Şimdi Ara

ATEŞKES ilan edildi(Barış Pınarı harekatı Bitiriliyor) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
26.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ateşkes bozuldu pyd abd yi çoktan sattı rejim ve rusya safına geçti bakalım zaman ne gösterecek neler olacak ama iyi günler uzakta gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ebelerini s... rahat durmuyorlar.yakin yıkın bunlarla ateşkes olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    taa emevi camiinde kılınacak namazda itibaren , kimin hangi masallarla kandırıldığı ortada. emperyal hayallerle , olmayacak suriye politikalarıyla, esed esed diyerek , bugünlere gelindi. senin gibilerin cevap vermesi gereken tek soru " ateşkes, savaştığın legal bir ülkeyle olur. bir örgütle ateşkes yaptığını ilan ediyorsan, o örgütü resmen tanımış olarak görünürsün, nasıl olacak bu iş?" tir. var mı cevabın? gereksiz traş cildi bozar!
    Boş yapıyorsun, benim hangi fikri düşündüğümü bilip bilmeden sallıyorsun. Sana cevap yazdım diye karşı görüşten olduğum psikolojisinden çık öncelikle. Bilinçaltınıza o kadar işlemişki eziklik psikolojisi birisi sizi eleştirdiginde bu karşıt görüşten diye hemen kendinizi savunma ihtiyacı duyuyorsunuz.

    Soruna da cevap vereyim:
    Ateşkesi AMERIKA ile yapıyorsun, Ypg daeş pkk hepsinin sahibi ve kontrolcüsü Amerika, bunu kabul etmiyorsan önce bilgisizlik seviyeni yukselt sonra gel tartışalım.
    Amerika uçak uçak silah ve ıkmal yardımı yapıp, isvecte danimarka da canada da özel eğittiği teröristleri suriyeye doldurup bir terör örgütü yaratıyor ve finansmanını sağlıyor. Hayatında 4 duvardan dışarı çıkmamış , hayatında camp görmemiş, bürokrasi veya silahlı kuvvetlerin kapısının önünden bile geçmeyen senin gibilerin birşey anlamasını beklemek hata. Ha duvara anlatırım ha sana, ikinizde de anlayacak hücre yok.

    Hee ateşkes gerekli mi vura vura gidelim suriyeyi komple ele geçirelim diyorsan onu da oturur tartışırız. Tartışmak dan kasıt fikirlerimizi ve düşüncelerimiz karşılıklı söylememizdir. İlla benim dediğim veya senin dediğin doğru olacak diye birşey yok. Doğru bir tane değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ateskes bozuldu salin sihalari kafalarina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    haa ateşkesi abd ile yapıyorsan çok sayın süper beyinli arkadaş, abd ile savaş halinde olduğumuzu iddia ediyorsun demektir. zaten bu bilgicik bile senin üstün zekanı gösteriyor. eğer abd sana "dur" dediğinde duruyorsan, burada "şöyle güçlüyüz, böyle istediğimizi aldık" gibi çocukça propagandanı yapma. yapınca meydanda iphone kıran kitlenin, üstüne perde giymiş zarif bir temsilcisi olduğun aşikar oluyor. bir de benim gibi gerçekten ülkesini seven insanlara hakaret etme, çok sevdiğiniz parti sonuçta bir seçimde tahtını kaybederse, kabbak gibi açıkta kalmanız olasıdır. hadi güle güle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bravo hocam. Çok güzel bir noktaya değinmişssiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoni_38

    "Kürtler bize normaldiya yardım etmedi" diyen bir adam. italyan başkanına mozerella diyen adama. Ortada fol yok yumurta yok dediğimiz bir anda "Saldırıya uğrarsak Japonya saldırıyı Sony televizyonlarından izleyebilir" diye japonyaya yükselen bir adam. Almanyaya gidip "kanımda almanlık var" diyen merkelin gülmemek için zor kendini zor tuttuğu ciddiyetsiz devlet adamı olmaktan uzak bir adam. Diyelim ki bize garezi var. Benden ne istiyorsun? ben cevabıma diplomatik olarak ne gerekiorsa yapılsın da dedim.

    Alıntıları Göster
    Hocam laf anlatamazsın boşuna uğraşma, aklınca mektup yüzünden RTE'yi eleştiriyor ama o mektup RTE'ye değil Türkiye'ye hakaret. Güçlü devlet değilsen de yapacak bir şey yok, bunun RTE ile veya Ecevit ile alakası yok. Cevap diyenler de ne bekliyorlar merak ediyorum, Türkiye'nin de böyle mektup göndermesini mi bekliyorlar? Ortada bir ayıp varsa o da Trump'ın dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 20 Ekim 2019; 14:53:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnkst

    nereden olduğun beni ilgilendirmez bosnadeyken sırp arkadaşlarımda oldu medeni bi şekilde anlaşıyorduk , insan gibi yazamıyorsan Hayvanlaşma, saygısız.

    Alıntıları Göster
    Ben o cevap verdiğiniz arkadaşın farklı konularda önceki mesajlarını da gördüm.Öüne gelen atar yaparak yazıyor.Bence muhatap olmayın.@cnkst



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 20 Ekim 2019; 15:6:56 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    yorumu 3 gün önce yazmışsınız ama gerçekten ypg/pkk nın ağır silahlarını teslim edip 30 km (aslında 20mil yani 32 km) geri çekileceğine inandınız mı yahu?
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sey ifade etmemişim.
    Cekilmezlerse abd nin diyecegi bir sey kalmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bugünde 2 şehit geldi. Bu anlaşma zafer diyenler hala burada mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Ben o cevap verdiğiniz arkadaşın farklı konularda önceki mesajlarını da gördüm.Öüne gelen atar yaparak yazıyor.Bence muhatap olmayın.@cnkst

    Alıntıları Göster
    2004 ten beri üyeyim ne kişilerle karşılaştım eski hesap üyelik bilgilerini unuttuğumdan, bu yeni hesap.
    ilk defa birini blokladım oda bu oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamazlar anlamazlar... Anlatırsın anlatırsın sen yorulursun onların kafa yine basmaz hocam...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ? İlk Ateşkesi savunanlar, açıklama yapanlar, inananlar burada mı? 2. anlaşma da yapıldı onda da süre doldu şu an? Selamlar buradamısınız?
    Merak ediyorum siz neyi anlamışsınız da biz anlamamışız? Şimdi operasyon devam ederse ne olucak neler yazıp ne diyeceksiniz? Ypg geri çekilmemiş hala istediğimiz bölgeden.
    Oturdugunuz yerden analiz kasmak yorumlamak çok zor olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.