Şimdi Ara

ATEŞKES ilan edildi(Barış Pınarı harekatı Bitiriliyor) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
2
Favori
26.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu çekilme kimin kontrolu altında olacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tweet, bir mektupluk gücümüz varmış demek ki. Ey Trump demekle olmuyormuş demek ki. Yazık gerçekten yazık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateşkes ateşkes deyip duranlar bu kadar mı nefret ediyor ki ülkesini aşağılamaktan çekinmiyor? Operasyon duraklatıldı demek bu kadar mı zor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mxsr

    Ateşkes ateşkes deyip duranlar bu kadar mı nefret ediyor ki ülkesini aşağılamaktan çekinmiyor? Operasyon duraklatıldı demek bu kadar mı zor?
    Bi zahmet ABD'ye söyle onu.

    Ateşkes deyip duruyorlar. Sen bir tepki verdiğimizi gördün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Eskiler "Ağır ol abi desinler" lafını doğru söylemiş. Çok höt zöt edenin karşısına daha iyi höt diyen biri çıkıyor...
    Amerika'nın bu şekilde istediğini yapabilmesinin tek sebebi de nükleer silahları değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar çağdaş PKK li kaynıyor . Çok tehlikeli tipler .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonEyes

    şu bir türlü memnun olamayan içimizdeki hainler varya yatacak yeriniz yok, kin ve düşmanlık gözlerinizi okadar çok perde indirmişki sizi kimse memnun edemez belli.

    salı günü rte grup toplantısında direk talebini söylemişti zaten merak eden gitsin baksın, amerika ile daha önce görüşülen 20 mil 32-35km derinlikteki bölge derhal boşaltılıp tüm silahlar bırakılarak geri çekilirse bu operasyon ancak o şekilde duracaktır die.

    rte nin dediği oldu, he usa bunu yapar yapmaz o ayrı konu, zaten dış işleri bakanı da üzerine basarak ve usa başkan yardımcısının açıklamasını düzelterek üstüne basa basa ''bu bir ateşkes değildir, ateşkes devletler arasında olur, bu bir ara vermedir, oradaki işgalci unsurların geri çekilmesi verilen süre içerisinde beklenecek, silahlar ve mevziler imha edilecek, şayet bu böyle olursa operasyon duracaktır, bu şekilde olmaz ise aynı şekilde güvenli bölge sağlanana kadar operasyon sürecektir'' dedi net olarak.

    daha ne olması gerekiyordu ? operasyonlar başlamadan hatta senelerdir rte sürekli güvenli bölge die her alanda söylüyor, tüm desteklemelere rağmen 3. operasyonu yaptık mı evet yaptık. gerçekten türkiye uzun zamandır olmadığı kadar söz sahibi bir ülke oldu, evet birçok ülke içinde sıkıntı yokmu var,bende zaman zaman bunlardan şikayet ediyorum etmeyede devam edeceğim ama bu kadar da gözü kapalı olmayın la.
    +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adamın gol diyor


  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_bt

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Omurga olmadan konuşabilmene hayret ettim. Hareketa savaş diyen sizsiniz biz değiliz. Orayı guvenli hale getirin dedik getirmediler biz girdik şimdide tamam biz halledelim dediler. Zorunuza gitmesin bütün yabancı yayın organları dahil bunun türkiye için bir zafer olduğunun farkında sadece içimizdeki çomarlar hariç.
  • Jack! kullanıcısına yanıt
    Lozan'da kazandığımız savaşa rağmen Toprak verdik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ATEŞKES ilan edildi(Barış Pınarı harekatı Bitiriliyor)

    quote:

    Şöyle anlatalım:

    Sky News muhabiri grup konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Amerikan delegasyonu geliyor, bunun için endişeli misiniz?” diye sordu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Niye endişeli olayım” diye yanıt verdi.

    Sky News muhabiri ise “onlara neler söyleyeceksiniz” diyerek sorusuna devam etti.

    Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben dimdik ayaktayım. Ben onlarla görüşmeyeceğim. Onlar karşıtlarıyla görüşecek. Ben Trump geldiği zaman konuşurum” ifadelerini kullandı.

    https://odatv.com/yabanci-gazetecinin-endiseli-misiniz-sorusuna-boyle-yanit-verdi-16101940.html
    http://bianet.org/bianet/dunya/214549-erdogan-pence-ile-gorusmeyecegim-altun-cumhurbaskani-bugunu-kastetti

    Bakın buda haber7 nin bomba haberi :
    http://video.haber7.com/video-galeri/147455-erdogandan-sky-news-muhabirinin-abd-sorusuna-bomba-cevap




  • Senin cevabın imzamda mevcut.
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    conileri nekadar sevmesemde herşeyi doğru yapıyorlar. Sadece kendini düşünüyor. Eskiden nükleer gücünüde kullanmış. Ekonomik gücü kullanıp şimdi her istediğini yaptırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kardersta

    Buna diplomatik başarı demeyeni anlamıyorum hemen trollükle suçlanıyor ama şöyle detaylar var:
    1) ABD bu süreçte ypgnin ve pkknın terör örgütü olduğu tekrar kabul etti ve anlaşmaya göre saldırı olursa uluslar arası basında biz uyduk ama olmadı diye tekrar saldırı hakkını kazanmış olacak ki anlaşma sonrası bm de açıklama yaptı uluslararası kamuoyunda elimiz güçlendi
    2) operasyonun ilk amacı en baştan beri 32 km derinlikti bu operasyonun ilk ayağı buydu ki bu anlaşma ile resmi olarak minimum şehit ile başarı gösterilmiş oldu.
    3) operasyon ile beraber türk ordusunun kabiliyetlerinin ne kadar geliştiği gösterilmiş oldu.
    4) türkiye suriye meselesinde ana aktör olduğunu kanıtlamış oldu ve en baştan beri istediğimiz alanı abd yi tsk ile dikte edip diplomasi ile aldık
    5) silahların toplanması maddesi hepsi toplanamaz ama belli miktarı kesinlikle toplanır buda pkk ypgnin bir süre daha da zayıflamasını sağlar.
    6) pkk kendi içerisinde rus rejim yandaşlığı ve abd yandaşlığı olarak 2 ye bölündü gibi gözüküyor yaptıkları açıklamalarla.
    7) kısa da olsa türk ekonomisini biraz daha güçlendirme şansı edinildi iyi değerlendirilirse ki rusya ve azerbeycan ile yerel paralarla ticaret gibi yöntemler geliştikçe kurdaki dolar dalgalanmasının riski azalır
    8)tsk çok ağır yara almadı ama maalesef smo(öso) için aynısı söylenemez yıprandı şehirleri ve yaralıları var onların ikmali güçlendirilmesi ve yaraların sarılması için zaman gerekecek bu kazanıldı
    9)operasyonda bazı bilmediğimiz silahlar ve prototipler denendi ve bunlar kısa süre içinde daha da geliştirilecek eksikleri fark edilip
    10) bölge gerginliği biraz azaldı sabah rejim savaş açma niyetinde gibiydi şunu unutmamak gerek rejimin bizimle savaşacak gücü yok gücü olsa kendi iç savaşını bitirebilirdi. Rejimin savaş açması demek Rusya ile savaşmak demek çünkü rus ve iran desteği olmadan rejim ordusu 1 2 saat içinde ezilir asker kaynağı sıkıntılı ve petrol bölgeleri işgal altında pkk ile anlaşmış olda bile hala pkk onları bölgeye sokmuyor petrol olmaması demek zırhlıların kabiliyetinin düşmesi demek
    11) türkiye hava savunmasını bir an önce halletmesi için imkan oldu s400 faşan geçici çözümler iranın askeri gücünü küçümseyi çöptür zaten ama iranın balisik füze kabiliyetini ciddiye alın çok güzel balistik füze yaparlar ve türkiyenin korunmu şansı yok ( iran ne alaka derseniz türkiye operasyona başladığında türkiyeden habersiz sınırda takbikat başlattılar normalde yapmaması gerekirdi bu gözdağı vermek takbikatın adı ise tek hedef yek düşmam)
    12. Suriyelilere orada yaşam koşulları sunulabilirse bu kısa vadede türk ekonomisini zorlar ama uzun vadede rahatlatır belkide hatay meselesi gibi plebisit ile baglanabilir ( benim görüşüm )
    13)güvenli bölge doğru şekilde uygulanırsa bölgede refah oluşursa türkiyenin suriye içindr gücü artar esada mecburiyetten bağlı halk türkiyeye yanaşır gelecek operasyonlarda çıkarımıza olur
    14) bölge tsk kontrolünde olacağı için istihbarat faaliyetlerini arttırmak daha kolay olacak ve sınır ötesi pkk üst kadrasu ve yapılanması daha kolay mit tarafından ifşalanabilecek
    15) güvenli bölge başarılı olursa ve orada üslerimiz olursa ileride tekrar daha ileri operasyon yaptığımızda lojistik ve askeri açıdan daha güçlü elimiz olacak bu da daha az şehit demek
    Bunlar şimdilik aklıma gelenler ama şunu da düşünün türkiye her halükarda kârda çünkü anlaşma bozulursa haklı sebebtenmüdafa hakkı doğar ve operasyon devam eder bununla beraber abd nin eli zayıflar kontrolü kaybettiği ortaya çıkönemli Şunu da unutmamak gerekir askeri operasyon diplomasinin önünü açmak içindir. Askeri başarılar diplomasi ile taçlandırılmadıktan sonra etkisi kalmaz verdiğimiz şehitle kalırız ki biz çin değiliz bu vatanın her ferdi çok önemli !!

    ( telefondan yazdım imla hatam var biraz okuduysanız ve yanlış olduğunu düşündüğünüz yerleri uygun dille yazarsanız sevinirim teşekkürler :)
    +
    Eline sağlık. Her cümlesi doğru. Amerika ile anlaşmamız demek Nato ülkeleri ile anlaşmak,onları susturmak demek.
    M4 karayoluna kapak atmak önemli bir hamle ve kazanım. Güvenli bölgeye 1-2 senede asker yığarız,birileri Kobaniden,Kamışlıdan topraklarımıza 2 füze sallar Adana Mutabakatı sebebiyle girer alırız. Zamanla ilerlediğimiz çok açık değil mi. Tel Abyad,Resulayn,Serekaniye çöl diyenler hiç birşey bilmiyor. Pkk'nın böbreklerini alıyoruz,bu gidişle zamanla ciğerini de alacağımız belli.
    Şimdi biz ne kazandık diyorlar.
    Anlamak için çok akıllı olmaya gerek yok,anlıyorsun da işine gelmiyor.
    Akdenize uzanan pkk devleti projesi bitti. Suriyeye girdik ve Natonun lideri Amerika ile anlaşarak uluslararası hukuk sorununu hallettik. Artık kimse Suriyenin toprak bütünlüğü,Türkiye işgalci diyemez. Biz artık koalisyon gücüyüz orada. Daeş ile ve terör ile mücadele için varız orada.
    Sonuç olarak Suriye'ye kapağı attık. Atmaya devam edeceğiz. Esedcileri kızdırdıysam kusura bakmasınlar. Kobaniden topraklarımıza füze atılırsa saldırı olursa Esed'in orada olmasının önemi olmaz,sadece zamanını kollar gireriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10 gün önce abd çekilmeden önce mırın kırın ediyolardı. Madem tam olarak bizim istediğimiz oldu sorum şu
    Neden abd 10 gün önce bunu yapmadı?
    Neden şuanda onlarda bayram yapıyo bu harekat durdu diye?
    Bizden ne aldılar da memnunlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_bt kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geri çekilen kim? Türkiye mi pkk mı?
    Türkiyenin bu operasyonda ki hedefi neydi?
    Güvenli bölge oluşturmak değilmi?
    30 küsür km lik bir geri çekilme olacak. Böylece Türkiye hedefine ulaşmış olmayacak mı?
    Yani neyi bekliyordun, Türkiyenin bütün pkk li militanlarını öldürmesinimi? Bunun mümkün olmadığını sende biliyorsun.

    Bu operasyonda önemli olan en az zayiatla hedefi gerçekleştirmek.
    Ve öyle gözüküyor ki inşallah hedef gerçekleşmiş olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isakoc

    Lozan'da kazandığımız savaşa rağmen Toprak verdik.
    Alakası yok
    Mondros ve Sevr’e göre bakacaksın.
    Çok büyük toprak aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Ypg abd nin köpeği. Köpekleri ölmeyecek diye sevindi işte. Neyi anlamıyorsun ki?

    10 gün önce abd Türkiye nin girmeye cesareti olmadığını sanıyordu. Baktı ki işler ciddileşiyor, her geçen gün abd nin it leri ölüyor, leşleri çoğalıyor. Hemen arabulucu oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anlaşmayı chp imzalasaydı 100 yıl boyunca Atatürk'ün yanına kılıçdaroğlunun heykelini dikerlerdi ben bu kadar bakan körü bir arada ilk kez görüyorum, Amerika'da ağlamayan kalmadı, fetösünden ermeni lobisini, yahudi lobisinden demokratlara kadar hepsi Amerika kaybetti diyor bide bizimkilere bakıyorsun, malum beyaza siyah siyaha beyaz diyen tayfa bu anlaşmayı eleştiriyor, yani cidden anlaşılması mümkün olmayan bir kitle ile karşı karşıyayız.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.