Şimdi Ara

Ati ve Nvidia aynı anakartta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyimki ciddi bir ati hastasıyım ve DX11 çıkması ile ekran kartı update'ti yapmayı düşünüyorum. Ancak bu noktada kararsız kaldıgım bir nokta var oyunlar artık physix desteklemeye başladı ve bu destegi nvidia veriyor sadece, ben bir adet physix destekli ucuz yollu bir ekran karı alsam aynınada Ati tabanlı bir ekran kartı alsam. ikisibi birlikte aynı anakarta taksam ve atiyi ana grafik kartı olarak kullanıp nvidianın physixsini ati üzerimde kullansam olurmu ?

Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harabeden fenalıklar hep din örtüsü altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir.-M.Kemal ATATÜRK
    "Demokrasi esasına müstenit hükümetlerde, hakimiyet, halka, halkın ekseriyetine aittir."-M.Kemal ATATÜRK
    Türkler Bu Ülkede Azınlık Edilmeye Çalışılıyor.Tıklayın, Okuyun ve Görün !
    ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ
  • phsyx i bosver daha bişeyi gozukmedi

gozukmezde bu zamana kadar cıkmadıysa.

bekle dx11 li atiden kap
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • baya geçmiş hortluyor artık sen zaten kullanıyosndr coktan beri ama evt problem olmaz o şekilde kullanabilrsin nvidia fizik saglar digeride grafik çözer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercingoz

baya geçmiş hortluyor artık sen zaten kullanıyosndr coktan beri ama evt problem olmaz o şekilde kullanabilrsin nvidia fizik saglar digeride grafik çözer...

Dostum bu bugünkü kaçıcnı "hortlattığın konu" acaba?
    gts250 1gb ekran kartı 2*2 800 corsair bellek
    high power 500 watt +80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Okumak, bilgilenmek elbette guzel birsey... Yazdiginiz pek "bilgilenmek amaci" ile olmamis daha cok "bilgilendirme amaci" ile yazmissiniz ve neredeyse uzerinden 1 sene gecmis, bu kullaniciyi bilgilendirseniz ne olur, bilgilendirmeseniz ne olur? Bu sekilde yaptiginiz forumu kirletmekten baska bir ise yaramaz, benden size nacizane tavsiye...

Tesekkurler,

Hicks
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • donanım habern temizlik sektöründe önemli rol oynadıgını bilmiyodum demekki yönetici olmayan temizlikcilerde varmıs forumu kirli görüp temizlenmesini ön gören...
  • Yavas yavas hepsini ogrenirsiniz...
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • sagol yarbayım:)

Saygılar
  • nie 2 tane anakart kullanmak istiosunki 1 tane düzgün işini gören anakart al olsun bitsin yaw :D

Orijinalden alıntı: Blasterreal

Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyimki ciddi bir ati hastasıyım

memnun oldum. ben de diyabet hastasıyım. bu hastalık yeni mi çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 3 Haziran 2010; 21:07:34 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.