Şimdi Ara

Asus ZenFone 5z, Android 10 güncellemesi aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji üreticilerinden Asus bu ayın başlarında ZenFone 6 akıllı telefon modeli için Android 10 güncellemesini yayınlamıştı. Şirket şimdi ise 2018 yılında piyasaya sürdüğü amiral gemisi modellerinden ZenFone 5z için Android 10 güncellemesini başlattı.



    Ayrıca Bkz.Vivo Z5i tanıtıldı: 8GB RAM, Snapdragon 675 işlemci ve 5.000 mAh pil



    ZenFone 5z kullanıcıları için beklenen haber



    Asus'un 100.04.44.98 sürüm numaralı bu güncellemesi, ZS620KL model numarasına sahip ZenFone 5z cihazlar için piyasaya sürüldü. Şirket güncellemenin aşamalı olarak dağıtıldığını ve tüm cihazlara ulaşmasının belli bir süre gerektireceğini de belirtmiş durumda. Google Play'den sistem güncelleme desteği de sunan bu yükseltme ile birlikte, Arena of Valor, PUBG, Vainglory ve Injustice 2 oyunları için, farklı hesaplarla oynamayı sağlayan Twin Apps desteğinin de kaldırıldığı ifade ediliyor.





    ZeniMoji, Selfie Master, Çocuk Modu, Kolay Mod, hava durumu animasyon seçenekleri, yapay zeka destekli şarj ve gelişmiş APN ayarları gibi birçok yeniliğin de geldiği bu güncellemenin cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını Ayarlar*Sistem*Sistem Güncellemeleri menüsüne girerek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.








  • Laf aramızda s10 serisi de Android 10 güncellemesini almaya başladı, ilk olarak almanya da yayınlanmaya başladı. biz türk kullanıcıları ise, indirip kurduk bile android 10'i frija üzerinden.

  • zenfon 5 telefonum vardı. kronik sorun çıkardı. defalarca servise gönderdim ama kabul etmediler telefondaki sorunu. yani sattığı telefonun arkasında durmuyor asus. bir daha asla almam. 1 sene bile kullanamadım telefonu.

  • Lineage OS'u bilmeyenler de bir araştırsın derim. ZenFone 2 Selfie'ye Android 8.1 yükledim. Yarım saat bile sürmüyor tüm işlem. Bilale anlatır gibi de anlatmışlar.

    Ayrıca Note 3'e Android 9'u da uyarlamışlar.

    Lineage OS tema değil, doğrudan uyarlama. Doğru romu seçerseniz memnun kalmama şansınız yok.

  • Zenfone 5 kullanıcısıyım telefonumdan da memnunum fakat bu güncelleme sadece 5z ile mi sınırlı kalacak, arada sadece bir işlemci farkı var? Yazımızın son paragrafındaki yazılar zaten cihazda var, yeni gelen bir şey değil yani.

  • Zenfone 5 kullanıcıları beklemedeyiz

  • İşte görmek istediğim haberler.

  • Gayet stabil ve hızlı çalışıyor . Saf Android'e yakın çok güzel olmuş bence .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence haksızlık yapılıyor 5 kullanıcısıyım memnunum sadece 5z ye gelmesi doğru deği

  • Merhaba arkadaşlar bana güncelleme hala gelmedi devamlı kontrol ediyorum güncelleme yok, bende asus'un sitesindeki rom indirip güncelliyeyim dedim sanırım eskiden Bi rom öyle indirip sd karta atıp kapatıp açtığım zaman güncellemeyi görmüştü şimdi indiriyorum sd karta atıyorum ama yinede bişey olmuyor, nasıl güncelleme yapmam gerektiğini bilen Bi arkadaş varsa yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

  • ZeniMoji ve Selfie Master kaldırılmasaydı keşke.
    Android 10 güncellemesi sonrası kişiler listesi görüntülenemiyor içi boş gibi gözüküyor ancak dokunduğunuzda içeriğe giriyor ama oda tam görüntülenemiyor. Kişiler de sorun var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.