Şimdi Ara

Atatürk düşmanlığı had safhaya ulaştı, 15 yıl önce ve 15 yıl sonra (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Hangi görüşte olduğumu belirtmek için herhangi bir ima kullanmadım, direkt olarak belirttim.
    Canı sıkıldıkça isim değiştirmiş en son kamal kalmış, dolayısı ile kamalist olarak kullanmayı tercih ediyorum.
    Kanunun çalışıp çalışmadığını denemedim, denemekte istemiyorum.
    Tam anlamı ile baştan savılacak gibisiniz fakat ben bunu yapmıyorum.
    Siz gidin salıncakla falan uğraşın...
  • Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak biraz zeka işidir mesela Aziz Sancar.Hani şöyle söylüyorlar ya Chp yanlış tanıtıyor,insanlarımızı soğutuyor,kusura bakmayın da arkadaşım, sizin aklınız yok mu ? Sizin sorgulama dürtünüz,beceriniz yok mu ?Bu nasıl bir saçma bahanedir böyle !!! Bir gün Nutuk alıp okudunuz mu ?Kapkaranlık bir çağ,eğitim yok,dini bilgi yok,fakirlik ve cahillikle yoğurulmuş halk,savaş çağındasın ve bir adam çıkıyor,yabancı milletlerin tamamdır,Türk milleti,resmen esaretimiz altına girdi,kaybetti dediği bir zamanda, Atatürk'ün tokmağını kafasına yediler.Atatürk o kadar zor bir işin altından,teknik zeka ile çıkmış ki, resmen saygı ve sevgi duymamak imkansız.Bir gün bu ülkede umarım olmaz,olmasın düşüncesi bile korkunç ama,Suriye veya Irak gibi olursa,savaşın gerçek yüzünü görürseniz,bizzat içinde yaşarsanız,kadınlara tecavüz olayları,küçücük çocukların,kadınların,yaşlıların parçalanmış,kaskatı kesilmiş vücutları,açlık, bir gün bunları yaşarsanız eğer Atatürk'ün değerini o zaman anlarsınız.




  • Atatürk kadar onurlu şerefli vatanını milletini seven ve karizmatik bir lider yok çünkü, çekemeyen karaktersiz aşağılık insanlar böyle vasıfların kendilerinde asla bulunmayacaklarını bildikleri için saldırıp salya akıtırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12

    Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak biraz zeka işidir mesela Aziz Sancar.Hani şöyle söylüyorlar ya Chp yanlış tanıtıyor,insanlarımızı soğutuyor,kusura bakmayın da arkadaşım, sizin aklınız yok mu ? Sizin sorgulama dürtünüz,beceriniz yok mu ?Bu nasıl bir saçma bahanedir böyle !!! Bir gün Nutuk alıp okudunuz mu ?Kapkaranlık bir çağ,eğitim yok,dini bilgi yok,fakirlik ve cahillikle yoğurulmuş halk,savaş çağındasın ve bir adam çıkıyor,yabancı milletlerin tamamdır,Türk milleti,resmen esaretimiz altına girdi,kaybetti dediği bir zamanda, Atatürk'ün tokmağını kafasına yediler.Atatürk o kadar zor bir işin altından,teknik zeka ile çıkmış ki, resmen saygı ve sevgi duymamak imkansız.Bir gün bu ülkede umarım olmaz,olmasın düşüncesi bile korkunç ama,Suriye veya Irak gibi olursa,savaşın gerçek yüzünü görürseniz,bizzat içinde yaşarsanız,kadınlara tecavüz olayları,küçücük çocukların,kadınların,yaşlıların parçalanmış,kaskatı kesilmiş vücutları,açlık, bir gün bunları yaşarsanız eğer Atatürk'ün değerini o zaman anlarsınız.

    sen ps olayini biraktin mi bakim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şahsını,vasfını bilmem ama kaale bile alınmayacak mantık dışı çok yorumunu gördüm.
  • Bu troller de zaten o Lozan ve Fulbright anlaşmasının birer ürünü. Ama her biri guru olmuş. Yaptığı hatayı kabullenebilen yok içlerinde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda türban derken üniversiteyi kastettim, benim çocuğum olsa hiç din eğitimi vermem kendi bulsun neyin ne olduğunu, o dönemlerde türbanlı öğrencilere yapılanlar malum, eğer o olaylar olmadan türban serbest olsaydı bugünün siyasal islamı doğmazdı, o baskılar yüzünden bugün din eğitime girdi, Atatürk bir 20 yıl yaşasaydı bugün türbanlı ceolarımız bile olurdu, Türki cumhuriyetlerinde veya Kosava-Bosna'da yaşayan türbanlı kadın ile ülkemizde yaşayan türbanlı kadının düşünce yapısı çok farklı, dediğim gibi bütün suç Atatürk'ün laiklik ilkesini yanlış anlayanlarda neden sonucu doğurdu şimdi 2. Atatürk muhabbeti yapıyoruz.
  • Bu vatan bu kadar utanmazi ne ara biriktirdi..

    Fetocusu, Ataturk dusmani , isidcisi hepsinin allah belasini versin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marselinyo kullanıcısına yanıt
    önerin için teşekkürler. ama zamanında dil bilgisi kurallarını uygulayadım şimdi ise internet ortamında dikkat etmem. atatürkün milli mücadeleye başlatması vs. bunları bende biliyorum ve farkındayım yaptığı yenilikler atatürkü sevmemek için bir sebeptir kimine göre. ya da vahdettin'i vatan haini ilan etmeside bir nedendir. dediğin sözü ise ilk kez senin demenle öğrenmiş oldum.
  • Millet uyandı artık . Chp pkk nın don lastiği
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    hz.Muhammed ile diğer peygamberleri karıştırmamak lazım. peygamberlerinde dereceleri vardır. doğru beşerdir bizim gibi yer içer yaşar fakat bu onu önemsiz bir şey yapmaz. Allah peygamberi o olay için uyarmıştır doğru ama şu ayetlerden de anlaşılacağı üzere hz.Muhammed ile herhangi bir şeyin karşılaştırılamayacağını anlarsınız.

    Allah ve Resulü, bir işte hüküm verince, artık inanmış kadın ve erkeğe, o işi kendi isteğine göre, tercih, seçme hakkı kalmaz.) [Ahzab 36]

    (Peygamberin verdiğini alın, yasak ettiğinden sakının!) [Haşr 7]

    (Resulüm, kendi arzusu ile konuşmaz. Onun [dini hükümlere ait her] sözü vahiydir.) [Necm 3, 4]
  • Yıl olmuş 2016 geliyor 2017 hala Atatürk seviliyor sevilmiyor diye millet birbirini yiyor.

    Ya hu, kime ne ? İsteyen sever istemeyen sevmez, insanlar karşılıklı olarak birbirlerini kıracak, özgürlük alanına girecek, düşünce yapısına hakaret edecek şeyler söylemedikten sonra kim ne yaparsa yapsın arkadaş.

    Din de aynı şekilde, isteyen inanır isteyen inanmaz, inanmayan ben inanıyorum diye bana laf sokmaya aşağılamaya çalışmıyorsa bana ne ?

    Ya şunları geçin artık bunlar soyut şeyler, isteyen sever istemeyen sevmez, bunlarla gündemi meşgul etmek bile hata, önünüze bakın önünüze.

    Ne gelip burada Atatürk'ü kötüleyin ne de Atatürk'ü tanrılaştırın. Atatürk istesek de istemesek de Türk milletinin önderi ve lideri olmuştur, ben seviyorum veya sevmiyorum diye bunu değiştiremem ya!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

    Bunun sebebi Atatürkçüler ve cehape zihniyetidir. İnsanları damla damla Atatürk'ten soğuttular. Eğer bu tutumlarını değiştirmezler ise Atatürk düşmanlığı daha da artacaktır. Bu memleket onlarca yıldır bu kesimden az çekmedi.. Sen dağdaki çobanı aşağılayıp, hakaret edersen bu adam, ''bu insanlardan ne hayır var ki arkasına sığındıkları adamda hayır olsun'' der. Atatürk gibi onurlu bir insanın kurduğu parti terörün maşası haline gelince halkta atatürk sevgisinin artmasını beklemeyin. Bu algıyı oluşturan yine cehapenin kendisidir.

    Edit: Üstteki muhabbeti hiç bilmiyorum ama bir üstteki arkadaş bir kişi üzerinden seçmenlere hakaret etmiş. Bu tarz makarnacı, kömürcü laflarını kime dediklerini biliyoruz. İşte çoban örneğini daha iyi anlamanız için sadece bu forumu incelemeniz yeterli oluyor.

    terörün maşası derken haburda terörist karşılayan, megggriii meggriii diye anıranlar hangi partinin mensuplarıydı acaba? terör bu yerlere geldiyse bunun tek sorumlusu akp dir.




  • Atatürk düşmanlığının arttığını sanmıyorum, önceden neyse o , kim ne derse desin 15 yıl önceye göre fikir ve düşünce özgürlüğü noktasında nispeten çok daha iyi bir noktada olduğumuzdan inanlar bazı şeyleri daha bir cesaretle konuşabiliyor, eskiden içinde tutmak zorunda kaldığı düşünceleri şu an dile getirebiliyor.
  • Millet yeni Atatürk'ü Tayyip olarak belirlemiş. Tayyip'de ülkenin Atatürk'ü olmaya çalışıyor ama buna hiçbirşeyi yetmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Ekim 2016; 19:55:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı anlamak istemeyen, alaşağı etmek için hukuka takla attıran sözde Kemalist zihniyet bizi mevcut iktidara mecbur eden zihniyettir. Mevcut iktidar görevi devralana kadar, M. Kemal Atatürk ve Cumhuriyete en büyük zararı bu zihniyet verdi.

    İşte sn. CB nın çıkardım dediği milli görüş gömleği.




    Çuvaldızı başkasına batıralım ama iğneyi kendimize batırmayı unutmayalım.




  • Ülkedeki bütün darbeleri Atatürkçü olduğunu iddia edenler gerçekleştirmiştir şimdiye kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocmhmt

    Ülkedeki bütün darbeleri Atatürkçü olduğunu iddia edenler gerçekleştirmiştir şimdiye kadar.

    Cemaat Atatürke deccal der. İsmini bile kullanmaz.

    Ne yani darbeyi fetö yapmadı mı yoksa hükümete yalancı mı diyorsun cık cık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştirdiğiniz zat Mareşal,çalarak vermiyolar o rütbeyi :)
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Darbe girişimi demedim darbe dedim. 15 temmuz fetö darbe girişimiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.