Şimdi Ara

Asya Dizi ve Kore Dizileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, asya dizi ve kore dizileri izleyen arkadaşlara arşivi geniş, istediğiniz diziyi kolayca bukabileceğiniz bir site önereceğim. Siteyle bir bağım olduğu için değil tamamen hergün severek takip ettiğim bir site olduğu, tamamen geniş bir arşive sahip olduğu ve dizileri takılmadan, yüksek kalitede izleme olanağı verdiği için öneriyorum. Son çıkan kore dizilerinden W kore dizisi, Let's Fight Ghost gibi dizileri yayınlandıktan sonraki gün türkçe altyazılı olarak izleme imkanı sağlıyor site. Belirtmek isterim ki sadece kore değil tüm asya dizilerini kapsayan bir sitedir. Bu yüzden diğer sitelerin kaynaklarını topluyor olabilir ancak böyle büyük ve sürekli güncel tutulan bir asya dizi arşivini oluşturmak kolay olmasa gerek :)

    Umarım hoşunuza gider.

    http://www.asyadizim.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantast1ca -- 9 Ağustos 2016; 1:01:59 >







  • Hocam sitede bulamadım ama eğer bilgiliyseniz, Kangoku gakuen live action'ı bulabilir misiniz? Ne zamandır arıyorum full episode bulamadım. İngilizce veya Türkçe subtitle olur hiç fark etmez, teşekkürleeeerrr.
  • paylaşmış olduğunuz site güzel hazırlanmış fakat pekde güncel değil ve patlayan reklamdan dolayı sinir bozucu illaki para kazancaksınız ama abartmaya gerek yok ben genelde bu siteden izliyorum daha yeni ama hiç yoktan reklam yok sizlerede tavsiye ederim..

    http://www.asyadizi.org/dizi/the-heirs/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.