Şimdi Ara

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Erken Mezuniyet Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşündüm, taşındım, araştırdım. Atatürk AÖF'teki Grafik Sanatlar bölümüne kayıt olmayı düşünüyorum. Ama bu zamana kadar Anadolu AÖF'ten 2 bölüm bitirdim. Bir bölümü de yaz okuluyla bitireceğim. Şimdi Anadolu AÖF'ün sistemi örgün öğretim tarzında ve çok güzel. İlk dönem ders seçemiyorsun otomatik seçili geliyor. Sonraki dönemler 45 kredi ders seçebiliyorsun. Yaz okulunda 5 ders seçebiliyorsun. Bu sayede 4 senelik okul 2 buçuk bilemedin 3 senede bitiyor. Ama Atatürk Üniversitesinde sadece yaz okulunda üstten ders alınabiliyormuş. Bir dönemde en fazla 30 kredilik ders alınabiliyormuş. Yaz okulunda da takip eden yıldaki dersler alınabiliyormuş. Yani örnek vermem gerekirse ben ilk seneyi okudum. Yaz okulunda 2.sınıf derslerini alabileceğim. 2. Sınıfta üstten ders alamayacağım için sadece bir kaç ders ile sene bitecek. 3. Sınıfı bitirdikten sonraki dönem yaz okuluyla 4. sınıfın bahar döneminin derslerini almak mantıklı bir tek. Böyle bir durumda yaz okulunda her ders açılıyor mu? Yoksa sadece belirlenen dersler mi açılıyor? (2 sene önceki yaz okulu duyurusunda açılan derslere göz attım. Grafik sanatlar bölümünün 8. dönemindeki her ders yoktu) Bu saçma sistem değişir mi ilerleyen yıllarda? İlla 4 sene de mi mezun olmamız lazım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.