Şimdi Ara

Atatürk düşmanlığı had safhaya ulaştı, 15 yıl önce ve 15 yıl sonra (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Kim kime işkence etmiş ve ne patlamış balon gibi konuşuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletimiz gerçekleri öğreniyor elhamdülillah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85


    quote:

    Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin


    quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85


    quote:

    Orijinalden alıntı: *ORION*


    quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85


    quote:

    Orijinalden alıntı: volkan.ka

    Atatürk'ü sevmeyene Türk demem. Atatürk'ü sevmeyenle muhabbet etmem.

    Atatürk sevgisi doğarken aşılanır. Ya Allah, Ya Muhammed, Ya Ali gibi Atatürk sevgisi de aşılanır.

    Aşılanmıyorsa ailenizde sıkıntı var demektir. Bu ülkenin kurucusu Atatürk'tür. seveceksin, sayacaksın.

    Karşısındaysan benim de karşımdasın demektir.

    Saygı göstermek zorundayım ama sevmek bana kalmış birader

    Senden de Atatürk'ü sevmeni bekleyemezdik zaten. Saygı duyun yeter, okunan ezanları ona borçlusunuz bunu unutmayın.

    Türkün soyu kahraman doludur, Atatürk olmaz Fatih olur, Fatih olmaz Mehmet olur,Mehmet olmaz Mustafa olur... Allah davasını sahipsiz bırakacak değil. Artık şu kafayı aşın

    FSM'yi, Kanuni'yi, Yavuz Sultan Selim'i seviyorsun da Atatürk'ü niye sevmiyorsun? Yaptıkları farklı ne var? Senin dediğin şey ile, IŞİD Islam ile zulk ediyor o yüzden Muhammed'i sevmiyorum demek aynı.

    İşte gözünüz kör olmuş, geriye doğru mesajları oku ve nerede ben Atatürk'ü sevmiyorum demişim. Bu sadece senin için değil, diğer atıp tutan arkadaşlar için de geçerli... Neyi bu kadar karışık geliyor anlamıyorum. Hz Muhammet i de sevip sevmemek size kalmış, saygısızlık yapmadığınız sürece benim size baskı yapmak salakça olmaz mı? Bence gayet de salakça olurdu, hele ki buna zorlarsam daha da sevmezsiniz öyle değil mi

    Adamlar beni de direkt cumhuriyete ve Türkçülüğe karşı Atatürk düşmanı ilan etmiş ya ben buna şaşıyorum. Mümkün olduğunca kimseye cevap vermemeye çalışıyorum yoksa konu saçma sapan yerlere gidecek. Yahu alt tarafı muhalefet seçmenlerini eleştirdim fakat Atatürk'e küfür etmişim gibi yorumlar geldi. Laik kesiminin %25 dışında herkesi dışlamasından söz ettim, ne var bunda? Valla artık umurumda bile değil, %25lik gruplarıyla kendi hallerinde takılsınlar, oy toplayacakları zaman sadece Atatürkçü kesime hitap etsinler. Yalnız Ak parti iktidar olduğu zaman sakın söylenmesinler, burada dedikleri ''sizin gibi çomarların bizi desteklemesine ihtiyacımız yok'' laflarını hatırlasınlar seçim zamanında. Vay efendim neden bunların oyu artıyor, biz neden %20lerde geziyoruz demesinler. Ne desek boş.. Eminim ki buradakilerden daha çok seviyorumdur Atatürk'ü..

    Hocam bunlar adam gibi muhalefet yapsa akp daha iyi çalışır, beni ilgilendiren kısım bu, yoksa bunlar acınacak haldeler. Bu kafa ile daha bir kaç yüzyıl daha muhalefet olarak kalacaklar. Kimsenin beğenmediği Deniz Baykal bile bunlardan çok ama çok daha iyiydi. En azından PKKlılar ile kol kola yürümüyordu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lAristo

    Kim kime işkence etmiş ve ne patlamış balon gibi konuşuyorsun

    Hayırdır birader? Patlayanlar belli, baksana çığlıkları buraya kadar geliyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Red Fox

    Bir gün gelecek Atatürk'ün geride bıraktığı tüm değerlere bin pişman olarak döneceksiniz, ortadoğu çukuruna düşmenize ramak kaldı. Çok geç olacak herşey için farkına vardığınızda.

    Bu ülke yalnızca Atatürk ilkeleri ile bu rezalet ortadoğu bataklığında ayakta kalabilir, ilkeler hiçe sayıldığında bu halkın sonu suriye'den beter olacaktır.

    15 07 gecesinasil sarildilar Ataturk ilkelerine ama birsonraki sarilislari ise yaramayacak....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physical Graffiti


    quote:

    Orijinalden alıntı: forsaken54

    quote:

    Orijinalden alıntı: Physical Graffiti

    Said nursi gibi soytarıların kitapları yakılmalı.

    Adam k*rt , kürdisranı kuramadı diye kitabında atatürke nefret kusuyor.bu herifi seven en az 1 milyon Türk de Atatürk'e düşman oluyor. O kitaplar yasaklanmalı.

    insaf, Said Nursi Milli Mücadele'de Kuva-i Milliye aleyhine fetva veren din adamlarının fetvalarına karşı bu fetvalar geçersizdir diyerek karşı fetva yayınlamış, Şeyh Said isyanına karşı çıkmış, ve Kurtuluş Savaşı'ında Ruslara ve Ermenilere karşı savaşmış ve asla rejim aleyhtarı olmamıştır.

    Şeyh sait ile said nursiyi karıştırıyorsun sanırım Said nursi şeyh saitin yanında olmadı Türkiye ve Atatürke ihanet eden Şeyh saitdir.Said nursi ise Gün yüzüne çıkan Mektuplarında Atatürkten övgü ile bahsediyor. Hatta said nursi boşu boşuna hapisteyken bile Şeyh saiti red etmiş bu vatanın evlatlarına Kılıç çekmem demiş bir kişi Risale Talimi oku bakalım orada neler yazıyor Türkler ile ilgili


    Bu 2 kişinin ayrımını yap

    Teşekkür ederim cevap için. İkisi farklı ben de biliyorum tabi karıştırmış olabilirim , kusura bakma.

    Benim evde babam kafayı said nursi ile bozmuş durumda. Atatürkü sevmiyor. Said kitaplarında Atatürkten deccal diye bahsetmiş falan. Kitaplarından buldum , öyle bir şey gerçekten var.

    Adam ölmüş arkasından konuşmayayım , uyarı için teşekkürler tekrar.

    o kitapları kendi yazdığını düşünmüyorum said nursiye bazı kürtler Aşiretler ve ermeniler de düşmandı bazı kürtler şeyh saite katılmadığı için düşman ermeniler ise said nursi onların karşısında olduğu için yani bunları tarafsız ve gerçekten araştırmak lazım şeyh saite katılmaması zaten her şeyin ortada olduğunu gösteren bir şey değil mi cumhurbaşkanlığı arşivinde muhafaza ediliyor said nursinin mektupları yayınladılar zaten 2010 da falan sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 21 Ekim 2016; 15:09:06 >




  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Kim sarılmış Atatürk ilkelerine 15 Temmuz'da?
  • Atatürk düşmanlarını genelde sevmem,boş adamlardır.Bir çoğuda bilgili marjinal görünüp Atatürk'e saldırmayı ilke edinmiştir.
    Diğer sevmeyen kitlede dini cemaatlerde,tarikatlarda, hacı hoca takımının yanından beri gelmeyip beynini boşalttırmıştır.

    Bu iki kitleyide sevmem böyle insanlardan da uzak dururum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Red Fox

    Kim sarılmış Atatürk ilkelerine 15 Temmuz'da?



    ilkelerle birlikte
    kendisine de sarılmışlar :)
    posterin büyüklüğünden verilmek istenen mesaj ortada..
    ağızlardan da demokratik laik vs. li cümleler hiç eksilmedi günlerce. :)
    şimdi gel buna vıdıvıdı bahane yaz hemi.


     Atatürk düşmanlığı had safhaya ulaştı, 15 yıl önce ve 15 yıl sonra




  • Türbanlı bıcılar sevmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    Bunun başlıca sebepleri şunlardır;
    1)Atatürk'ün doğru tanınmaması, doğru düzgün öğretilmemesidir. Sen küçücük çocuklara 4-5 yaşındaki sakallı adamların yaptığı gibi boş beynini doldurursan ileride sorgulamaya başlayacak ve yanlış tanıyacaktır.İdeal yaşlarda Atatürk ve Atatürk'ü anlama dersi gibi bir şey olabilir.
    2)Atatürk'ü dine düşman sanmak yine 1. madde ile bağlantılı aslında
    3)Atatürkperestler, bu herhalde son zamanlarda bir tepki gibi arttı ama kutuplaştırmaktan ve Atatürk'e nefret etmelerinde insanların en büyük sebeptir.
    -Neymiş Atatürk sorgulanmazmış. (Atatürk yaşasaydı buna karşı çıkardı herhalde)
    -Atatürk'ü korumak için kanuna ihtiyaç varmış. (İnsanların düşüncelerini ifade edememelerine ve daha çok dolmalarına sebep oluyor, hoş buda bir engel olmuyor farkederseniz tabi)
    4)Son zamanlarda yine çok rastladığım bir durum var, herkes Atatürk'ü kendi inancına çekmeye çalışıyor Kabul ediyorum bazı sözlerini yorumlayarak bazı şeyler elde edebilirsiniz ama bu sözler kanun değildir. İnsanlar robot değil bugün söylediğinin yanlış olduğunu farkedip yarın başka bir şey söyleyebilir yada tam tersi...

    Bende ilk başta Atatürk'e karşı gayet soğuktum bu sebeplerden dolayı sonra ama araştırınca gerçekten hayranlığım arttı. Hatta oyunlarda bonuslar olur ya bi anda karakterin hızlanır veya zaman kalkar vs. şeyler yada şifre yazarsın işte Atatürk'te ülkenin en karanlık döneminde böyle gelmiştir ama insandır, bunun bilincindeyim hala doğru düzgün bi biyografisini okumadım yarın bir gün bir yanlışını da bulabilirim. Söylemeden geçemeyeceğim Atatürk olmasaydı şuan çok az kişinin doğru düzgün yaşayabildiği İslam'ı belki hiç yaşayamayacaktık burası Afganistan gibi bir ülke olacaktı.

    Atatürkü koruma kanununu Menderes getirdi yalnız

    Ben Menderesçi değilim ki Kim getirdiyse yanlış yapmış, saygı çerçevesi içerisinde herkesi eleştirebilmeliyiz sadece Atatürk değil benim dinimi de eleştirebilirler beni de eleştirebilirler tabi bunu belli bir kalitede ve üslupta yapmaları şartı ile

    Ziel Bu kanun olmasına rağmen gizliden yada açıktan yine insanlar hakaretlerini, iftiralarını atıyorlar bu kanun artık çalışmıyor gibi bir şey, sadece özgür düşünce önünde yıkılmış bir duvar gibi duruyor. İnsanlar zaten hakaret ediyor bir sürü video, sayfa vs. var. İnsanlar hatta Atatürk'ü seviyorum bile diyemiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    Bunun başlıca sebepleri şunlardır;
    1)Atatürk'ün doğru tanınmaması, doğru düzgün öğretilmemesidir. Sen küçücük çocuklara 4-5 yaşındaki sakallı adamların yaptığı gibi boş beynini doldurursan ileride sorgulamaya başlayacak ve yanlış tanıyacaktır.İdeal yaşlarda Atatürk ve Atatürk'ü anlama dersi gibi bir şey olabilir.
    2)Atatürk'ü dine düşman sanmak yine 1. madde ile bağlantılı aslında
    3)Atatürkperestler, bu herhalde son zamanlarda bir tepki gibi arttı ama kutuplaştırmaktan ve Atatürk'e nefret etmelerinde insanların en büyük sebeptir.
    -Neymiş Atatürk sorgulanmazmış. (Atatürk yaşasaydı buna karşı çıkardı herhalde)
    -Atatürk'ü korumak için kanuna ihtiyaç varmış. (İnsanların düşüncelerini ifade edememelerine ve daha çok dolmalarına sebep oluyor, hoş buda bir engel olmuyor farkederseniz tabi)
    4)Son zamanlarda yine çok rastladığım bir durum var, herkes Atatürk'ü kendi inancına çekmeye çalışıyor Kabul ediyorum bazı sözlerini yorumlayarak bazı şeyler elde edebilirsiniz ama bu sözler kanun değildir. İnsanlar robot değil bugün söylediğinin yanlış olduğunu farkedip yarın başka bir şey söyleyebilir yada tam tersi...

    Bende ilk başta Atatürk'e karşı gayet soğuktum bu sebeplerden dolayı sonra ama araştırınca gerçekten hayranlığım arttı. Hatta oyunlarda bonuslar olur ya bi anda karakterin hızlanır veya zaman kalkar vs. şeyler yada şifre yazarsın işte Atatürk'te ülkenin en karanlık döneminde böyle gelmiştir ama insandır, bunun bilincindeyim hala doğru düzgün bi biyografisini okumadım yarın bir gün bir yanlışını da bulabilirim. Söylemeden geçemeyeceğim Atatürk olmasaydı şuan çok az kişinin doğru düzgün yaşayabildiği İslam'ı belki hiç yaşayamayacaktık burası Afganistan gibi bir ülke olacaktı.

    Atatürkü koruma kanununu Menderes getirdi yalnız

    Ben Menderesçi değilim ki Kim getirdiyse yanlış yapmış, saygı çerçevesi içerisinde herkesi eleştirebilmeliyiz sadece Atatürk değil benim dinimi de eleştirebilirler beni de eleştirebilirler tabi bunu belli bir kalitede ve üslupta yapmaları şartı ile

    Ziel Bu kanun olmasına rağmen gizliden yada açıktan yine insanlar hakaretlerini, iftiralarını atıyorlar bu kanun artık çalışmıyor gibi bir şey, sadece özgür düşünce önünde yıkılmış bir duvar gibi duruyor. İnsanlar zaten hakaret ediyor bir sürü video, sayfa vs. var. İnsanlar hatta Atatürk'ü seviyorum bile diyemiyor.

    Sen menderesçisin demedim zaten belli menderesçi olmadığın

    quote:

    Atatürk'ü korumak için kanuna ihtiyaç varmış. (İnsanların düşüncelerini ifade edememelerine ve daha çok dolmalarına sebep oluyor, hoş buda bir engel olmuyor farkederseniz tabi)


    Dolan insanlar genelde menderesçi. Onu kastettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanlar gerçek atatürkü tanımaya başladı
  • Kindar ve içi karanlık olan insanlarla katliamcı bölücüler sevmez, canlarını çok yaktı çünkü. Kurtulacağız onlardan da, yaptıkları kötülükler yanlarına kar olarak kalmayacak, daha fazla pislik saçamayacaklar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese

    Bunun başlıca sebepleri şunlardır;
    1)Atatürk'ün doğru tanınmaması, doğru düzgün öğretilmemesidir. Sen küçücük çocuklara 4-5 yaşındaki sakallı adamların yaptığı gibi boş beynini doldurursan ileride sorgulamaya başlayacak ve yanlış tanıyacaktır.İdeal yaşlarda Atatürk ve Atatürk'ü anlama dersi gibi bir şey olabilir.
    2)Atatürk'ü dine düşman sanmak yine 1. madde ile bağlantılı aslında
    3)Atatürkperestler, bu herhalde son zamanlarda bir tepki gibi arttı ama kutuplaştırmaktan ve Atatürk'e nefret etmelerinde insanların en büyük sebeptir.
    -Neymiş Atatürk sorgulanmazmış. (Atatürk yaşasaydı buna karşı çıkardı herhalde)
    -Atatürk'ü korumak için kanuna ihtiyaç varmış. (İnsanların düşüncelerini ifade edememelerine ve daha çok dolmalarına sebep oluyor, hoş buda bir engel olmuyor farkederseniz tabi)
    4)Son zamanlarda yine çok rastladığım bir durum var, herkes Atatürk'ü kendi inancına çekmeye çalışıyor Kabul ediyorum bazı sözlerini yorumlayarak bazı şeyler elde edebilirsiniz ama bu sözler kanun değildir. İnsanlar robot değil bugün söylediğinin yanlış olduğunu farkedip yarın başka bir şey söyleyebilir yada tam tersi...

    Bende ilk başta Atatürk'e karşı gayet soğuktum bu sebeplerden dolayı sonra ama araştırınca gerçekten hayranlığım arttı. Hatta oyunlarda bonuslar olur ya bi anda karakterin hızlanır veya zaman kalkar vs. şeyler yada şifre yazarsın işte Atatürk'te ülkenin en karanlık döneminde böyle gelmiştir ama insandır, bunun bilincindeyim hala doğru düzgün bi biyografisini okumadım yarın bir gün bir yanlışını da bulabilirim. Söylemeden geçemeyeceğim Atatürk olmasaydı şuan çok az kişinin doğru düzgün yaşayabildiği İslam'ı belki hiç yaşayamayacaktık burası Afganistan gibi bir ülke olacaktı.

    Atatürkü koruma kanununu Menderes getirdi yalnız

    Ben Menderesçi değilim ki Kim getirdiyse yanlış yapmış, saygı çerçevesi içerisinde herkesi eleştirebilmeliyiz sadece Atatürk değil benim dinimi de eleştirebilirler beni de eleştirebilirler tabi bunu belli bir kalitede ve üslupta yapmaları şartı ile

    Ziel Bu kanun olmasına rağmen gizliden yada açıktan yine insanlar hakaretlerini, iftiralarını atıyorlar bu kanun artık çalışmıyor gibi bir şey, sadece özgür düşünce önünde yıkılmış bir duvar gibi duruyor. İnsanlar zaten hakaret ediyor bir sürü video, sayfa vs. var. İnsanlar hatta Atatürk'ü seviyorum bile diyemiyor.

    Sen menderesçisin demedim zaten belli menderesçi olmadığın

    quote:

    Atatürk'ü korumak için kanuna ihtiyaç varmış. (İnsanların düşüncelerini ifade edememelerine ve daha çok dolmalarına sebep oluyor, hoş buda bir engel olmuyor farkederseniz tabi)


    Dolan insanlar genelde menderesçi. Onu kastettim.

    Kim biliyor ki zaten, bende yeni öğrendim, Menderesi seven Özal'ı seven biliyor mu her yaptığını? Laf sadece astınız kestiniz izin vermeyiz. Zaten bilseler bir şekilde kıvırırlardı. Bunun sebebi de şu uçan kaçan şeyhler, sakallılar...




  • boş verin bu ciğeri beş para etmez mundar dinci çomarları,

    ölmüş Atatürkü sorgulayacağınıza reisinizi sorgulayın da peygamber gibi tapınmayın !!!
  • Beyler ülkeyi kurtarmış Allah razı olsun da tapma kıvamına getirildiği için iş millet böyle. Yanlış benimsettirmeye çalışıyoruz bazı şeyleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B J K

    Tapmak zorunda mıyım ? İfade, düşünce özgürlüğü var. Yeterince araştırdım ve sevmedim. Bu kadar basit.

    Kesin dindar muhafazakar birisindir ya da kürt milliyetçisi, ikisi dışında olup da Atatürkü sevmeyen bir Türkiye vatandaşı düşünülemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 yasindayim Ataturk u cok seviyorum arkadaslarim tanidiklarimdan da boyle seven cok hic tapan gormedim secde eden tanimadim ima edene bile rastlamadim

    Bu yalani uyduran insanlara yaziklar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortadoğu bataklığında çürüyor bu mantıkda olanlar. Ortadoguda olup tek düzgün kalan ülkedir Türkiye. Onu da Atatürke borcluyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.