Şimdi Ara

Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oguz beyin numuneyi karşılıksız göndermesi ayrı bir inceliktir. teşekkür ediyorum. Kalite olarak güzel. Fakat bulunduğum bölge bu kadar kaliteyi bir kenara atıp ucuzluga önem verdiği içim fiyatta bir türlü istediğim kar marjını yakalayamadığım için bir türlü alım yapamadık.
  • Numune gönderimlerimiz devam ediyor mu?
  • sskun S kullanıcısına yanıt
    Selam,

    Evet numune gönderimimiz devam ediyor. İsim, adres ve telefon bilgilerinizi buradan özel mesaj atarak ya da info@atakkagit.com adresine iletirseniz kargonuzu bugün çıkartmaya çalışalım.

    Numune paketi içerisinde 10x15, 13x18, 15x21 ve A4 ebatlarının her birinden 2'şer adet olmak üzere 8 parlak fotoğraf kağıdı, 2 adet de 10x15 ebatında mat fotoğraf kağıdımız bulunmaktadır.
  • numune istedim hemen geldi teşekkür ederim .kullandım mükemmeldi rovi kullanıyordum bu ondan daha kaliteli birde 13x18 fiat ayarlaması yaparlarsa ikram olur ayrıca 9x13 ebat ta olursa çok iyi olur.
     Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı
  • foto46 F kullanıcısına yanıt
    13x18 ile alakalı fiyatlandırma nedenini konuda attığımız ilk mesajımızda açıkladık. Bkz: http://forum.donanimhaber.com/m_92190251/tm.htm#msglink_92192863

    9x13 ebat için şu an fazla bir talep yok. Hatta tek talep var o da size ait. İleride bu hususta yoğun bir talep olursa 9x13 ebatı da kestirilebilir.

    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
  • Numune isteğime hemen geri dönüşü için Oğuz Bey'e teşekkür ediyorum. Numuneler bugün elime ulaştı. Ben koyarlar bir zarfa yollarlar diye düşünürken gömlek dosya ve föye takılmış biçimde, içinde de kartviziti ile gelen kargo beni çok şaşırttı ve bir o kadar da işini ciddiyet ile yapan önceliği para değil müşteri memnuniyeti olan bir marka olduklarını anladım.

     Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı

    Amatör ama uzun süredir fotoğraf ile ilgilenen evde pek çıktı almayan biriyim. Eve orta halli bir yazıcı alınca foto basıp deneme hevesi de oldu haliyle(genel amacı ofis diyelim biz ona). Fotoğraf konusunda iddalı bir yazıcım yok ama 4800dpi bastığını söylüyor ve 2pl damlacık boyutu var. Media markttan çıktı aldığımda hp kağıt ile veriyorlardı. Geçen gün de indirimde görünce epson foto kağıdı aldım bimeksten. En son kullandığım kağıt epson 4 yıldızlı glossy foto kağıdı.

    Karşılaştırma konusuna girmeden önce şunu söylemem gerekir ki sürkeli profesyonel baskı almıyorum, renk kalibrasyonu tam olan bir sistemim de yok göz kararı yaptığım ev ortamında foto işliyorum çıktı alıyorum.

    Numune olarak gelen rayol kağıtların diğer pahalı kağıtlardan hiç bir farkı olmadığını ele alınca kalitesi ile hissettiriyor. A4 olan çok hoşuma gitti hemen bir aile fotomuzu bastım astım salona :) ve mat olanlar da çok iyi. Fakat mat kağıtlar için daha kaliteli yazıcılara ihtiyaç var sanırım. Renk kalitesi ve görüntüsü çok iyi olmasına rağmen hafif ince çizikler göze çarpıyor. Düz A4 fotokopi kağıdında da benzeri oluyor nedense Royal foto kağıdında sorun yok yani. Ama parlak foto kağıdında bu olmuyor ilginç.

    Yazıcım koyu basıyor diye ben açık basma ayarı açık kullanıyorum kağıt üstünde renkler ile orjinali arasındaki fark o yüzden. Tarayıcı ile taratmadım fotoyu doğru sonuç vermiyor, ne güzeli DSLR ile çektim :) .

    Sonuç olarak ben çok memnun kaldım kağıtlardan sizlere de tavsiye ederim. Kartuş sorunu çözünce kesinlikle sipariş vereceğim kağıtlardan biri. Oğuz Bey'in de ilgi alakası da çok çok iyi.

    Ve bu evde foto basma tadını aldıktan sonra niye böyle ucuz bir yazıcı aldım diye kızıyorum kendime. Keşke almışken daha iyi bişey alaydım. Neyse ilerde inşallah

    Oğuz Bey tekrardan teşekkür ediyorum numuneler için.



     Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • bence bu kagıt öyle ahım şahım bir kagıt değil.
    kagıdın baskıdan önceki yüzey parlaklıgı önemli değildir.
    baskıdan sonraki emisyonu ve parlaklıgı önemlidir.
    royal kagıtta baskıdan sonra bir sis perdesi gibi bir etki oluşuyor. netlik(clear) yok. baskı sonrası sharpen (gren) kendini belli ediyor.
    rovi nin advanced kagıdından daha iyi bir kagıt değil bu kagıt.
    bursanın şu an sattıgı premium ultra starfilm ayarında bir kagıt.
    bursanın kagıdı haketmediği derecede aşırı pahalı.
    royal kagıdın satış politikası da saçma sapan. son kullanıcı da aynı fiyata ürün alabiliyor, bu işin ticaretini yapan satıcılar da aynı fiyattan kagıt alabiliyor.
    adam senin kagıdını niye satsın. son kullanıcıda bu kagıda aynı fiyata ulaşabiliyor.
    bence şuan en iyi kagıtlar (fiyat performans olarak) rovi markasının advanced kagıdı ve QC markasının premium kagıdıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 23 Eylül 2014; 20:00:02 >
  • Merhabalar,
    Öncelikle Oğuz bey'e çok hızlı şekilde numune gönderimi yaptığı için teşekkürlerimi iletmek istiyorum, ayrıca kağıtlar elime geçebi belki 1 ay oluyor ama Oğuz bey'in affına sığınarak ancak deneme fırsatı bulabildim. a4 boyutundaki kağıdı gerçekten çok hoş, aldığım aile fotoğraf baskısı canlı durdu, benim çok hoşuma gitti, ayrıca epson kağıdım var, Atak kağıt daha kaliteli hissiyatı veriyor. Bende kişisel olarak baskı almaya yeni başladım, çok tecrübeli sayılmam ama benim için kalitesi yeterlidir, Oğuz bey'e teşekkürlerimi sunuyorum, sipariş için de öm gönderiyorum.
  • Öncelikle Şunu söyleyeyim. Profesyonel fotoğrafçıyım...
    Birçok yerden numune aldım inkjete geçmeden, herkes Epson Glossy'i öneriyordu.Daha hesaplı yollara başvurayım dedim amatör fotoğraflar için.
    Kim ne derse desin, ben gördüğüme inanırım. Renk atmayan tek kağıt Atak Gruptan aldığım kağıt oldu.
    Hani yukarıda bazı arkadaşlar ahım şahım olmadığını söylemiş. Rovi'yi de kullandım. Tamam ikisi kafa kafaya gider.
    O arkadaşa tavsiyem iki kağıda da alsın baskıyı koysun buzdolabının üstüne 2 ay sonra kontrol etsin bakalım.
    Ben bu Rayol'a bu kadar güvenmesem profesyonel albümde kullanmam, kim ne derse desin.
    Duyduğuma değil gördüğüme inanırım. O arkadaş da öyle yapsın bence...
  • Sadece burada okuduklarıma bakarak kağıt talep ettim.
    Amatör bir şekilde Epson L100 kullanan bir yakınımla kağıtları denemek istedik. Normalde HP kağıt kullanıyoruz.

    Oğuz Bey 24 saat içinde kargoyu vermeyi bırakın Ankara'dan İstanbul'a 24 saatte mat ve parlak alternatifleriyle dosyalı şekilde teslim ettirdi sağolsun.
    Tecrübelerine güvendiğim için sorduğum başka konularla ilgili sorduğum şeyleride anında cevapladı.

    Yetersiz bir makine olduğunu düşündüğüm Epson L100 ile baskıyı aldık ve iyi kağıtla baskı yapınca yazıcıyı bile yeterli görmeye başladım.Ne boya tutmama ne başka birşey hiçbir sorun yok.
    Diğer marka kağıtlar için çok yorum yapmak istemiyorum sizin kadar tecrübeli değilim çünkü. Fakat HP den kat kat iyi ve kaliteli bunu gördüm.

    Umarım solmazlıkta yeterli seviyede olur ve bastığımız fotolar uzun yıllar güzel kalır.

    Oğuz Bey'e tekrar teşekkür ederim ilgi alaka ve kaliteli hizmeti için. En kısa zamanda alışveriş yapmak dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emar11 -- 24 Ekim 2014; 11:21:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

    bence bu kagıt öyle ahım şahım bir kagıt değil.
    kagıdın baskıdan önceki yüzey parlaklıgı önemli değildir.
    baskıdan sonraki emisyonu ve parlaklıgı önemlidir.
    royal kagıtta baskıdan sonra bir sis perdesi gibi bir etki oluşuyor. netlik(clear) yok. baskı sonrası sharpen (gren) kendini belli ediyor.
    rovi nin advanced kagıdından daha iyi bir kagıt değil bu kagıt.
    bursanın şu an sattıgı premium ultra starfilm ayarında bir kagıt.
    bursanın kagıdı haketmediği derecede aşırı pahalı.
    royal kagıdın satış politikası da saçma sapan. son kullanıcı da aynı fiyata ürün alabiliyor, bu işin ticaretini yapan satıcılar da aynı fiyattan kagıt alabiliyor.
    adam senin kagıdını niye satsın. son kullanıcıda bu kagıda aynı fiyata ulaşabiliyor.
    bence şuan en iyi kagıtlar (fiyat performans olarak) rovi markasının advanced kagıdı ve QC markasının premium kagıdıdır.


    Civalının tespitleri çok doğru.Civalının yorumunun beğenilmemesinin üzerine yazma gereksinimi hissettim.
    Giriş seviyesindeki kullanıcıları bilinçlendirmek için ufak çaplı(fakat çok zamanımı alan) bir test yaptım ve paylaştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_92307515/tm.htm
    Sahte kullanıcı hesapları ile tüketicileri yanıltmayınız!!!
    cureftp1 fotoğrafçılığınız ne kadar profesyonel bilemem ama pazarlamanız muhteşem!




  • Aradan 6 aydan fazla zaman geçti. Kağıtlarım bitti ve tekrar kağıt alacakken test için bastığım fotoğrafları balkondaki dolaptan çıkardım. Doğrudan güneş ışığına maruz kalmasada 6 aydan uzun süredir +35 ile -5 arasında değişik sıcaklıklara ve neme maruz kaldılar. Aradaki farkı anlamak için her 3 fotoğrafın bir de yeni baskılarını aldım. Sonuç şaşırtıcı çünkü arada neredeyse fark yok gibiydi. Rovi biraz daha matlaşmış Atak Royal ile Epson aynı kalmış. Epsondan yana zaten bir şüphem yoktu Rovi'yi daha çok bozulur ama Atak Royalide biraz bozulur diye beklemiştim.

    Epson'un renkleri hala gözüme daha iyi gelsede hem zor bulunuyor hem de aradaki fiyat farkına değmez.

    Şimdi bir de Royal Satin Mat kağıtları merak ediyorum. Alınca onunla ilgili yorumlarımı da yazarım.
  • Rayol fotoğraf kağıtları mat ve parlak olarak tüm ebatlarıyla stoklarımıza girmiştir.ücretsiz numune paketi ve ücretsiz kargo gönderimiz başlamıştır.Direk mesaj olarak veya firmamızı arayarak talep edebilirsiniz.
    10X15 SATİN/PARLAK
    13X18 SATİN /PARLAK
    15X21 SATİN /PARLAK
    A4 SATİN /PARLAK
    A3 SATİN /PARLAK
    275 GR Atak Kağıt Rayol Fotoğraf Kağıdı
  • merhabalar,

    uzun zamandır yazıcı araştırmaktaydım tabi bununla beraber yazıcıda kullanacağım kağıtlarıda birgün yine pc başındayım sitelerde geziyorum gözüme atak kağıtlarının sitesi takıldı hemen aradım konudan bahsettim saolasun oğuz kardeşimiz alacağım yazıcı hakkında hemde kullnacağım kağıtlarım hakkında bilgi verdi daha önce birçok kişiyle görüştüm fakat kimse yardımcı olmak istemedi veya kendi pazarlayacağı ürünü aldırmaya çalıştı.
    daha önce arkadaşlarımın yanında amatör olarak baskılar yapmaktaydım kullandığımız kağıtlar piyasada olan ve maliyeti gerçekten de çok fazla olan kağıtlardı atak kağıtlarının önerisi üzerine rayol kağıtlarını baskılarda denedik çıkan sonuç gerçektende harika rulo ve her boy baskı kağıdından şuanda elimde mevcut aldığım çıktılardan da herkes çok memnun iş anlayışının dan ve beni doğru yönlendirmesinden dolayı Oğuz kardeşime çok teşekkür ederim.

    atak rayol kağıtlarını kullanmadıysanız şiddetle tavsiye ederim ben şüphe ile yaklaştım ama baskıları gördükten sonra sizde benim gibi düşüneceksiniz.




  • Merhaba, forumda kullanıcı var fakat ben firmanın web sitesini ve online satışını bulamadım. Bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?
  • Atak Grup kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilgisi alabilir miyiz. Ücretsiz numune de gönderirseniz sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba kusura bakmayın yeni görebildik mesajınızı.adres yazarsanız hemen kargoya verelim numune paketinizi.

    10x15 parlak 200 lük 30,00 tl
    13x18 parlak 100 lü 27,50 tl
    15x21 parlak 100 lü 30,00 tl
    a4 parlak 100 lü 60,00 tl
    a3 parlak 100 lü 120.00 tl

    10x15 satin 200 lük 35,00 tl
    13x18 satin 100 lük 30,00 tl
    15x21 satin 100 lük 32,00 tl
    a4 satin 100 lük 64.00 tl
    a3 satin 100 lük 128,00 tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstftunc

    merhabalar,

    uzun zamandır yazıcı araştırmaktaydım tabi bununla beraber yazıcıda kullanacağım kağıtlarıda birgün yine pc başındayım sitelerde geziyorum gözüme atak kağıtlarının sitesi takıldı hemen aradım konudan bahsettim saolasun oğuz kardeşimiz alacağım yazıcı hakkında hemde kullnacağım kağıtlarım hakkında bilgi verdi daha önce birçok kişiyle görüştüm fakat kimse yardımcı olmak istemedi veya kendi pazarlayacağı ürünü aldırmaya çalıştı.
    daha önce arkadaşlarımın yanında amatör olarak baskılar yapmaktaydım kullandığımız kağıtlar piyasada olan ve maliyeti gerçekten de çok fazla olan kağıtlardı atak kağıtlarının önerisi üzerine rayol kağıtlarını baskılarda denedik çıkan sonuç gerçektende harika rulo ve her boy baskı kağıdından şuanda elimde mevcut aldığım çıktılardan da herkes çok memnun iş anlayışının dan ve beni doğru yönlendirmesinden dolayı Oğuz kardeşime çok teşekkür ederim.

    atak rayol kağıtlarını kullanmadıysanız şiddetle tavsiye ederim ben şüphe ile yaklaştım ama baskıları gördükten sonra sizde benim gibi düşüneceksiniz.



    Merhaba,

    Beğendiğiniz için teşekkür ederiz. Kağıdımızın kalitesi konusunda iddialıyız ve müşterilerimizden aldığımız geri dönüşler bizi doğruluyor. Ayrıca güzel geri dönüşler almanın verdiği mutluluk da cabası.

    Ücretsiz numune gönderimlerimiz hala devam etmekte...




  • 24 Saat İçinde Ankaradan Denizliye numuneler elime ulaştı teşşekür ediyorum şuanda Royal hakkında ilk izlenimlerim detaylı bakıldıgında epson kadar kaliteli bir baskı sunmuyor malesef ama fiyatına göre performansı fena degil gibi duruyor asıl Kagıdın Kalitesi 6 Ay İçinde Kendini Belli Etmeye başlayacak Artık Diger Arkadaşında dedigi gibi solma gibi sorunlarla karşılaşmassam Royal Fotograf Kagıdını Tercih edebilirim Profosyonel İşlerimde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

    24 Saat İçinde Ankaradan Denizliye numuneler elime ulaştı teşşekür ediyorum şuanda Royal hakkında ilk izlenimlerim detaylı bakıldıgında epson kadar kaliteli bir baskı sunmuyor malesef ama fiyatına göre performansı fena degil gibi duruyor asıl Kagıdın Kalitesi 6 Ay İçinde Kendini Belli Etmeye başlayacak Artık Diger Arkadaşında dedigi gibi solma gibi sorunlarla karşılaşmassam Royal Fotograf Kagıdını Tercih edebilirim Profosyonel İşlerimde

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.