Şimdi Ara

Ateşli silahlar, Rus kozmonotların hayatta kalma çantalarına yeniden dahil edilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halen geliştirilme aşamasında olan ve daha önce Federatsiya olarak bilinen Orel uzay aracının alçak yörünge ve Ay’a kargo taşıma veya insanlı görevlerde kullanılması planlanıyor. Dört mürettebat kapasiteli araç; otomatik uçuş modunda en fazla 30 gün, uzay istasyonu sisteminde ise bir yıla kadar uzayda kalabilecek. Orel, kozmonotların Uluslararası Uzay İstasyonu’na gönderilmesinde halihazırda kullanılan Soyuz roketinin yerini alacak. İnsanlı Orel uçuşunun 2025 yılında gerçekleştirmesi planlanıyor.








  • Bu silahlar sadece yere indikten sonra yani sadece dunyada iken kullanilacak. DH Editoru Turkce kaynaktaki bu detayi kasitli atladigi da suphesiz ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Bu silahlar sadece yere indikten sonra yani sadece dunyada iken kullanilacak. DH Editoru Turkce kaynaktaki bu detayi kasitli atladigi da suphesiz ...
    Surekli ayni seyi yapiyorlar zaten, artik cocuk masali okur gibi okuyorum yaptiklari haberleri...
  • Anca birbirlerini vururlar bununla...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, "Acil inişler sırasında ihtiyaç duyulabilen ateşli silahlar, uzay aracı mürettebatı tarafından işaret vermek, avlanmak veya kendilerini korumak için kullanabiliyor." ve "Ancak Aleksey Leonov ve Pavel Belyaev isimli kozmonotların 1965 yılında acil bir iniş sonrasında karla kaplı bir ormanda iki gün geçirmek zorunda kalmalarını müteakip Makarov’un yetersiz olduğu görüşü" ifadeleri yeteri kadar açıklayıcı olmamış olabilir. Yine de eleştriniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, "Acil inişler sırasında ihtiyaç duyulabilen ateşli silahlar, uzay aracı mürettebatı tarafından işaret vermek, avlanmak veya kendilerini korumak için kullanabiliyor." ifadesi yeterli olmamış sanırım.

  • zildjiann kullanıcısına yanıt
    Neden Donanim Haber Portal ile forumdan erisince her ikisinde de icerik ve gorseller farkli ?


    Hem yazilar hem de gorseller farkli ?


    Bir arastir istersen ..
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki ifadelerden anlaşılmayan ne?
    1965 yılında acil bir iniş sonrasında karla kaplı bir ormanda iki gün geçirmek zorunda kalmalarını müteakip Makarov’un yetersiz olduğu görüşü hâkim olmuş ve bu kapsamda Leonov’un teklifi üzerine üç namlulu bir tabanca geliştirilmesine karar verilmişti.
    Acil inişler sırasında ihtiyaç duyulabilen ateşli silahlar, uzay aracı mürettebatı tarafından işaret vermek, avlanmak veya kendilerini korumak için kullanabiliyor.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Editore de sordum cevap veremiyor . Sana da tekrarliyorum : Forumdan bakarak ilk mesaji oku . Hicbirsey yok silah gorselleri bile yok .

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140062976
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cevap veremeyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Haberi anladığım kadarıyla ana sayfadan da okumuşunuz ki bahsettiğiniz detayları bilerek eklemediğimi ima etmişsiniz. İşin teknik boyutuyla ilgili sıkıntının sizin yorumunuzla örtüştüğünü düşünmüyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzaylilarin saldırı ihtimaline karşı olabilir mi?

  • bu haber ne bu yorum ne double mindfuck yaşattınız

  • Belki de uzayda silah denemesi yapacaklar nasıl bir etkileşim oluyor diye.

  • Haberin yarısı nerede? @zildjiann

    Ateşli silahlar, Rus kozmonotların hayatta kalma çantalarına yeniden dahil edilebilir
  • EDitor arkadas harbiden elestirilmeyi hak ediyor. NEt bir sekilde izah ta ettim link te verdim. Hic bakmamis . Herkes goruyor kabak gibi ortada

    @zildjiann

    Israrli red etmesini de gozunden kacirmistir filan denilemez :) . Birkac cumle yazdim ustelik sonradan forum linkini de verdim .


    Enteresan ... Ayrica bu sekilde yayincilik ta editorculukte etik degildir. Icerik birebir ayni olmasi gerekiyor! Bu sekilde farkli icerikler sunuluyorsa ticari amacli yaniltici olmaktan tutunda reklam verenlerin haber iceriklerine kadar bircok acidan ticari hukuki problemler de olusturacaktir.


    Donanim Haber PORTAL kisminda ve forum iceriginde icerik bambaska hazirlaniyor olmasi . En basta reklam verenlerin hosuna gitmeyecektir sonra elbette cok ta umursanmayan ( ki bence en basta olmasi gereken Yayincilik Etigi ve Hukuki Yaptirimlar ) icerigin farkli sekilde sunulmasi kabul edilemez!



    Saka degil. Ciddi hukuki problemler cikar... Illa bir dava filan mi acilmasi gerekiyor DH e karsi ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.