Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.902
Cevap
13
Favori
39.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LooF

    Iste gormuyor hocam gormuyor guncelleme yapmiyor salak telefon anlamadimki

    WW_ V12.8.10.56 For WW SKU only olan firmware'ı kurmayı deniyorsunuz değil mi?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Image Version: WW_V12.8.2.72 For WW SKU only* bunu denemistim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Süresi Testi:

    Test için 1080p çözünürlükteki Fight Club filmini telefonun pilini bitirene kadar tekrar tekrar oynattım ve uygulama olarak BS Player kullandım. Ekran parlaklığı %50'ydi ve kulaklık takılı olarak gerçekleştirdiğim testte ses seviyesi %100'dü. Test esnasında Wi-Fi sürekli açıktı ve filme ek olarak 43 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptım. Sonuç; kalan pil seviyesi %7 ve ekran süresi 13 saat 18 dakika.

     Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj  Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj

     Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj  Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj




  • Naçizaze bir yazılı inceleme de benden gelsin.



    Asus firmasının Batarya Üstadı olarak pazara sürdüğü Asus ZenFone Max modelini sizler için detaylıca inceledik.

    5.000 mAh’lik devasa bataryası ile pazardaki nadir modellerden birisi olan Asus ZenFone Max serisi ayrıca bir Powerbank olarak kullanılabilmesi ile sektörde farklı bir yere kendisini konumlandırmayı başarıyor.

    Dilerseniz öncelikle Asus ZenFone Max modelinin Teknik Özelliklerini bir sıralayalım. Sonrasında cihazla alakalı değerlendirmemizi yapıyor olacağız.


     Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj



    Asus ZenFone Modelinin Max Teknik Özellikleri

    Cihazın son kullanıcıya ulaşan Teknik Özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz.



    Model İsmi Asus Zenfone Max ZC550KL
    İşlemci SnapDragon 410
    İşlemci Yapısı 1.2 GHz 4 Çekirdek
    GPU Adreno 306
    İşletim Sistemi Android 5.0
    Cihaz Ara Yüzü Asus ZenUI
    Depolama Alanı 16 GB
    Ram Bellek 2 GB
    Micro SD Kart 64 GB
    Ekran Boyutu 5.5 İnç HD IPS Panel
    %69 Kasa Ekran Oranı

    Ekran Yapısı Gorilla Glass 4
    Çözünürlük 1280 * 720 Piksel
    267 ppi Piksel Yoğunluğu

    Arka Kamera 13 MP,
    Laser AutoFocus,

    Full HD Video Kaydı,

    HDR Çekim

    f/2.0 Diyafram,

    Ön Kamera 5 MP f/2.0
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n
    4G Desteği Var LTE Cat 4
    Çift Sim Kart Var
    Bluetooth BT 4.0 – A2DP
    GPS A-GPS,
    Glonass,

    BDS

    Radyo Var
    USB Micro USB 2.0
    Batarya Değeri 5.000 mAh
    Bekleme Süresi 914 saat (3G)
    Konuşma Süresi 38 Saat (3G)
    Renk Seçenekleri Siyah, Beyaz
    Boyutlar 156 x 77.5 x 10.6 mm
    Ağırlık 202 g

    Asus ZenFone Max Video İnceleme
    ZenFone Max modeli için hazırlamış olduğumuz Video İnceleme ile cihazı daha yakından tanıyabilirsiniz.






    Asus ZenFone Max Batarya Testi

    ZenFone Max serisi için bir Batarya Testi yaptık. Test sonucunda cihazın bir videoyu kaç saat oynatabildiği ve kaç saatte %100 oranında şarj olduğu bilgisini paylaştık.





    Asus ZenFone Max Hard Reset İşlemleri


    ZenFone Max serisine Format Atmak istemeniz durumunda konuyla alakalı olarak MobilFormat.com adresindeki incelememizi dikkate alabilirsiniz.


    Asus ZenFone Max Performans Değerleri

    Cihazın temel amacı Uzun Süreli Batarya Performansı. Bu sebeple de cihazda şu aralar pek de esamesi okunmayan SnapDragon 410 serisi bir işlemci kullanılmış durumda.

    Aynı şekilde cihazın işlemcisi ile uyumlu ve sorunsuz çalışsın diye de Full HD yerine HD bir ekran kullanılmış durumda.

    Bu iki detay ile birlikte cihazın Yüksek Performans yerine Uzun Pil Kullanım Süresi sunması amacıyla pazara çıktığını net olarak görebiliyoruz.

    16 GB Dâhili Depolama Alanı ve 2 GB Ram Bellek size günün sonunda olabildiğince az kasma ve donma yaparak işlemlerinizi halletmenizi sağlıyor.

    Ancak öyle üst düzey Grafik Detayları içeren ve işlemciyi çok yoran oyunlarla zaman geçirmek, programları kullanmak mümkün değil.

    Kısacası bir Amiral Gemi Performansı beklemeyin. Ama batarya konusunda size 2 Güne kadar rahat götürecek, Sosyal Medya ve İnternet bazlı olarak sorunsuz bir deneyim sunacak bir cihaz karşınızda.


     Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj



    Kamera Olarak Başarılı

    Cihazın üzerinde Asus ZenFone 2 modelinden aşina olduğumuz 13 MP Arka ve 5 MP Ön Kamera kullanılmış durumda.

    Burada f/2.0 aralığı ile pazardaki bu fiyattan satılan ürünlerden aşağı kalmayan Asus Max serisi çok ekstra bir kalite sunmasa da fiyatına göre oldukça başarılı işler çıkarıyor diyebiliriz.

    Amaç Sosyal Medyada fotoğraf ve video paylaşmak ise ZenFone Max size istediğinizi rahatlıkla sunacaktır.




    Batarya Olarak 2 Günü Geçecektir


    Kullanım Alışkanlıklarınıza bağlı olarak değişiyor olsa da Batarya noktasında size 2 günü geçkin bir performans sunacağını düşünüyoruz.

    Kutu içinde gelen OTG Çıkışı sayesinde başka telefon ya da elektronik cihazları da şarj etme imkanı sunan ZenFone Max serisi bu açıdan da rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başarıyor.

    Zaten Asus ZenFone Max serisinin alınma sebebi olsa olsa Batarya Performansı olur. Çünkü 5.000 mAh’lik Batarya ben buradayım diyor kullanıcıya.


     Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj




    Fiyat Olarak Orta Seviyede


    999 TL gibi bir satış fiyatı ile satışa çıkacak olan ZenFone Max serisi rakiplerine göre başarılı bir aralıkta yer buluyor.

    Donanımsal olarak rakiplerinden aşağı kalmayan Max serisi Yazılım ve Batarya olarak rakiplerine fark atıyor diyebiliriz.

    Bu noktada da küçük ekranlı olsun diye bir düşünceniz yoksa ZenFone Max sizin cihazınız olmaya çok yakın.


     Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj



    Geç Kalınan Bir Model

    2015 serisinde duyurusu yapılan Asus ZenFone Max serisi yeni satışa çıktı. Yine aynı dönemde duyurulan Asus ZenFone Zoom modeli ise halen ülkemizde satışta değil.

    Bu noktada Asus ürünlerini pazara daha erken süreçlerde çıkarmalı diye düşünüyoruz. Çünkü Pazar devamlı gelişiyor ve donanımsal olarak her gün yeni bir şeyler listeye ekleniyor.

    İşte bu sebeple de ZenFone Max modelinin geç kalınan bir model olduğunu düşünüyorum.




    Asus ZenUI Bence Rakipsiz

    Ara yüz noktasında Asus Firması büyük bir adım atmış durumdalar.

    Asus ZenUI Ara Yüzü şuan birçok Akıllı Telefon Üreticisinin sunduğu ara yüzlerden daha başarılı bir yapıda.

    Bu sayede de kullanıcısına takılma ve donma yapmayan bir kullanım deneyimi sunmayı başarıyor.

    Düzenli olarak yapılan Güncellemeler ile Asus ZenUI Ara Yüzü daha stabil ve sorunsuz bir hal almayı başarıyor. Bu yapısını biraz daha geliştirmesi durumunda pazardaki lider ara yüz olabilir diye düşünüyorum.



    İnceleme Sayfası: http://www.cepseyir.com/asus-zenfone-max-modeli-urun-incelemesi-18937.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerxx -- 7 Mart 2016; 1:08:52 >




  • Buda benden gelsin. İnceleme, kutu açılım ve kamera video performansı.


    Herkese selamlar, bu gün Asus Zenfone Max'ın incelemesini yapacağız. Bataryası ile çok tutulacak telefonlar arasında yer alan Zenfone Max'ı sizler için hem yazılı hem de videolu bir şekilde inceleyeceğiz. Telefonu 1 hafta boyunca kullandım ve 1 hafta içinde telefon ile yaşadığım deneyimi sizlere aktaracağım.

    https://www.youtube.com/watch?v=bvHoE-ZiHfc

    Telefon hakkında kısaca bahsetmek gerekirse, telefonun bataryası oldukça performanslı. Aşırı kullandığımda 2 gün götürürken normal kullanım sadece dediğimde 3 gün şarjı gitti aslında sizin de bildiğiniz gibi bu 5000 miliamper bataryanın kaç gün gideceğiz kişiden kişiye değişebilen bir durum ama inanılmaz çok telefon kullanan bir kişi için kesinlikle bir buçuk günü götüreceğinden eminim hatta o denli kullanan bir kişi ikici günü görecektir. OTG desteği sayesinde Zenfone Max'dan başka telefonlara şarj aktarımı yapmanızda mümkün.

    Telefonun tasarımına değinmek gerekirse arkadaşlar açıkçası elinize aldığınızda gayet şık duruyor telefonun kenarlarında bulunan altın sarısı çizgi telefonu olduğundan daha ince göstermiş ve zaman ikiden bir nebze olsun daha ince telefonun arkasında 13 megapiksellik bir arka kamera bulunuyor ön tarafında ise 5 megapiksellik bir kamera var. Ön ekrana baktığımızda 5.5 inch lik 720p 267 ppi bir ekran var Telefonun arka kapağına baktığımızda deri hissiyatı veren bir yapı var kameranın yanında bulunan lazer sayesinde 0.03 saniyede odaklanabiliyorsunuz yani ışık hızında bir odaklama sağlıyor Bu da daha iyi ve hızlı fotoğraf çekmenize olanak sağlıyor sol kısmında bulunan çift Flash sayesinde eve Işık elde ediyorsunuz çektiğim fotoğraf ve videolara bakarak gayet performanslı sonuçlar elde ettiğimi söyleyebilirim

    Performans konusunda ise işlemci olarak Snapdragon 410 bulunurken grafik birimi olarak adreno 306 bulunuyor 2 gigabyte RAM'i bulunan telefon bu özellikleriyle Orta seviye bir performans sunuyor Asphalt 8 de yüksek ayarlarda gözü yoran bir görüntü varken ortaya aldığımızda yani bir alt seviyeye aldığımızda oldukça akıcı oynamanız mümkündür. AnTuTu 3D testinde 25369 puan aldı. 3D Mark Work testinden 3781 puan aldı. Sizin de gördüğünüz gibi telefonun performansı orta bir seviye de yer alıyor. Telefonun 2 gigabyte RAM'i olması sebebiyle YouTube chrome tarzı uygulamaları tıkladığınızda 1-2 saniye gecikme ile uygulama açılıyor.

    Son bir değerlendirme yapmak gerekirse telefon Martin ikinci haftası raflarda olacak fiyatına bakacak olursak 999 TL ile satışa sunulacak. Fiyat'ın bu kadar yüksek olmasının sebebi ise içindeki bataryanın oldukça pahalı olması. Telefonunu kimlerin tercih edebileceği konusunda beğenirsek Annenize babanıza alabileceğiniz güzel bir cihaz veya ben sadece günlük işlerimi halledeceğim çok fazla oyun oynayan birisi değilim diyorsanız zenfone max bakmanız gereken telefonların arasında yer alıyor.
    Teşekkürler, iyi günler dilerim...

    Kutu Açılım Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=zxpUo9uSz7I


    Kamera Video Performansı
    https://www.youtube.com/watch?v=9PG8gt8bbmM


    İnceleme sayfası:https://tektv.org/2016/03/asus-zenfone-max-incelemesi-5000-mah-batarya/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hevrensel -- 7 Mart 2016; 21:26:14 >




  • telefon gayef şık ancak 5.1 ya da 6.0 guncellenmesi acil gelmeli. En kasıntı surumle cıkmış. Sabreden kazanır bu noktada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni bir kullanıcı olarak şu an için memnun gibiyim. Eğer marshmellow gelirken testlerini güzel yapmış olurlarsa çok daha iyi olacaktır cihaz. Daha uzun bir kullanım süresi sonrası daha sağlıklı bilgi verebilirim...
  • Bu telefonu Lenovo P1 ile karsilastiran oldu mu? Oyun oynamiyorum, sadece mail, navigasyon, muzik ve internet. Tek aradigim uzun batarya suresi ve takilmamasi. Hangisini onerirsiniz?
  • Bu arada kılıf ve ekran koruyucu için önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda quick charge desteği varmı yokmu hala belli değil kimisi var kimisi yok diyo..hiç alıp deneyen yok bunu herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quick charge destegi aslinda islemcide var bende de ona gozel sarj aleti var ama ne kadar surdugunu kesiterecek kadar denemeyi bugun yapacagim. Benim isyerinde telefonlar cok kotu cekiyor ve sarj yiyor ona ragmen 3 gun ve 5 kusur saat ekran suresiyle su an %19da.
  • merhabalar,

    oyunlar hariç gündelik kullanımda takılma,donma,çeşitli uygulama açılışlarında extra bi gecikme var mı? bu yönden işlemci ve ram performansı sizce nasıl ?

    kullanıcı yorumlarına göre bu telefonu satın alabilirim.
  • Cihazı bugün teknosada inceledim.
    Motosikletle seyahatlere çıktığım için benim için olmazsa olmaz şeyler uzun batarya süresi , fotoğraf ve müzik performansı için ses kalitesi.

    Ürün fiyatna göre yeterli ekran, fotoğraf ve malzeme kalitesi sunuyor diyebilirim. Batarya zaten rakipsiz. Ancak ses kalitesi ve ses seviyesi beni memnun etmedi. Alıp almamakta kararsızım.
  • weneorn kullanıcısına yanıt
    Quick şarj sonucu nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılar şarj süresi vb konularda deneyimlerini aktarırlarsa almayı düşünenlere yardımcı olabilirler.

    2.1A çıkışlı adaptör ve hızlı şarj kablosu kullanarak şarj süresini kısaltabilen oldu mu ?

    Payaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • bu telefonun fiyatı asus lazer 6 inçle aynı. asus lazer 6 inç mi daha iyi asus max mi daha iyi sizce?
  • bence bu telefon lenovo p1 e göre iyi.300tl daha ucuz ekranı soluk da değil.pili de aynı 5000.
  • Bir haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum. Hızı, ekran özellikleri tatminkar. Ben oyun oynamadığım için oyun performansını bilemiyorum.
    Video gayet akıcı. Net hızlı. Ben yoğun görüşme ve internet kullanımı yaparım ve şu an 48 saate bir şarj ediyorum. Normal kullanıcılar 3 günü görür.
    Batarya iyi sayılır. Ama şarj süresi net 5 saat. Kendi 1amp ile. Bendeki 1.5 amp hızlı şarj ile sonuç değişmedi gene 5 saat.
    Daha iyi sonuç bulan varsa bende takipteyim.
    Sonuç olarak ben memnunum. Gece şarj ediyorum sorun olmuyor. Tavsiye ederim...
  • lenovo vibe p1 ile asus zenfone max arasında kaldım,kararsızım :'((

    sanırım bir teknoloji mağazasına gidip ikisini yanyana görünce bi karara varabileceğim :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Candarli

    Bir haftadır kullanıyorum. Gayet memnunum. Hızı, ekran özellikleri tatminkar. Ben oyun oynamadığım için oyun performansını bilemiyorum.
    Video gayet akıcı. Net hızlı. Ben yoğun görüşme ve internet kullanımı yaparım ve şu an 48 saate bir şarj ediyorum. Normal kullanıcılar 3 günü görür.
    Batarya iyi sayılır. Ama şarj süresi net 5 saat. Kendi 1amp ile. Bendeki 1.5 amp hızlı şarj ile sonuç değişmedi gene 5 saat.
    Daha iyi sonuç bulan varsa bende takipteyim.
    Sonuç olarak ben memnunum. Gece şarj ediyorum sorun olmuyor. Tavsiye ederim...

    hocam yorumun için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.