Şimdi Ara

Asus Zenfone Max’ in 4 Önemli Özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda Asus Shop’ ta ön siparişe açılan Asus Zenfone Max‘ in detaylı incelemesini burada yapmıştım. İncelemem sonunda çeşitli özellikleri hakkında bilgi vermiştim. Telefonun detaylı analizini yaptıktan sonra en önemli 4 özelliğini kaleme alıp sizlerle paylaşmak istedim. Yaptığım incelemelerde ve karşılaştırmalarda 5.000 mAh pilini ön plana çıkardım. Telefonun fiyatına göre sahip olduğu diğer özellikler arka planda kaldı biraz bende bu özelliklere yönelik bu yazımı hazırladım. Dilerseniz aldığım notlara geçelim.

    1. Başka Telefonu Şarj Etme
    Video Player
    Yukarıda sizlerle paylaştığım videoda USB OTG kablosu ile Samsung Galaxy Alpha modelini şarj ettiğimi göreceksiniz. Bu özellik telefonun sahip olduğu 5.000 mAh kapasiteli bataryasının başka modelleri şarj etmek için de kullanılabileceğini gösteriyor. Kullandığım OTG kablosu özel bir kablo değildi her yerde bulacağınız bir kablodur. Not: Telefonu aldığınız da telefonun kutusunda Başka telefonları şarj etmek için USB OTG kablosu çıkacaktır.

    2. Lazer Odaklama


    Asus Zenfone 2 Laser ile tanıştığımız lazer odaklama teknolojisi ile çok iyi fotoğraflar yakalayabiliyorduk. Asus yeni modeline bu teknolojiyi eklemeyi ihmal etmedi. Asus Zenfone 2 Laser’ in abisi niteliğinde olan bu modelin fotoğraf çekimlerinde iyi sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. Yakın çekimlerde kategorisinde en iyisi diyebilirim.

    3. Düşük Işık Modu
     Asus Zenfone Max’ in 4 Önemli Özelliği


    Zenfone serisine özgü olan düşük ışık modu rakiplerine oranla gece çekimlerinde daha net fotoğraflar çekebilmeye olanak sağlıyordu. Zenfone Max’ de yer alan bu modun daha geliştirildiğini söylyebilirim. Yukarıdaki fotoğrafa bakarak Asus Zenfone Max, Samsung Galaxy S6 ve Alcatel One Touch idol 3 ile çekilmiş hallerini görebilirsiniz. Fotoğrafı incelediğiniz de Asus Zenfone’ nun kamerasının düşük ışıkta daha net sonuçlar verdiğini göreceksiniz.

    4. Pil Dayanma Süresi
     Asus Zenfone Max’ in 4 Önemli Özelliği


    Telefonun belki de en öne çıkan özelliği olan 5.000 mAh bataryasından çok söz ettim. Peki bu kapasiteye sahip olan bataryanın kaç gün gittiğini merak ediyor musunuz? Oyun, müzik ve film gibi kullanımlarda kaç saat gittiğini öğrenmek için detaylı bir teste tabi tuttum. Yaptığım testlerde Asphalt 8, Dead Trigger 2 ve Modern Combat 5 oyunlarını Wifi ile indirip her birini 2 saat oynadım. Telefonlar toplam 6 saat grafiksel olarak yüksek oyunları belli aralıklarla oynadım. Sonrasında 4-5 saat internete takıldım. Ardından Sherlock dizisinin ilk 2 sezonunu sesli olarak izledim. (Sherlock iki sezon toplam 9 saat)

    Gördüğünüz gibi telefon ile ilgili yaptığım zorlu testlerden sonra pili bir buçuk gün rahat gitti. Bu kadar sık oyun oynayan birisi değilseniz 3-4 gün gideceğini söyleyebilirim. Sürekli video ve film izleyen biriyseniz telefonun film ve video izlerken çok az pil tükettiğini belirteyim. Asus Zenfone Max’ in 4 önemli özelliği adlı yazımın sonuna geldik bir sonraki yazımda görüşmek üzere.







  • Bataryayı %50de actim. 15:00 ten beri zorluyorum sarjim %20 civari. Telefonu yurt disindan aldim ve test etmeye devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurkillinc O kullanıcısına yanıt
    Batarya konusunda en iyisi diyebilirim. Bende normal kullanımda 3,5 gün gitti. Şarjı bitsin diye çocuklara oyun oynattım :)
  • Benim gibi eski 1020 kullanicilari icin ilac gibi gelecektir. Tel dolmak bilmiyordu ama aninda bosaliyordu Teorik olarak duzgun ayarlanirsa piyasadaki en uzun sarji giden tel olmali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurkillinc O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, bakalım Türkiye' de nasıl bir satış elde edecek.
  • 859 tlden falan girae degerdi cunku kur dusukken avrupa satis fiyati 700 tl + 150 tl civari pasaport kayit ucreti olsa gerisi ekstra oluyor ama bizde OTV oldugu icin isler boyle oluyor zaten biz somurulen ulkelerdeniz yapacak bir sey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurkillinc O kullanıcısına yanıt
    Adamlar ne yapsın hocam hep vergi ödüyorlar. Vergiler yüzünden dünya da üretilen teknolojiyi ülkemize getiremiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.