Şimdi Ara

AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
28
Favori
240.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese günaydın..
    Dün itibariyle att hatlı i4 telefonumu unluck yapmış bulunuyorum. Jailbreakli 4.3.3 sürümlü gevey ile kullandığım i4'üm için unluckfusion'a 2 dolar ödedim. 2 saat içinde unlucked mesajı geldi. Yeni sürüm itunes'a geveyi çıkartarak kendi turkcell kartımı takıp bağlandım. Önce backup sonra restore yaptım. Restore sonrası safe mode açıldı. Itunes bağlantısını çıkardım. Reboot sonrası sürrpriz artık unluck... Ve 4.3.3 sürüm ile jailbreakli ve unluck kullanmak isteyenler için.
  • Ben de bir arkadasimin ATT i4'une 3.15$'a satin aldim unlock fusiondan.

    1,5 saatte acmislar.


    Telefon 4.0 versiyonda JB+Unlock'li sanirim. Gerci tam emin olamadim Gevey olmadan Unlock varmiydi yokmuydu diye ama, sadece sim kart takili baska aparat falan yok dedi kendisi.


    Simdi telefonu iTunes'a takip download&install'a bassa problem yasamadan en son surume guncellenir degil mi?

    (Bir de bu telefonu takinca cikan download&install butonu UPDATE butonu gorevi mi goruyor, yoksa Restore gorevi mi? Yedek olmadigi icin Update etmek lazimda onun icin soruyorum)
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-unlock-3-3g-3gs-4-4s-at-amp-t-77506662

    9 lira beyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 14 Şubat 2013; 0:09:22 >
  • Unlockfusion'dan 4.99 Dolar'a aldık bakalım, imei yi de gönderdim, bekliyorum..

    Ancak bir sorum olacak, restore işlemini gevey takılı mı yapacağız, yeni bir simkartla mı? Yardımcı olursanız sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylol_Hot -- 2 Ocak 2013; 11:21:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tylol_Hot

    Unlockfusion'dan 4.99 Dolar'a aldık bakalım, imei yi de gönderdim, bekliyorum..

    Ancak bir sorum olacak, restore işlemini gevey takılı mı yapacağız, yeni bir simkartla mı? Yardımcı olursanız sevinirim..


    gevey çıkartıp yapacaksın,bazen telefonu takar takmaz itunes kendisi "unlock" olarak görüyor..restore yapmaya gerek kalmadan..
  • http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock-Service-AT-T-USA-Apple-iPhone-5-4-4S-3GS-3G-Permanent-/251180979615?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4592032863477531331%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D251180979615%26

    Sabah bu linkteki unlock'dan aldım arkadaşlar. Sizce sorun çıkar mı?

    Birde unlock onayı geldikten sonra telefonu güncel itunes'a takıp backup ve restore edeceğim değil mi? Restore ederken versiyonu güncellersem sorun olur mu? Şu an ios4 yüklü, ios 6 güncellemek istiyorum.




  • Unlock Code geldi, orijinal sim yuvası kayıp bu kez de, Gevey'in çipini çıkarıp geveyle kullandığım sim kartı kullanabilir miyim??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tylol_Hot -- 2 Ocak 2013; 22:46:10 >
  • Bir arkadaşın aklına uyup 2 yıl önce aldığım Geveyle kullandığım telefonu güncelledim.Telefon açılmıyor. Gitti gidiyordan bu ürünü alınca ne yapacağım. IMEI numarasını nasıl öğreneceğim?Gerçi fatura var ama ordaki IMEI'nin doğru olduğundan emin değilim. Arkadaşınki gibi orijinal yuva kayıp Geveyinkiyle olur mu?
  • An itibarı ile Gevey ile kullandığım simkilitli AT&T iPhone 4'ümü ios 6.0.1 olarak güncelledim, ancak backup aldığım halde resimler ve kişilerim yok, restore from backup yapıp tekrar deneyeceğim, bir de telefon ful çekmiyor, onu da anlamadım, ses kalitesinde bir problem yok ama..

    Galaktus, Gevey'in çipini çıkarıp orijinal sim yuvası olarak kullanabilirsin, ben öyle yaptım..
  • Kafayı yemek üzereyim.


    Ebay'den ATT unlock aldım, sabah unlock işleminin tamamlandığına dair mail geldi ve heyecanla telefonuma önce orjinal kart yuvası ve Vodafone hattımı taktım, ardından itunes güncelleyip telefonu bağladım. Bağlantı gelince usb'yi çıkardım 10sn bekledim ve tekrar taktım, bir şey olmadı. Ardından son çare backup alıp restore backup dedim, işlem tamamlandı yine hat gelmedi. En son update and restore dedim, iOS6 indirdi restore yapmaya çalıştı ancak 3194 hatası verdi oda olmadı. Kısacası telefonum şu an unlock görünsede hala gevey mahkumum. Ya telefonu camdan aşağı atıp gidip Galaxy S3 alıcam yada sakinleştirici hap falan alacağım. Telefonmu aldık yoksa rusyanın nükleer bomba şifrelerini kırmayamı çalışıyoruz biz kardeşim?
  • @Batu, sanırım 6.0.1'i yükleyip restore yapmaya öyle baslamalıydın ve ben telefonun iTunes ile baglantisini hiç kesmedim, önce backup alıp ardından 6.0.1 ile restore yaptım, ilkinde telefon kurtarma modunda kaldı, 2. denemede 6.0.1 yüklendi ve su an Geveysiz kullanıyorum.

    1- Son sürüm iTunes
    2- Son sürüm firmware (6.0.1)
    3- Internet baglantısı
    4- Önce backup, sonra restore
    5- Geri yukleme

    Not: Restore işlemine başlamadan once Gevey'in sim yuvasından çipin çıkartılıp sadece sim kartın takılması ya da orıjınai sim yuvasının kullanılması gerek.

    Umarım duzeltirsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler cevap için, bir kaç ayarlamayla 6.0.1'e güncellemeyi başardım ve hat geldi.
  • Hadi, hayırlı olsun :)
  • Arkadaslar yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.

    Iphone4 ilk ciktiginda Amerika'dan aldim, Turkiye'ye getirdigimde 4.0 surumu uzerine jailbreak ve unlock (ultrasnow) yapip kullanmaya basladim. 2 yildir hic guncelleme yapmadim. Fakat uygulamalarimin surumleri eski oldugu ve yeni surumlerini 4.0'a yukleyemedigim icin son zamanlarda ciddi sikinti yasiyorum, mesela whatsapp, fb gibi uygulamalari kullanamiyorum. ATT ile emaillesip unlock istedim, olumlu cevap verdiler. Iphone'u son guncellenmis Itunes'e baglayarak unlock islemini yapabilecegimi soylediler. Fakat unlock yapmaya calisirken jailbreak'imi kaybetmekten korkuyorum.

    Yukarida bahsettiginiz islemleri yapsam otomatik olarak 6.1 surumune guncellemis ve jailbreak yapamayacak hale mi gelmis olurum? Jailbreak'imi kaybetmeden, daha dogrusu yeniden jailbreak yapabilecek sekilde unlock problemini nasil halledebilirim? Bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywriter -- 3 Ocak 2013; 22:12:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Amerikadan 2 sene once 3 tane Iphone 4 almıştım simkilitli. bunlardan ikisini geçen ay ebaydan sagarnandasa diye bir adama 8 usd ödeme yaparak unlock yaptırmıştım. her iki telefonda da itunesa takar takmaz "tebrikler telefonunuz unlock olmuştur" yazısı çıktı. backup restore update falan yapmamı istemedi.
    son telefon için unlockfusiona para gonderdim. kilidin kaldırıldıgına dair msj gonderdiler. bugun telefonu itunesa bağladım. unlocked yazısı çıkmadı. s-url.ro sitesinden kontrol ettim telefon unlocked görünüyor. backup-restore yapayım dedim. backupı aldı.
    sonra 6.0.1 sürüme update yapmak istedim. yazılım yüklerken 3194 hatası verdi. hiçbir şekilde restore yapamıyorum ve telefonun simkilidi de kalkmıyor.
    Atladığım birşey mi var yardımcı olabilirmisiniz?
    Telefon Iphone 4 - ios 4.2.1 - jailbreak yok

    @Batu, senin de başına bu tarz birşey gelmiş. nasıl hallettiğini anlatabilirmisin?

    şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quorkie -- 4 Ocak 2013; 1:19:31 >




  • selamlar arkadaşlar.benim de bir arkadaşımın amerikadan AT&T kontratlı alınma ip4 var.şimdi versiyon yükseltmek istiyor cünkü hiçbir program çalıştıramıyor malum.sürüm 4.1de ilk alındıgından beri aynı.hiçbir işlem yapılmamış.onun sim kartına bir aparat takarak verdiklerini söyledi,geweyli.nasıl kurtulabiliriz geweyden ve nasıl unlock yapıp versiyonu 6ya yükseltebiliriz acaba ? bu unlockfusion işe yarar mı? AT&T cevap bile vermiyor arandıgında,ya da açtıkları zaman derdinizi anlatmaya başladıgınızda sim kilidimi kaldırın dediğiniz an baglantıyı koparıyorlar,yüzüne kapatıyorlar telefonu. önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.
  • İyi günler herkese. Elimizde 2 yıl önce NYdan alınan ATTye kayıtlı ama faturasına sahip olmadığımız bir Iphone 4 var. Cihaz ana sayfasını bile açmıyor. Anladığım kadarıyla sim kilitli değil cihaz komple kilitli. ATTye faks geçtik telefonla konuştuk chat yolunu denedik ama fayda etmedi hepsinde fatura istedi. Bu durumda cihazı açmamız n asıl mümkün olabilir? ebayde 4-5 dolara satılan unlock fusion ya da benzeri ürünler bu tarz unloclar için mi yoksa sim unlock mu? Birisi hayrına cevap verirse sevinirim...

    tuna

    cihazdan screenshot aldım resmi aşağıda...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunasanli -- 4 Ocak 2013; 13:59:28 >




  • arkadaşlar merhaba unlock fusiondan unlocked maili aldım telefon ios 4.2.1 baseband 03.10.01 yardımcı olabilecek anlatabilecek birisi var mı baştan tam olarak ne yapmamız lazım ?

    Ekleme: Arkadaşlar bu sürüm ve baseband ile backup restore yaptıktan sonra hat geldi geveysiz telefonu kapatıp açtım hat normal bir şekilde geldi. Unlock olmuş oluyor simdi değil mi ? ios6 ya geçebilir miyim sorunsuz bilenlerden yardım bekliyorum lütfen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waxt -- 4 Ocak 2013; 14:37:27 >
  • arkadaslar merhaba ben biraz önce http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=251180979615 den satın aldım. daha önce okuduguma göre ime numarasını yollamamız gerekiyor ama bu işlemi nasıl yapıyoruz yardımcımcı olabilir misiniz?
  • FACTORY UNLOCK CODE SERVICE FOR SPRINT iPHONE 4S


    bu neden 112,5 dolar fiyatı düşermi sizce
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.