Şimdi Ara

ati mi ? nvidia mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar laptop alcamfakat bir türlü ekran karti konusunda net bir fikre varamadim.
    nvidia genelde hep 512 MB bellek ayrilmis oluyor atiye gelince 4650-5650-5770 galiba bnunlar aha güclu fakat nvidiada da 330 M tarzi kartlar cikmaya basladi sizce alacagm laptopta ati icin hangi ekran karti serilerni tavsiye edersnz nvidia icinde hangsni tavsiye edersnz ama 1 GB den asagi olmayacak maximumda 2980 olabilir yani minumim 1 olmasi lazim.
    sizce hangilerni tavsye edersnz hangsnde görüntü kalitesi vs.daha iyidr
    bven atiden yanayim ama baktgmda laptoplara nvidia ekran kartli laptoplr oldukca uygn ve akimi karistryor.
    tavsiyelernz icin tesekkür ederim

• hd 5650 ve hd 5730 var en üst seviye(gtx280 slı felan saymazsak) görüntü kaliteside ekran kartı ile çok alakalı değil daha çok ekranın kalitesi lcd;led ve çözünürlükle alakalı full hd 16,4 inç almanı tavsiye ederim.
  • bu konuda ne kadar yardımı olur bilmem ama bir kere nvidia ekran kartlı dizüstü kullandım ısınma ve graffik kartı arızasından başımı alamadım. şunu unutmaki hocam ne kadar yüksek ekran kartı o kadar yüksek ısı ati bu konuda daha başarılı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

bu konuda ne kadar yardımı olur bilmem ama bir kere nvidia ekran kartlı dizüstü kullandım ısınma ve graffik kartı arızasından başımı alamadım. şunu unutmaki hocam ne kadar yüksek ekran kartı o kadar yüksek ısı ati bu konuda daha başarılı diye düşünüyorum

o ısınma sorunu laptopun tasarımı ile ilgili biraz bir laptop da aşırı ısınan bir ekran kartı başka marka laptop da çok ısınmaz üç senedir de nvida kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama atı kartlar şuan için nvidia dan daha performanslı.
  • Modele göre değişiyor. İki markayı karşılaştırmak doğru olmaz. Hepsinin birbirinden iyi kartları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 15 Mayıs 2010; 16:51:20 >
  • kardeşim bu başlıkla sen bu konuda yardım alamazsın sadece ati ve nvidia fanboyların klasik kavgalarının fitilini ateşlemiş olursun bana sorarsan notebook bölümüne marka vs marka şeklinde değil model vs model şeklinde başlık açarsan istediğin yardımı alabilirsin
  • 4650 benim laptop ta var ısınma cok oluyo nedense laptop modelim hp pavilion 66. ve fan hava cıkısı altta kalıyo surekli altına birşey koyuyorum iyi hava cıksın diye özellikle oyunlarda cok fan çalısıyo rahatsız edici bir durum :(
  • Ati mi nvidia mı? Başlık saçma,Desen ki gtx260 mı 4870 mi o zaman anlarımda ati mi nvidia mı demek cinayet sebebi burda
  • Bu konu aksama patlar şimdiden kacmak lazım
    Arkadasında dediği gibi göruntu kalitesi ekranla daha cok alakalı laptoplarda cunku bazı modellerin ekranlarıyla hic ilglenmıyorlar bile vede hd5650 hd5730 filn guzeldir zatn turkiyede daha iisi yok galiba(monsterın gtx280sli ı varmıs galiba)
  • az sonra 9800GT ile hd 5850 ye kafa tutan gençler toplanır buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

az sonra 9800GT ile hd 5850 ye kafa tutan gençler toplanır buraya

yok daha neler valla ergenekondan tutklarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: Rec0VeRy

az sonra 9800GT ile hd 5850 ye kafa tutan gençler toplanır buraya

yok daha neler valla ergenekondan tutklarlar

nvidia yetkilileri duysa biz 9800gt ile ne yapmışızda haberimiz yok ferminin rakipleri yok der..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 16 Mayıs 2010; 13:44:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.