Şimdi Ara

ati & nvidia (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar o 65 usd ye satılanlar radeon 7500 değil..
    dikkatli olun...
    Radeon Ve nin radeon 7500 ile hiçbir alakası yok...

    Radeon ve 100USD den aşağı değil......
    AMA radeon 64 MB DDR var...65 usd
    Bu kart çok iyi...Bu kartı tavsiye edebilirim.

    Ama yinede dikkatli istediğiniz radeonu alamayabilirsiniz...
  • Arkadaşlar yanlışlık -la aynı yazıyı 2 kere yazmışım....Kusura bakmayın :))))

    Piyasada sadece radeon 64 mbddr modeli vardı.hatta size satıldığı adreside vermiştim.Ama şu an o adreste kalmamış...Hem fiyatıda çok iyi idi. "63 usd"
    www.penta.com.tr adresinde bu kart satılıyor.70 USD verebilecekseniz alın derim... Ben daha öncede belirttiğim gibi yazılıların bitmesini bekleyecektim.Ama büyük ihtimalle bu işi yarın çözeceğim ve bir RADEON alacağım....İyi çıkar-çıkmaz .. Orası belli değil işte...Ama gerçek Radeon 64 ddr yi bulabilirsem, üzüleceğimi sanmıyorum.Aksine çok çok sevinirim....
  • ewt gerçekten o adreste var hatta hemen üstünde VE modelide var. VE modeli sadece 1 dolar ucuz olması gerçekten kafa karıştırıcı.
  • Arkadaşlar Radeon 7500 ün siparişini verdim.Bir tanıdığımın vasıtasıyla 65 usd karşılığında siparişi verildi.Hala gerçek 7500 olup
    olmadığını düşünüyorum.Salı gün öğlenden sonra kart elime geçecek..O zaman size detaylı bilgi vereceğim.ADAMA YÜZ DEFA VE MODELİ OLMAYACAK DİYE UYARI YAPTIK.KARTIN WEB SAYFASINI VE KUTUSUNUN RESMİNİDE GÖSTERDİM BAKALIM NE OLACAK..Eğer ve getirirse olay çıkartırım. :)

    Ama sadece düz radeon 64 ddr yede razıyım....

    e-mail := irfanzeybek@hotmail.com her zaman maile açığım...
  • helal olsun dostum çok güzel olur inş Allah şimdiden benchmark ları çekmeye başlasan iyi olur anca gelir <img src=icon_smile.gif border=0 align=middle>
    eğer merak ediyorsan ne gibi programları yeni bir konu aç herkes yararlansın orda tartışalım.
  • BechMark konusunda çok tecrübeli olduğumu iddia edebilirim.Ben mx200 alınca bir sürü programla uğraşmaya başlamıştım"Bechmark".
    Şu an elimde en tanınmış olanları var... 3d Mark 99/2000/2001
    Ve 3d Winbech 99 var. Yani bu işin başlıcaları mevcut.AquaMark'ı indirmeyide düşünüyorum.Benim tek sorunum quake3 testlerinde .Testi yaptıktan sonra snuçlar gelmiyor...Kaç FPS olduğunu filen öğrenemiyorum.FRAPS adındaki programda sadece Directx oyunlarında çalışıyor.OpenGL de ne yazık ki yok... Birde quake3 arena nın şifrelerini yapmasını bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.