Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 Max kameralara yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus ZenFone 3 Max kameralara yakalandı


    Asus’un 30 Mayıs 2016 tarihi itibariyle resmiyete kavuşturacağı ZenFone 3 serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Benchmark sonuçlarından sonra görsel sızıntılar da gelmeye başladı. Söz konusu model Asus ZenFone 3 Max.


     


    Asus ZenFone 3 Max, serinin en büyük boyutlu modeli durumunda. ZenFone 3 Max modelinde 5.9 inçlik 720p/Full HD çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 615 yonga seti ve 3GB RAM bulunacak. Sızan görsel ile daha önce sızdırılan tasarım şeması birbirini tamamlıyor. Seride sadece Max modelinin kamera dizilimi diğerlerinden farklı.


     


    Asus ZenFone 3 serisi tamamen metal alaşımlı kasa ve ince ekran çerçeveleri ile ilgi göreceğe benziyor. Ayrıca incelik konusunda da Asus oldukça başarılı bir iş çıkarmış diyebiliriz. Seride toplamda 3 model yer alacak.


     


    Ayrıca Bkz.Android N betası, Nexus cihazların dışına çıkıyor

    Benchmark skorlarına yansıyan bilgilere göre, ZenFone 3 amiral gemisinde Snapdragon 820 yonga seti ve 4GB RAM yer alıyor. Full HD ekran çözünürlüğü ile birlikte cihaz pek çok amiral gemisinden de yüksek performans sergileyecek. İlk skorlar 135 000 seviyesinde gezindiği yönünde.


     


    Cihazda 32GB artırılabilir kapasite, 23MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler olduğu görülüyor. Fiyat olarak bu modelin 2000TL civarına yaklaşacağı tahmin ediliyor.


     


    ZenFone 3 Deluxe modelinde ise 5.5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 650 yonga seti, 3GB RAM, 12MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde üst seviye bir donanım yer alacak. Serideki orta seviye modellerin 200$-300$ arasında konumlanması bekleniyor. 


     

    Asus ZenFone 3 Max kameralara yakalandı 







  • Donanım sitesinde atılan başlığa bak, sanki magazin izliyoruz :)

  • Asus cidden saçmalıyor şu model isimlerinde. Elli tane model çıkıyor Zenfone 3 diye.

    Birinde çift sim olur, diğerinde 4G olmaz, bir başkasında ram 2 GB olur.

    Hayır illa model çeşitliliğim olacak diyorsan ne bileyim başka isimler üret. Bak Samsung'a A serisi, J serisi diye alfabedeki tüm harflerden gidiyor adamlar. En azından müşterinin kafası karışmıyor.

    Fiyat konusuna gelecek olursak hangisi 2.000 liralardan çıkacak bilmiyorum ancak Asus o fiyata avucunu yalar. Aynısı Zenfone 2'dede olmuştu. Uçuk rakamlardan girdi piyasaya kimse almayınca hop fiyatlar jet hızında 1.200 liralara kadar düştü.
  • 2016 nın yarısına gelmişiz ve halen sd 615 ve 720p.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

    Donanım sitesinde atılan başlığa bak, sanki magazin izliyoruz :)


    Frikik vermiş, şapşikçiler de çekmişler. Arsız Zenfon. :D

  • S652 ile gelmeli artık

  • Birdaha zenfone mu Asus mu tövbe.. Ne pc ve Oem tarafında ne de telefon ve network kısmımda Asus dedimmi kaçıyorum.. Problemleri bitmiyor bu markanın, her ürün gamında ayrı bir sorun.. Kullanıcı yorumumdur, tecrübeyle sabittir. Diğerlerini bilemem.

  • SD652'yi kim kullanacak?

  • 720p 5.5 inç'e kadar iyi de 5.9'ta maalesef sırıtır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 6dan sonra 2 çıktı sonra 3 çıktı
    Star wars gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu etkinlik öncesi videoda gösteriyorlar yeni telefonu


  • ahh be fiziksel home butonu yok galiba kötü oldu bu işte samsung htc 10 ve meizu nun gerisinde kalacak, neden parmak izi okuyuculu fiziksel home botunu koymaz ki kendi ayağına sıkıyor.

  • magazin haberleri gibi başlıklar koymasanız da donanım haberleri gibi başlıklar koysanız olmaz mı tamam komiklik yapmaya çalışmışsınız da bunu başlıkla değilde makale içinde olsa daha iyi

    ayriyeten asus zenfone 3 max de daha iyi donanım kullanıcağına daha kötü donanım kullanıyor çok saçma. zaten delux verisyon diye daha kötü donanımlı telefonu zaten başlı başına saçmalık

  • quote:

    Orijinalden alıntı: theARSLANN

    2016 nın yarısına gelmişiz ve halen sd 615 ve 720p.

    S210lu cihazlar varken sd615 kullanmaları bana tuhaf gelmedi.Fiyatına bakmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zenfone 3ün çıplak fotoğrafları için gelmiştim ?

  • haber asparagas değilse Asus yine saçmalamış
  • 5,9 inç nedir arkadaş.. bunu taşımak dert,tutarken elinden düşürmemeye çalışmak dert,buna spşgen kılıf alacaksın ekran kırılmasın diye,tam tablet boyutuna gelecek.2000 lirayada note 5 varken asus alan olurmu,olursa tuhaf olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Ben zenfone 3ün çıplak fotoğrafları için gelmiştim ?

    Antutu da kimin altında kimin üstünde diye merak etmediniz mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theARSLANN

    2016 nın yarısına gelmişiz ve halen sd 615 ve 720p.

    Boy desen 5.9 inç. Adama kalıbından utan derler :)
  • Adamın biri tecrübeyle sabit diyor neymiş kötüymüş. O tecrübe diyen arkadaşa soruyorum bende yıllardır asus Notebook kullanıyorum en sağlam cihazları bu markada gördüm. Bir yıla aşkındır zenfone 2 kullanıyorum bir kere bile takıldığını görmedim. Şimdi biz toplum olarak bir hatayı genele yaymada gerçekten çok iyiyiz. Adam bir sorun yaşamış tüm asus markalı cihazlar kötüdür diyor. Bende hiç sorun yaşamadım o halde tüm asus cihazlar iyidir mi diyeyim. Kendi kullanıcı tecrübelerini hepsi kötüdür diye çevirmekte nedir. Biraz objektif olun. O pahalı dediğiniz asus zenfone 2, samsung ta olunca 2 bin lira verince pahalı olmuyor.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.