Şimdi Ara

Asus ZenFone 5z'yi inceledik: En donanımlı Android (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • S.kar S kullanıcısına yanıt
    Yapabiliyor bokeh efekti ön kameradada var.

  • MerttYigit M kullanıcısına yanıt
    kanıtlar nitelikte bir video yada inceleme var mı ?
  • 480 EUR

  • zevksiz sheeple-bottan başka nasıl yorum bulunur ki...

  • Galaxy S9 840 euro, Türkiye fiyatı 4600 lira.



    Asus Zenfone 5z en düşük 4 gb ram 64 gb depolama sunan versiyonu 480 euro. S9’un neredeyse yarı fiyatına gelecek. Umarım asus türkiye gerizekalılık yapıp fiyatı yükselteyimde milleti kazıklayım diye düşünmez.



    2500-3000 arası bir fiyatla gelmesi gerekiyor ve bu aralıkta gelirse pazarı siler süpürür. Bende bekliyorum bu fiyat aralığında geldiğinde hemen gider alırım. Geç kalmak gibi bir hata yapmazlar umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Mart 2018; 0:6:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Turkiye telefonu zamaninda getirip fiyatini abartmazsa deli gibi satar.

  • çıksında önce bir fiyatını görelim

  • Adamların CEO’su biz iPhone X’dan esinlendik daha iyisini yaptık diyorken bizim insanımız bunu kabul etmiyor. Bu Asus gibi markaya yakışmayan büyük bir rezillik. Android’te üst bar çok önemlidir dikkat ederseniz çentik uyumlu değil ve sürekli üç nokta gösteriyor. Bunu alacağıma her şey alabilirim ama yine de bu telefonu almam. Donanımmış bilmem neymiş hepsi hikaye çünkü çakma bir telefon kullanma hissini kesinlikle yaşamak istemem. Tüm bunlara rağmen öyle bir anlatılmış ki sanarsın ki yılın Android telefonu.



    Donanımhaber Mesut Çevik dışında inceleme işini beceremiyor. Bu gerçeği kabullenmek lazım. Ondan şu puan almış bundan şu puan almış kimsenin umrunda değil. İnanmıyorum o testlere. Benim için önemli olan deneyim, tasarım, kamera ve işlevselliktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı ve özellikleri ile 2018 e damga vuracak telefon kanımca.5z

    sanırım sd845 henüz tam yetişmediği için 5z mayıs ayına kalmış piyasaya çıkışı.normal 5 ise nisanda

    yarı fiyatına güzel donanım sunuyor.tasarım zaten iyi.belkide en iyisi.camera ve ekran da öyle.yazılım iyileşmiş.

    bu arada fiyat tahmini yaparken galaxy s9 plus ı dikkate almak lazım(5z nin muadili s9 plus tır).s9 plus 128 gb olanı 5400 lira

    5z ise 8gb ram ve 128 olanı tahminim 3999 liradan giriş yapar.daha üstü olabilir ama daha altı olması imkansız.net 1500 lira daha uygun maliyet.
    lakin mayısta s9 pluslar fiyat düşebilir.haliyle asus ta bu durumda fiyat düşebilir.
  • bu arada iphone x e 6000 lira bayılan tabiki 4 bine bu cihazı görünce eleştirecek.normal karşılamak lazım.kimse kazıklandım diye itiraf etmez.

    bu arada ios ta x ile birlikte androidleştiği için yazılım avantajıda kalmadı.hatta kullanım pratikliğinde geriye düştüler x ile birlikte.parmak izi okuyucu olmaması saçmalık 3,5 mm jack olmaması.kullanım pratikliğinin ve basitliğinin gitmesi.ve üstüne 6000 lira.amiyane tabirle haşırt dı bilekbord

    işin daha da kötüsü elma fanboyları için çentik ile hava atamayacak olmaları.çünkü çentik demek iphone demekti.bu da prestij demek.ama şimdi öyle değil.adeta 5z ile tokat manyağı durumuna geldi iphone x özellikle
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Çentik tasarımı şuanda trend oldu o yüzden lg, huawei, asus vb hepsi bu tasarım anlayışıyla yeni amiral gemisi çıkartıyorlar. Çakma telefon kullanma hissini sanırım bir tek siz yaşayacaksınız. Ben bu telefonu iphone benzeri olduğu için değil çentik tasarımını ve %90 ekran kasa oranını beğendiğim için alacağım. Üstelik bu telefonun çentiği daha küçük


    Donanım falan hikaye demişsin sen sadece çakma telefon kullanmamda kullanmam diyorsun o zaman git iphone x al, alt tarafı telefon bunu bu kadar dert edecek kadar takıntılı olmaya gerek yok. Ben telefonu masaya koyduğumda çakma diyecekler diye mi düşünüyorsun yoksa? Bana öyle deseler evet aynı telefon yarı fiyatına aldım diye cevap verirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Mart 2018; 20:1:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Samsung Galaxy A7 2017 kullanıyorum gayet memnunum ama bir sonraki telefonum bu Asus modeli olabilir fiyat olarak gayet cazip bu donanım harika

  • 2750den gelirse 2 adet almayı planlıyorum tek kuşkum kamerası sizce nasıl olur
  • umtkrhn U kullanıcısına yanıt
    Zenfone 4 zaten 2500 tl bandinda dostum.imkansiz o fiyata gelmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu Apple iPhone X te sonsuz ekran yapmaya calışmış ama kamera ve sensörlerden dolayı mecburen bir çentik koymuştu bende bundan yanayım o üst kısım tamamen çerçeve olacağına bu şekilde olması daha mantıklı ama asus altta çerçeve bırakıp bide üste çentik koymuş böyle olunca hiç bir anlamı kalmıyo o tasarımın alttaki çerçeveyi üste koy kameraları sensörleri orayada koyarsın ne anlamı varki bu durumda çentik koymanın yada asağı al kamerayı Xiaomi nin yaptığı gibi kısacası saçma sapan berbat bir amacı olmayan bir tasarım bence sırf iPhone X e benzesin diye amacından saptırılmış bir tasarım donanım ve f/p oranına bişey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık ses seviyesi nasıl? htc s9, 10 a göre düşük mü?

  • 4gb ramlı versiyonu(snapdragon 636'lı versiyon) , 2000 TL civarına satılıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 22 Ocak 2019; 12:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.