Şimdi Ara

Ateş Ölçer Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
7
Favori
150.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ateş ölçer arayışı içinde olunca konuyu takip ettim bende her ürüne el atan büyük markaların ürününü alma taraftarı değildim..evde omron marka tansiyon ölçer var memnunum ateş ölçer içinde benzer bir sağlık ürünleri firması olan alman malı beurer almaya karar verdim burdaki yorumlarında katkısıyla ..internet sitelerinde çeşitli ürünler var ama firmanın TR disbiritörü nabız tıp oldugunu ögrendim firmayı aradım ilgi alaka gösterdiler.merkezleri ankaradaymış ist ofisleri var..firma bana istanbul sirkeci dogubank ta yetkili bayileri oldugunu söyledi ege elektronik adlı bayi dogubank 1. katta sağ tarafta internette daha yüksek fiyatlar var ancak istanbuldaki arkadaşların bilgisi olsun ben dogubank tan 105 tl ye aldım beurer jft 90 ı
  • Baurer yazmak icin girdim arkafaslar yazmis👍👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem kulak hem alından ölçer diye FT 70 modelini almıştım. Ürün elime ulaştığında kullanma klavuzunda kulak ölçümünde mutlaka tek kullanımlık kılıf kullanılmalıdır filan yazıyordu anında iade için kargoya verdim. Ayrıca beurer FT70'in tuş takımı acayip kötü tasarlanmıştı. Hem sert hem de gıcır gıcır ötüyordu.

    Tekrar beurer marka FT 90 temassız modelini sipariş ettim. Umarım tuş takımı kalitelidir.

    Koltukaltı için de ucu yumuşak yapılı medisana 70025 gibi bir model vardı onu sipariş ettim.
  • sanırım hızlıal.com'du. 120 TL'yd brauer FT90 aldım. memnunuz ama cahil memnunluğu bu :) karşılaştırma başka bir alet yok elimizde. 5-10 TL'lik basit pilli termometrelerle farklılık var ancak ölçülen yerlerde farklı tabi..
  • Arkadaşlar uzun süre araştırıp beurer ft90 aldım doğacak bebeğimiz için. Yaklaşık bir ay oluyor. Bu akşam bi deneyelim dedik. Eşimi düzgün ölçüyor, bana gelince sapıtıyor alet. Evde biraz iş yaptım. Çok az terledim. Beni ölçerken low diyor, yada 34.6 falan gibi saçma sapan değerler veriyor. Terimi sildiğim zaman biraz daha artıyor, bu sefer 35 küsür değerler ölçüyor. Tekrar eşimi ölçüyorum o genelde 36.4 36.6 arası çıkıyor. Hayır terleyince ölçemeyeceksek ne anlamı var. Teri silince bile o bölgede başlayan buharlaşma nedeni ile hala düşük sıcaklık gösteriyor. Bebeği mi kurulayacağız her seferinde ölçmeden? Bebek hasta olduğunda ister istemez terleyecek. Boş yere mi para verdik şimdi :/ sizden ricam ft90 sahibi bir arkadaş biraz terledikten sonra kendi üzerinde ölçüm yapabilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cronos10 kullanıcısına yanıt
    hocam ben sağlıkçıyım, eğer derece ölçümü yaparken doğru sonuç almak istiyorsanız ateş ölçeceğiniz yeri kuru bir bezle silmeniz gerekir hiçbir derece terli ölçüm yaptığınızda doğru sonuç vermez biz bile hastanede derece alırken (çocuk/yetişkin) önce ölçüm yapacvağımız yeri silip öyle ölçüyoruz ayrıca en güvenilir sonuç almak isterseniz koltukaltı ölçer kullanın derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream91 -- 24 Kasım 2015; 16:03:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream91

    hocam ben sağlıkçıyım, eğer derece ölçümü yaparken doğru sonuç almak istiyorsanız ateş ölçeceğiniz yeri kuru bir bezle silmeniz gerekir hiçbir derece terli ölçüm yaptığınızda doğru sonuç vermez biz bile hastanede derece alırken (çocuk/yetişkin) önce ölçüm yapacvağımız yeri silip öyle ölçüyoruz ayrıca en güvenilir sonuç almak isterseniz koltukaltı ölçer kullanın derim

    evet hocam biz de geç fark ettik onu, bir tane de koltuk altı aldık.
  • hala en f/p olarak mantıklısı beurer marka FT 90 modeli mi?
  • arkadaşlar merhaba,

    yorumlara bakaraz beurer markasında karar kıldık. yanlız ft70 modelini mi yoksa ft90 modelini mi önerirsiniz. ft 70 modeli kulaktan da ölçüm yapıyormuş ancak ft90 modeli de en son modeli.. ikisinden de genel olarak kullanıcılar memnun..

    FT 70 Mİ FT90 mı.. lütfen iki model hakkında kullanmış arkdaşlar yorum yaparsa sevinirim. kararsız kaldık baya..
  • ben de uzun bir kararsızlıktan sonra kliksadan 109 tl ye ft 90 aldım gayet memnunum tam diş çıkarma vakti iyi oldu. şüpheli bi sıcaklık ölçerse koltukaltı 2tl lik termometrem de var onunla sağlamasını yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuz43

    ben de uzun bir kararsızlıktan sonra kliksadan 109 tl ye ft 90 aldım gayet memnunum tam diş çıkarma vakti iyi oldu. şüpheli bi sıcaklık ölçerse koltukaltı 2tl lik termometrem de var onunla sağlamasını yaparım.

    hocam kliksada baktım ama bulamadım en uygun burada buldum. Normalde vicks alından ölçer almıştım ancak 36 ölçtüğünü hastanedeki braun 4520 modeli 39 ölçünce düzgün ölçmediğine karar verdim ve yeni bir ateşölçer almak istiyorum.eşim özellikle braun 4020 veya 4520 istiyor ancak piyasada pek bulunmuyor acaba siz beuer jft90 kullanımınızdan memnunmusunuz? braun kulaktan ölçen modeller ile karşılaştırma yapabildinizmi?




  • karşılaştırma imkanım olmadı ama bana güven verdi, ortam ölçümü yapan modu diğer saatli termometrelerle aynı çıktı gene de insan sağlığı bu şüpheli durumda koltuk altından da ölçüp sağlama yaptırmak gerek
  • yavuz43 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumunuz için
  • alından ölçen isteyenlere amazon.com'dan exergen almalarını önerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • janjarre kullanıcısına yanıt
    janjarre beurer markası ile alakalı sizinle mesajlaşmak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ates206

    janjarre beurer markası ile alakalı sizinle mesajlaşmak istiyorum

    Olur....P.M. atabilirsin. Yalnız ço fazla girmiyorum foruma yanıtlar gecikirse affola....
  • Araştırırken bu sayfaya rastladım belki işinize yarar.

    Ateş Ölçer Tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKoVaNS -- 18 Kasım 2017; 14:35:59 >
  • merhabalar
    ben anıl eycan
    doğubank iş hanı 1. kat ege elektronik beurer yetkili bayiisiyiz

    eğerki ürünlerimizi almaya karar verirseniz bu forumdaki arkadaşlara gereken öncelik yapılacaktır :) sağlıcakla kalınız.
    0505 915 40 47
    anilcaneycan@gmail.com
  • doğubankege kullanıcısına yanıt
    Anil bey merhaba ft 70 ve ft 90 fiyat bilgisi alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

    bebişim için ateş ölçer bakıyorum

    braun 6520 kulaktan ölçer

    braun 3000 alından ölçen kullanan varmı?

    6520 kulaktan ölçerin 20 tane yedek kulak plastiği var bunlar bitince ne oluyor yenisi ne kadar..

    Alından ölçer sağlıklı mı acaba öneriler varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.