bu karttan hiç satılmadı.Bendeki de olsa olsa üç dört karttan biridir..Bırakın Türkiyeyi dünyada bukartın var olduğunubilen çok fazla bilgisayarcı bileyoktur.İstiyorsanız dışarıçıkıp bilgisayarcınıza ''Usta ne oluyor bu All-In-wonder kartı?'' dediğinizde muhtemelen suratınıza bön bön bakmasına neden olacak bir karttır.

Sıfırdan en ufacık farkı yoktur.üzerinde toz zerresi bile yoktur.

Kasadan çok kolay kurulumlu ufak bir güç kablosuyla güç almaktadır.Kablo tüm kasalara uyumludur.

Overclock ile ben deneme amaçlı 568/475 değerlerine rahat ulaştım(sıfır artifact) stabil olarak da günlük kullanımda 555/465 mükemmel bir rakamdır .Yani Tv kartı ve multimedia özellikleri oc performansından hiçbirşey kaybettirmemiştir.

Düzgün soğutucuyla 600 mhz saat hızına artifact olmaksızın ulaşabilirsiniz.

Ve şunu da belirtmek isterim overclocktakiperformans artışı anında belirgin biçimde görülmektedir.Bu farkı çıplak gözle rahatça anlayabiliyorsunuz.

Bu kartı Almanyadan benim için özel erhan abigetirdi bu forumda Xardas nickiylekayıtlıdır.

Referanslarım imzamda yazmaktadır.

Kart için istediğim fiyat:

250 YTL

sondur lütfen pazarlık veya takas teklifinde bulunmayınız.Kartı zaten normalbir x800 gt fiyatından satıyorum paraya ihtiyacım olduğundan o da fiyat son derece uygundur.

Ghost recon/fahrenheit/oblivion full detay oynadım ve dandik sempron 2500+ işlemcimle overclocksuz 4000 civarı aldım 3d mark2005 den ufak bir overclockla ve athlon işlemciyle skorunuz 6000 i rahat bulacaktır emin olabilirsiniz..

Her türlü 6600 gt den 6800 düz ve 6800 le den iyi bir karttır performans olarak 6800gt performansına %5 uzaklıkta bir performans vermekte ve her iki kartın overclock yapılması halinde ise oyunlarda özellikle antialias ve anisotrophic filtering açıkken 6800gt yi rahat geçmektedir.

Her türlü sorunuz için pm atınız.

Ben İzmirdeyim kargoyla başka illere de satış yapabilirim.Elden alacaklar deneyebilirler evime de gelip görebilirler.

MSN:reason666@hotmail.com

Msn e giremeyecekler pm atsın telefon numaralarını da yazıp ben onlara telefonumu yollayacağım..

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 5 Ağustos 2006; 23:16:48 >

Yeni sistemden önceki referanslarıma ulaşmak için profil linkim (veya profilime direk tıklayarak inceleyebilirsiniz):https://forum.donanimhaber.com/profil/205644
  • sanki gta4 oynicaksınız ne gerek var.
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİM : GAJU (Ryzen 5 1600AF), zad1986 (MSI RX580), Spartan.32 (HyperX8G), 0rka (HyperX 8G), KeremD0 (CX600), hysteria35 (Sayısız sistem alışverişi:) ), TheOrdery (Galaxy J7), ÖzgünK (Razer Tiamat 7.1), ---SEFA--- (RN3 Batarya), marine-gear (TPLink Powerbank), gLam (LG G3,G5), Osmanli61 (Seagate HDD), shaggyy77 (Galaxy S2), ghostdawis (Xiaomi RN4), Archelot (Xiaomi RN3)

ve daha birçok sorunsuz alışveriş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.