Şimdi Ara

ateistler hüddam ilmine ne diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben allah inancı olan biriyim müslümanım ama oruç ve zekat hariç hiç bir ibadet yerine getirmem.
    neyse lafı uzatmadan konuya geçeyim:
    Biz bir grup arkadaşla 6 yıldır kazı yaparız,zengin olmak için değil sadece macera ve hobi olarak görüyoruz zaten hiç değerli bir şey bulamadık.
    güvercin beslemek gibi düşünün nasıl güvercin besleyenler bu işe bulaştığında bırakamıyorsa bizim ki o hesap yılda 3 4 kere kazıya gidiyoruz bazen daha fazla oluyor.
    Kazı esnasında başımıza bir olay geldi, öyle abartılacak bir durum değil di sadece dedektör'ün gösterdiği yeri kazdığımızda boş çıkıyordu sürekli farklı yer ötüp duruyordu sonunda pes ettik geriye döndük.Ben rahat durmadım internet den araştırma yaptıktan sonra ipin ucu aldı başını gitti zaten korku filmlerinden ve belgesellerden aşina olduğum bir durumdu.
    2015 yılının haziran ayında adana'da birini buldum,istanbuldan atladım ucağa doğru adanaya gidip bu şahıs ile görüştüm, görüştüğüm bayan hüddam ilmi konusunda bayağı bilgiliydi yanında 2 gün misafir oldum(otelde kalıyor gündüz yanına gidiyordum) soru cevap yaptık ben başımdan geçen olayları anlattım hepsine cevap aldım. tatmin olmuştum
    istanbul'a dönünce araştırmalarım sıklaştı daha farklı insanlarla görüştüm bunların %90 ı şarlatan ve medyum gibi tiplerdi onları saymazsak diğer görüştüğüm insanlar harbi harbi farklı boyut larla iletişim halindeler.

    Buraya kadar bilgi verdim gelelim sorumu sormaya
    şimdi ateist arkadaşlar bilimsel yönden kuran ı kerim i yalanlayıp dinleri uydurma olarak görüyor kendilerince inkar ediyorlar peki hüddam ilmi konusunda ne düşünüyorlar bu da doğa ananın bir mucizesimi bilimsel açıklama bekliyorum..







  • Hep bir şeylere inanmak için çaba gösterirsen daldan dala atlarsın,
  • Bir temel oluşturursan üstüne istediğin binayı dikersin bu da ona klasik örnek işte
    aynı mit irlandalılarda da var leprachaun isimli bir yaratık emrine alabilirsen dilekleri yerine getiren altın hazinesi olan çalanın başına iş aldığı tür.
    Şimdi sen bu leprachaun için gülüp geçerken yukarda yazdığına nasıl inanabilirsin. Dersin ki yok ya leprachaun varmış gerçekten o zaman buna da inanmanda tutarsızlık olmaz adam bu tarz şeylere inanıyor der geçersin ama birine gülüp birine inanmak tutarlı değil
    Kendi inancında kanatlı ata binen peygamber varken pegasusa mitoloji demenin tutarlı olmayacağı gibi

    Not:sizin dedektör bozulmuştur muhtemelen ayrıca ateist de değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 1 Kasım 2018; 16:44:52 >
  • "2015 yılının haziran ayında adana'da birini buldum" Koyu renkli kısım her şeyi açıklıyor.
  • hüddam ilmi kesin doğru ok. hristyanların budistlerin de öğretilerindeki kesin doğru şeyler var. bu bakış açısıyla bir yere varamazsın.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim ama galiba tam anlaşılamadım.
    ortada inanıp inanmamak gibi bir durum yok gözün gördüğü her şey vardır. Elimizde ki bardağa nasıl yok diyemezsek bu da o hesap
    ben bizzat şahit oldum cinlerin olduğuna, eğer bir yaratıcı yoksa bu varlıklar da insanlar gibi evrim sürecinden geçerek mi var oldular ateizm ne diyor bu meseleye
  • nedense bu huddam ilmine sahipler kamera gorene kadar ya da akli basinda birisi ile karsilasana kadar mumlarini yanik tutabiliyor.
  • bunun başka örnekleri de var mesela karl marx'a das kapitali cinnilerin yazdırdığı söyleniyor. keza mossad da cinleri kullanıyor. ateistlerden açıklama bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 2 Kasım 2018; 2:31:24 >
  • Karl Marx ın biyografisini okuyun lütfen hukuk okumakla kalmayıp gazetelerde yazılar yaz sayısız kitap yayınla hatta bazılarına göre sosyal bilimlerin kurucularından ol görüşleri ekonomiden çıkıp siyasal sisteme dönüşsün sonra birileri desin ki bir çok kitabından 1 tanesini kendi yazmadı. Peki das kapital öyle olsun komünist manifestoyu kim yazdırdı.

    Konuyu açan arkadaş ben gördüm demiş benden tavsiye d.copperfield izlesin adam uçuyo testerelerle kesiliyo falan
  • karl marx ı sevmem bence çarpık düşünceleri olan hıyarın teki celal şengör bile kendisini küçük görüp hakaretler ediyor.
    cinler ile alakalı bazı kaynaklar vereceğim

    1-imam ı şibli nin yazdığı cinlerin esrarı kitabı. bu kitab ilk çıktığı zamanlarda kötü amaçlar ile kullanılmış ve içerisinde büyü-iletişim gibi bölümler kesilip yalın halde yayınlanmıştır. kitabın orjinali mossad da olduğu biliniyor. bir görüşe göre kitabı bir insanın yazamayacağı ve ebu akeb bin neccari nin imam şibli aracılığı ile yazdırdığı yönünde.

    2-The Secret Doctrine kitabı nı yazan helena petrovna blavatsky nin anlattıkları ve kitabında belirttiği üzere telepatik güçleri sayesinde cinler ile iletişim kurabiliyormuş

    bu iki kitap en bilinenleri bilinmeyen daha pek çok kaynak var, örneğin ''BÜYÜ'' yapmak ispatlanmış bir olay ateistler madem her şey tesadüfen olduysa yaratıcı yoksa bize göre doğaüstü olan aslında normal olan bu durumlar neyin nesi.

    Örneğin Evanjelizm varlığı ispatlanmış bir ideoloji dir. bu örgütün eli her yere uzanır dünyayı yönettikleri ve büyük amaçlarının yaratıcıyı kıyamete zorlamak olduğu bilir. ateist arkadaşlar yaratıcı yoksa dünyanın en güçlülerinin hizmet ettiği evanjelizm boşa mı kürek sallıyor. o kadar zenginlik ve güç içinde yaşayan insanlar olmayan bir şey için mi ömürlerini tüketiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawbreaker

    Karl Marx ın biyografisini okuyun lütfen hukuk okumakla kalmayıp gazetelerde yazılar yaz sayısız kitap yayınla hatta bazılarına göre sosyal bilimlerin kurucularından ol görüşleri ekonomiden çıkıp siyasal sisteme dönüşsün sonra birileri desin ki bir çok kitabından 1 tanesini kendi yazmadı. Peki das kapital öyle olsun komünist manifestoyu kim yazdırdı.

    Konuyu açan arkadaş ben gördüm demiş benden tavsiye d.copperfield izlesin adam uçuyo testerelerle kesiliyo falan
    yorumun için teşekkür ederim. şunu belirtmek istiyorum görmek mümkün değil,sadece hissediyorsun ve iletişime geçebiliyorsun ama fiziksel açıdan göremiyorsun. david copperfield örneğin güldürdü ama ben daha ciddi bir durumdan bahsediyorum. kendimi deizm e yakın hissetmişimdir. ateistler sadece olayı insandan ibaret sanıyor diğer varlılar hakkında ne düşünüyor merak ediyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismetrt

    yorumun için teşekkür ederim. şunu belirtmek istiyorum görmek mümkün değil,sadece hissediyorsun ve iletişime geçebiliyorsun ama fiziksel açıdan göremiyorsun. david copperfield örneğin güldürdü ama ben daha ciddi bir durumdan bahsediyorum. kendimi deizm e yakın hissetmişimdir. ateistler sadece olayı insandan ibaret sanıyor diğer varlılar hakkında ne düşünüyor merak ediyorum.

    Alıntıları Göster
    "ben allah inancı olan biriyim müslümanım ama oruç ve zekat hariç hiç bir ibadet yerine getirmem."

    Bildiğin gibi islamin 5 şartı vardır. Şunu yaparım ama şunu yapmam demen çok yanlış.



    "kendimi deizm e yakın hissetmişimdir." demen ise islamiyeti kabul etmiyorum anlamına gelir.



    Senin inancın kendinedir. Fakat müslümanim dediğin için uyarma gereği hissettim.

    İslamiyette cinlerin olduğu kesindir. Cinlerle iletişim kurmaya çalışmak ise insanları zor duruma sokabilir. Hayatını mahvedebilir.




  • ismetrt İ kullanıcısına yanıt
    D.Copperfielda neden güldün çünkü adamın illüzyonist olduğunu biliyorsun kendi inkar etmiyor ve biletle gösteri yapıyor. Aslına bakarsan adam testereyle kendini ortadan 2 ye bölüyor onu görebiliyorsun da veya uçuyor resmen yani normal şartlarda daha inandırıcı olması gerekli. Bugün uyduruk bir tarikatın şeyhi uçuyor deseler adam gözünün önünde uçsa ne diyeceksin mesela bence bu da benzer bir durum
    Leprachauna gülüyorsun neden zira bir film karakteri olduğunu biliyorsun tv karşısına geçip cips kola izliyorsun. Bu hazine cinleriyle leprachaun aslında o kadar benzer ki bunu fark etmiyorsun bile. Kendi hazinesi var çalmaya kalkarsan başına iş alıyorsun vsvs
  • ismetrt İ kullanıcısına yanıt
    Ateist değilim de büyü nasıl ispatlanmış pardon, bir şeyin ispatlanabilmesi için tekrarının yapılabilmesi ve aynı sonuçları vermesi gerekir. Şöyle düşün basit mantık 50 tl alıp sana zenginlik büyüsü yapan adam o büyüyü kendi için yapar bankada milyon dolarları olur senin 50-100 TL ni almakla neden uğraşsın.
    x kitabın orjinali mossaadda ciade kgb de varmış vs bana göre deli saçması şeyler mel gibsonla j.robertsin komplo teorisi filmi vardır meşhur, ordakiler gibi iddiadan ileri gitmez, iddia sahibi bunu ispatlayamadığı sürece sözlerinin değeri yoktur gözümde.

    Telepati vs olası şeyler zira enerji frekanslar vs ispatlanmasa da olası şeyler birbirine yakın insanlar arasında hep olmasa da gerçekleştiğine şahit oldum. Kankamla ne zaman bibirimizi düşünsek hemen tel. la ararız birbirimizi ancak aynı boyutta ve aynı frekanstaki şeyler arasında olabilecek bir durum bu farklı boyutla telepatinin ilgisi olmaz

    Son olarak evet evangelizm boşa kürek sallıyor bence, cennette 72 huri hayali kuranlardan farksız gözümde, daha öncede yazdım bir temel oluşturduktan sonra üstüne binayı istediğin gibi çıkabilirsin. İnsan egosu, ben ölünce sokaktaki kedi gibi toz mu olacağım olmamalı bu yaptığım tüm güzel şeylerin yada bana yapılan haksızlıkların bir karşılığı olmalı ilahi adalet temelinden hindular ve bir kaç inanç daha reenkarnasyona yönelmiş başka inançlar cennet cehenneme. Bu temeli kurduktan sonra kimi 72 huri şarap vs sonucuna varabilir kimi hemen ona ulaşabilmek için yaratıcıyı kıyamete zorlamaya kalkabilir. Yani o temeli kurdun mu çık çıkabildiğin kadar katları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 3 Kasım 2018; 2:50:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawbreaker

    Ateist değilim de büyü nasıl ispatlanmış pardon, bir şeyin ispatlanabilmesi için tekrarının yapılabilmesi ve aynı sonuçları vermesi gerekir. Şöyle düşün basit mantık 50 tl alıp sana zenginlik büyüsü yapan adam o büyüyü kendi için yapar bankada milyon dolarları olur senin 50-100 TL ni almakla neden uğraşsın.
    x kitabın orjinali mossaadda ciade kgb de varmış vs bana göre deli saçması şeyler mel gibsonla j.robertsin komplo teorisi filmi vardır meşhur, ordakiler gibi iddiadan ileri gitmez, iddia sahibi bunu ispatlayamadığı sürece sözlerinin değeri yoktur gözümde.

    Telepati vs olası şeyler zira enerji frekanslar vs ispatlanmasa da olası şeyler birbirine yakın insanlar arasında hep olmasa da gerçekleştiğine şahit oldum. Kankamla ne zaman bibirimizi düşünsek hemen tel. la ararız birbirimizi ancak aynı boyutta ve aynı frekanstaki şeyler arasında olabilecek bir durum bu farklı boyutla telepatinin ilgisi olmaz

    Son olarak evet evangelizm boşa kürek sallıyor bence, cennette 72 huri hayali kuranlardan farksız gözümde, daha öncede yazdım bir temel oluşturduktan sonra üstüne binayı istediğin gibi çıkabilirsin. İnsan egosu, ben ölünce sokaktaki kedi gibi toz mu olacağım olmamalı bu yaptığım tüm güzel şeylerin yada bana yapılan haksızlıkların bir karşılığı olmalı ilahi adalet temelinden hindular ve bir kaç inanç daha reenkarnasyona yönelmiş başka inançlar cennet cehenneme. Bu temeli kurduktan sonra kimi 72 huri şarap vs sonucuna varabilir kimi hemen ona ulaşabilmek için yaratıcıyı kıyamete zorlamaya kalkabilir. Yani o temeli kurdun mu çık çıkabildiğin kadar katları
    büyü dediğim olay kimseye zenginlik falan filan vermez yanlış anlamışsın. büyü tamamen psikolojik etkenlerle kişiyi intihara sürüklemek,hayattan koparmak,düşüncelerini yönlendirmek gibi düşünebilirsin.yani büyü ye maruz kalan birisi zamanla benliğini kaybeder başka birisine dönüşür.
    cenette 72 huri ise yanlış bir kavram doğru değil. yaratıcıyı kıyamate zorlamak dan kasıt kıyamet günü hz.isa nın geleceğine inanmaları bir nevi tek amaçları hz.isa yı görmek
    eğer bu insanlar bir yalana inanmış diyorsan dünyada ki kötülüklerin amacı nedir sadece petrol mü yani :D her şey tamamen inanç üzerinden ilerliyor geçmişi ve şimdiyi görüp yaratıcı yok demek ile resmen kendimizi kandırırız.

    şahsi görüşüm son din üzerinden 1400 sene geçti teknoloji-özgürlük o kadar geliştiki insanlar birey olmak uğruna kendilerini yaratıcıdan üstün görmeye başladı

    dip not=ilk peygamberden son peygambere tebliğ edilen din islamdır.




  • teorik olarak biz anne baba evlat nediri bilemeyiz.

    fakat bir varlığın bunu bildiğini düşünün. mesela öz anne nedir?

    tanımsal değerde şöyle bir sonuca varalım. bir kadın tecavüze uğrayacak ve bu esnada öyle bir itiraz edecektir ki bu itiraz sanki babası ya da abisi ona bu işi yapıyormuş gibidir.

    bu tecavüzcüyü öz abi ya da baba yapmaz ancak bir kişi biliyor ki insanımsı denen şeyin öz anneden anladığı değer budur.

    yani bizi tanıyan şey biz timsah göz yaşları ile yalvarsak ya da ağzımızla şekiller de yapsak bizim öz denen evlat anne baba tanımımızı biliyor.

    .........................

    şimdi bazı arkadaşlar cinler için kanıt lazım falan deyip yine hakka tecavüz fiilini yapıyor. bizi tanıyor diyorum bizi biliyor. bizse bize kanıt lazım deyip ne alaka bir pozisyonla yüksek perdeden konuşmaya çalışıyoruz. esasen karşı taraftaki zatın öyle mucizeyle işi de yok. gayet de fiili dünyevi olarak insanımsı denen şey bilinirken çamurdan yaratılan insanımsı tam da yaratıldığı şeye yatıp cin peri masalı uyduruyor.

    ...........................

    insanımsı denen varlığın kendisinden talep edilecek şeylere karşı görünmeyen varlıklar uydurması da akla aykırı değil.

    ilahi kudret cin peri yaratsaydı gösterirdi veya salt onları yaratırdı. ancak insanın kendi günah fucurunu gizlemek için cin periye sığınıp nerde deyip cin perinin işi deyip hırsızlığı soygunu talanı tecavüzü tarif etmesi de ayrı bir ilahi komedya değil mi?




  • karşınızdaki varlığın ne olabileceği maksimumu gibi şeyleri bilirseniz bir de şeytana periye cine ihtiyaç duyar mısınız?

    önce insanımsı sorsun desin ki o yaratıldığı iddia edilen insan nerede?
    bak o topluluğa ki herhangi bir ses duyuyor musun?
  • kadın ve erkeğin eşit olma hali yazıldı. erkeğim diyen adam kadına insan bile diyemedi.

    anne denen kavramını kurtarabilirsin diyorum yine ses yok.

    yok cin peri falan filan. birileri gökten ğaybi varlıklardan bahsediyoruz zannediyor gibi. kadına hayvan nazarı ile bakan kendi anne dediği şeye yaptığı belli olan adamı buluyoruz hayırdır hacı diyoruz çamurdan yaratılmış zat cin nerde peri nerde diye zırvalamaya başlıyor. neticeden mugayyebat uyduruyor.

    ............................

    kanıt kanıt diyen adam önce kanıtı algılayabilecek idrakim ve kullanılmamış bir adet beynim varı ispatlasın yoksa kimin ne olduğunu kendisi ikrar ediyor zaten. ispat arıyoruz bi de.


    ispat konusunda da önceden yazdım ilahiyat anlamında saçma sapan bir arayıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 3 Kasım 2018; 11:46:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HADO77

    karşınızdaki varlığın ne olabileceği maksimumu gibi şeyleri bilirseniz bir de şeytana periye cine ihtiyaç duyar mısınız?

    önce insanımsı sorsun desin ki o yaratıldığı iddia edilen insan nerede?
    bak o topluluğa ki herhangi bir ses duyuyor musun?
    biraz daha net anlatsaydın keşke beynim sulandı okurken. zaten gribim alev alev yanıyorum senin felsefi sözlerin beni komaya soktu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismetrt

    büyü dediğim olay kimseye zenginlik falan filan vermez yanlış anlamışsın. büyü tamamen psikolojik etkenlerle kişiyi intihara sürüklemek,hayattan koparmak,düşüncelerini yönlendirmek gibi düşünebilirsin.yani büyü ye maruz kalan birisi zamanla benliğini kaybeder başka birisine dönüşür.
    cenette 72 huri ise yanlış bir kavram doğru değil. yaratıcıyı kıyamate zorlamak dan kasıt kıyamet günü hz.isa nın geleceğine inanmaları bir nevi tek amaçları hz.isa yı görmek
    eğer bu insanlar bir yalana inanmış diyorsan dünyada ki kötülüklerin amacı nedir sadece petrol mü yani :D her şey tamamen inanç üzerinden ilerliyor geçmişi ve şimdiyi görüp yaratıcı yok demek ile resmen kendimizi kandırırız.

    şahsi görüşüm son din üzerinden 1400 sene geçti teknoloji-özgürlük o kadar geliştiki insanlar birey olmak uğruna kendilerini yaratıcıdan üstün görmeye başladı

    dip not=ilk peygamberden son peygambere tebliğ edilen din islamdır.

    Alıntıları Göster
    yanlış 1) son din üzerinden 1400 yıl geçti deme benim inandığım din üzerinden 1400 yıl geçti de. pastafaryanizm mesela çok daha yeni
    yanlış 2) ilk ve son din islamdı sözü sadece müslümanların kullandığı ve dayanağı olmayan bir iddia zira değil tüm inançlar 3 inanç arasında bile çok derin temelden farklılıklar var. Sen şimdi ama onların kitabı tahrif edilmiş diyeceksin muhtemelen ama onlar bunu kabul etmeyecekler. Artı dediğim gibi şarapmış domuz etiymişden çok daha derin farklılıklar var temelde benzer değil yani o sayfaları keçi yedi köpek kaçırdıyla açıklayamazsın

    yalana inanmış olmak çok imkansız bir durum değil ki, hatta yatağının altında mavi bir ejderha olduğuna inanmış birini olmadığına ikna etmek inandırmaktan çok daha zor




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.