Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
17
Favori
60.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gayrı resmi olarak devamıydı,birkaç yıl sonra aynı oyunun üzerinde değişiklikler yapıp geri surdulerdi piyasaya .ama cinli,perili uçmalı versiyon rezalet olduğu için iki seksen yatmıştı
  • last blade kullanıcısına yanıt
    Aranızda böyle oynayabilen var mı

  • Ben bu atari salonlarına çok yabancıyım birkaç kez anca gittim, amcamın win98 bilgisayarında emulatör ile king of fighters falan oynardım, çok zevkliydi. Şimdiki dövüş oyunları o zevki vermiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    Aranızda böyle oynayabilen var mı




    çocukken sf2 yi blankayla ,sf2 champion edition uda vega ile her round perfect bitrmiştim ama sf3 de öle bi numaram olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Knepper

    Aranızda böyle oynayabilen var mı




    Daha iyisini oynayanlar var.

    Türkiye'de ciddi bir kitle profesyonel olarak dövüş oyunu oynuyor.

    Uluslararası turnuvalarda oynabilseler ciddi dereceler yapabilecek insanlar. Ama malum Türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu ev konsolları için diyosun heralde,arcade de dunya duzeyinde oyuncu yok turkiyede,tamam ankarada bazı çok iyi oyuncular var ama onlarda rakibe göre still falan değiştirmiyolar profösyonel oldukları 2 karekterle iyi oynuyolar okadar ve dikkat et bu noktaya hep aynı oyunu çıkartıyolar,bazen savunma bazen uzktan agresif falan değil yani dunyadaki prolar gibi değiller.hep aynı still
  • last blade kullanıcısına yanıt
    ben onlara oyuncu olarak bakmıyorum. hani bi seeders birde leechers'lar var ya, onlar leechers'lar işte. sadece belli bir taktiği ezberlemişler.. oyuncu dediğin oyunu hakkıyla oynar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    atari salonlarından önce 80 lerin başında lunaparklarda genelde bilgisayardan oyun oynatırlardı.river raid bunların en meşhuruydu sanırım.deli gibi oynardık.
    />


    Dediginiz Gibi 80 lerin Basiydi. 4-5 Yaslarindaydim.Lunaparkin Bir Kosesinde Yogun Bir Kalabaligin Icine Babamin Omuzlarinda Ilk Atari Salonuna Girisimi. Televizyona Benzeyen Bir Cihaz Ve Onundeki Dugmelere Tum Gucleriyle Basan Sahislar Ve Cikan Ilginc Sesler... Bunlar Atari Salonu Hakkindaki Ilk Anim.

    Ilkokul Yillarimin Yaz Donemlerinde Okul Cikisi Daha Sik Gitmeye BaslamIstim Atari Salonuna.Bulundugum Ilcede Sabit Bir Atari Salonu Yoktu Onceleri. Mayis- Temmuz Aylari Arasinda Kermes Festivalinin Oldugu Donemde Lunapark Ile Gelen Atari Salonu Olurdu. Gondol, Balerin vs Kurulmadan Ilk Atari Salonu Kurulurdu. Toz Kalkmasin Diye Mazotlanmis Tahta Zemin Uzerinde Onlarca Birbirinden Farkli Oyun Olurdu. Bir Yandan O Mazot Kokusu, Bir Yandan O Havasiz, Sicak Ortamin Kokusu O Renkli Dunyadan Bir Nebze Olsun Uzaklasiramiyordu Beni Ve Arkadaslarimi...

    Her Sene Atari Salonunun Acilisini Dort Gozle Beklerdim.Yeni Bir Oyunun Geldigi Duyuldugunda Bayram Havasi Olurdu... Yiyecek Icecek Icin Aldigim Harcliklar O donemlerde Jeton Oluyordu. Jetonlarim Bitsede Gec Vakitlere Kadar o Salonda Edilen Muhabbetler, Sehir Efsaneleri, Ustalardan Taktikler Kapma Cabalari vs...Ile Vakit O Mekanlarda Cok Hizli Geciyordu ki...

    Bir Sure Sonra Konsol 8bit-16bit Konsollara Ne Kadar Erken Evime Girsede O Mekanlarda Aldigim Hazzi Hicbir Zaman Veremiyordu...

    Neyse ki, Sonunda Sabit Bir Atari Salonu Acilmisti Bulundugum Ilceye. Evde Konsolda Pratik Yapip Hunerlerimi Sergilemenin Zamani da Gelmisti... Tabi ki Bazen Evdeki Hesap Carsiya Uymuyor, Yeniliyordum ))

    Konsollarin PS ile altin cagi yasadigi donemde Atari Salonuna Gelen Kisilerin Sayisida Azalmaya Baslamisti Ama Yine Sabit Bir Kesim Kozlarini Paylasmak Icin Atari Salonlarinda Bulusuyorlardi.

    Universiteyi Kazanip Ankaraya Adim Attigim Zaman Hayatimda Gordugum En Guzel, En Modern Atari Salonu " FANTASYLAND" la tanismistim. Firsat Buldukca Eski Gunleri Anmaya, Yeni Cikan Oyunlari Denerdim... Tabi ki Daha Disli Rakipler )))

    Hatta Bir Gun Sf2 Oynadigim Bir Gun Biri Jeton Atip Rakip Olmustu... Yuzune Soyle Bir Baktigimda Ortaokul Yillarimda Sf2 de Kapistigim Ve Uzun Yillar Gormedigim Arkadasimdi Yine Karsimdaki... Yine Kapistiktan Sonra Uzun Uzun Sohbet Ettik. Benden Bir Sene Once Ankaraya Gelmisti Ve O Da Bir Atari Salonu Sever Olarak Burada Vakit Gecirmeyi Hala Cok Seviyordu. Bu Tesaduften Sonra Sik Sik Bulusup Kozlarimizi Paylastik...

    Suan 32 Yasindayim.. O Gunleri Hala Cok Ozluyorum!!! (((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunlerdir tekken tag 2 oynuyorum eski zamanlar geliyor aklima

    Bir de metal slug 2 var ps3'te o gene ayri bi dunya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :))
    ne güzel yazmışssın.kendi yaşadıklarım geldi aklıma.bu tarz güzel anılar biriktirmekte çok iyi bir şey.
    ne mutlu bizeki güzel günlerimiz olmuş.yaşamışız.



    @düş_man
  • Çok iyi hatırlıyorum.Elemanın birisi mortal kombat oynuyordu.İlk raundu kaybetti.Hemen geçeyim mi abi dedim.Hemen al geç dedi.Kontrolü aldım ve oynamaya başladım.Hep geçtiğim adama ne hikmetse yenildim ve oyun bitti.Suçluluk duygusu hissettim.Eleman kızgın kızgın bana baktı ve çekip gitti.Adama bir şeyde anlatamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myresistance

    içimizde yaşları -20 olanlar bile biliyor arcade salonlarını 2000 yılı ve sonrası varmıydı arcade Türkiye de Ankara hariç ?

    2002 ylında 10 yaşındayken koca senem orda geçmişti. 98-04 yılları arası hep faaldi Kırklarelide bu salonlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wessaur

    quote:

    Orijinalden alıntı: myresistance

    içimizde yaşları -20 olanlar bile biliyor arcade salonlarını 2000 yılı ve sonrası varmıydı arcade Türkiye de Ankara hariç ?

    2002 ylında 10 yaşındayken koca senem orda geçmişti. 98-04 yılları arası hep faaldi Kırklarelide bu salonlar.

    94 doğumluyum 11 yaşımdan beri atari salonlarına giderdim.o zamanlar king of fighters'ı çok iyi oynardım bazen bir jetonla 1 saate yakın oyun oynadığım olurdu.salonda takılan küçüklerden olduğum için ağır abiler baya jeton yardımı yapıyordu hiç unutmam bayram sonrası harçlıkla gidip jetonlar almıştım ama tabi hepsi bitti sonra bilardo oyunu vardıay bir abi hep onu oynardı beni yanına çağırdı gel bayramlaşım dedi çantasından 30'a yakın jeton vermişti o an nasıl sevindim anlatamam.
    birde salonlarda mustafa diye anılan bir oyun vardı ondada abiler takılırdı genelde belli kişiler oynardı o oyunu.bi de basketbol oyunu vardı smaç için özel hareket filan oda güzeldi.
    mario bro's gibi bir oyunda vardı kaykayla'da gidiyordu balta fırlatıyordu.
    bunlarda benim sevdiğim oyunlardı.yazı uzun oldu niye bu kadar yazdım bende anlamadım
  • mustafa oyununun adı : cadillacs and dinasours
    basketbol oyunu street hop
    kaykay lı mario:wonder boy du galiba
  • Şigalı futbol oyununu oynarken karşıma atana japonya seçtirmezdim. Japonyayı seçeceksen atma jeton derdim. Hey gidi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

    Şigalı futbol oyununu oynarken karşıma atana japonya seçtirmezdim. Japonyayı seçeceksen atma jeton derdim. Hey gidi günler.

    pc için çok aradım ama bulamadım bir türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz


    quote:

    Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

    Şigalı futbol oyununu oynarken karşıma atana japonya seçtirmezdim. Japonyayı seçeceksen atma jeton derdim. Hey gidi günler.

    pc için çok aradım ama bulamadım bir türlü

    aynen öyle keşke şigalı futbol pc için de olsa forumda bilenler vardır belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    quote:

    Orijinalden alıntı: olizvel


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    En sonunda eve arcade makinesi aldım. Hem de yıllarca gittiğim bir arcade salonunun makinesi.İlk gördüğümde gerçeken çok heyecanlanmıştım.Çünkü yıllarca gittiğim o salondaki makineyi bir gün mutlaka evimde de görmek istiyordum ve sonunda bunu yapabildim.

    Alıp eve getirmesi hiçte kolay olmadı.Çünkü çok ağırdı ama o zahmete değdi doğrusu.Kabin üzerinde biraz temizlik ve boya haricinde herhangi bir modifiye düşünmüyorum çünkü o şekliyle kalmasını istiyorum.

    Kabin ile beraber Sega ST-V sistemi Tecmo World Cup 98 kartuşu ile birlikte aldım.Bir yerden de sipariş verdiğim NeoGeo slot ve KOF 2002 oyununu da aldım.İki oyunda sorunsuz çalışıyor.

    Kabini eve taşırken herkes sanki bana deli gözüyle bakıyordu fakat pekte umrumda olmadı açıkçası.

    Temizliğini bitirdikten sonra buraya birkaç foto da ekleyeceğim.Umarım isteyen bütün arkadaşlar kabin sahibi olabilirler.O günleri yad etmek benim için çok farklı bir heyecan.


    Hayirli olsun bende cok istemisimdir ama nasip olmadi.Bu arada evde kavga filan cikmasin dikkat et cunku filmlerden edindigim izlenimlere gore boyle arcade makinalarin oldugu yerlerde cikan kavgalar da ilk zarari bu makinalar goruyordu

    Ben pc de oyunuyorum da mame ile bi arkada demis tecmo 98 oynaniyor diye nasil bir yardimci olabilir mi bi o oyunu oynayamadiydim pc de

    Teşekkür ederim dostum. İnşallah sana da nasip olur.Benim arkadaşlar oynamak için eve geldiğinde başından kalkmazlar artık.Onlar kendi aralarında kavga ederse ilk koruyacağım şey kabin olur sanırım.

    PC'de MAME ile ben Tecmo World Cup 98'i çalıştırdım fakat oyun biraz yavaştı.Aşağıda sana yollayacağım linki biraz araştırırsan sanırım sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

    Tecmo World Cup 98


    dostum ne oldu fotoğraf işi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: last blade

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    quote:

    Orijinalden alıntı: olizvel


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lionheart

    En sonunda eve arcade makinesi aldım. Hem de yıllarca gittiğim bir arcade salonunun makinesi.İlk gördüğümde gerçeken çok heyecanlanmıştım.Çünkü yıllarca gittiğim o salondaki makineyi bir gün mutlaka evimde de görmek istiyordum ve sonunda bunu yapabildim.

    Alıp eve getirmesi hiçte kolay olmadı.Çünkü çok ağırdı ama o zahmete değdi doğrusu.Kabin üzerinde biraz temizlik ve boya haricinde herhangi bir modifiye düşünmüyorum çünkü o şekliyle kalmasını istiyorum.

    Kabin ile beraber Sega ST-V sistemi Tecmo World Cup 98 kartuşu ile birlikte aldım.Bir yerden de sipariş verdiğim NeoGeo slot ve KOF 2002 oyununu da aldım.İki oyunda sorunsuz çalışıyor.

    Kabini eve taşırken herkes sanki bana deli gözüyle bakıyordu fakat pekte umrumda olmadı açıkçası.

    Temizliğini bitirdikten sonra buraya birkaç foto da ekleyeceğim.Umarım isteyen bütün arkadaşlar kabin sahibi olabilirler.O günleri yad etmek benim için çok farklı bir heyecan.


    Hayirli olsun bende cok istemisimdir ama nasip olmadi.Bu arada evde kavga filan cikmasin dikkat et cunku filmlerden edindigim izlenimlere gore boyle arcade makinalarin oldugu yerlerde cikan kavgalar da ilk zarari bu makinalar goruyordu

    Ben pc de oyunuyorum da mame ile bi arkada demis tecmo 98 oynaniyor diye nasil bir yardimci olabilir mi bi o oyunu oynayamadiydim pc de

    Teşekkür ederim dostum. İnşallah sana da nasip olur.Benim arkadaşlar oynamak için eve geldiğinde başından kalkmazlar artık.Onlar kendi aralarında kavga ederse ilk koruyacağım şey kabin olur sanırım.

    PC'de MAME ile ben Tecmo World Cup 98'i çalıştırdım fakat oyun biraz yavaştı.Aşağıda sana yollayacağım linki biraz araştırırsan sanırım sana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

    Tecmo World Cup 98


    dostum ne oldu fotoğraf işi :)

    Dostum fotolar için işten güçten fırsat bulamadım.Eksiklerini tamamladım.Bugün veya yarın fotoğrafları çekip buraya ekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 2 Eylül 2013; 14:33:01 >
  • Daha küçüğüm dayımın kuzenindeyiz beni hep kandırırdı ben ilk defa gördüğüm için her oyunu oynuyordum o beni sürekli kandırırdı ama kandırmaya çalışanları da döverdi (mahale reisiydi yaşıtları arasında) ver bölümü yapıp vercem diyip oyunu bitirdi nomissiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.