Şimdi Ara

Asus Zenfone Max İncelemesi | 5000 mAh Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, 1 haftadır kullanmış olduğum Zenfone Max'ın incelemesini sizler için yaptım. Hemen buradaki link sayesinde videoma bakabilirsiniz.

    https://youtu.be/bvHoE-ZiHfc


    Telefon hakkında kısaca bahsetmek gerekirse, telefonun bataryası oldukça performanslı. Aşırı kullandığımda 2 gün götürürken normal kullanım sadece dediğimde 3 gün şarjı gitti aslında sizin de bildiğiniz gibi bu 5000 miliamper bataryanın kaç gün gideceğiz kişiden kişiye değişebilen bir durum ama inanılmaz çok telefon kullanan bir kişi için kesinlikle bir buçuk günü götüreceğinden eminim hatta o denli kullanan bir kişi ikici günü görecektir.

    Telefonun tasarımına değinmek gerekirse arkadaşlar açıkçası elinize aldığınızda gayet şık duruyor telefonun kenarlarında bulunan altın sarısı çizgi telefonu olduğundan daha ince göstermiş ve zaman ikiden bir nebze olsun daha ince telefonun arkasında 13 megapiksellik bir arka kamera bulunuyor ön tarafında ise 5 megapiksellik bir kamera var. Ön ekrana baktığımızda 5.5 inch lik 720p 267 ppi bir ekran var Telefonun arka kapağına baktığımızda deri hissiyatı veren bir yapı var kameranın yanında bulunan lazer sayesinde 0.03 saniyede odaklanabiliyor sunuz yani ışık hızında bir odaklama sağlıyor Bu da daha iyi ve hızlı fotoğraf çekmenize olanak sağlıyor sol kısmında bulunan çift Flash sayesinde eve Işık elde ediyorsunuz çektiğim fotoğraf ve videolara bakarak gayet performanslı sonuçlar elde ettiğimi söyleyebilirim

    Performans konusunda ise işlemci olarak Snapdragon 410 bulunurken grafik birimi olarak adreno 306 bulunuyor 2 gigabyte RAM'i bulunan telefon bu özellikleriyle Orta seviye bir performans sunuyor Asphalt 8 de yüksek ayarlarda gözü yoran bir görüntü varken ortaya aldığımızda yani bir alt seviyeye aldığımızda oldukça akıcı oynamanız mümkündür. AnTuTu 3D testinde 25369 puan aldı. 3D Mark Work testinden 3781 puan aldı. Sizin de gördüğünüz gibi telefonun performansı orta bir seviye de yer alıyor. Telefonun 2 gigabyte RAM'i olması sebebiyle YouTube chrome tarzı uygulamaları tıkladığınızda 1-2 saniye gecikme ile uygulama açılıyor.

    Son bir değerlendirme yapmak gerekirse telefon Martin ikinci haftası raflarda olacak fiyatına bakacak olursak 999 TL ile satışa sunulacak. Fiyat'ın bu kadar yüksek olmasının sebebi ise içindeki bataryanın oldukça pahalı olması. Telefonunu kimlerin tercih edebileceği konusunda beğenirsek Annenize babanıza alabileceğiniz güzel bir cihaz veya ben sadece günlük işlerimi halledeceğim çok fazla oyun oynayan birisi değilim diyorsanız zenfone max bakmanız gereken telefonların arasında yer alıyor.

    Teşekkürler, iyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.