Şimdi Ara

Asus zenfone 3 laser nasıl bir telefon?Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Genellikle internetteyken sayfa hızla bi aşağı bi yukarı kayıyor hani elinizle aşağı inmek için çekersiniz ya sayfayı, aynen öyle. Dokunmatik kendi kendine çalışıyor yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jennes

    Genellikle internetteyken sayfa hızla bi aşağı bi yukarı kayıyor hani elinizle aşağı inmek için çekersiniz ya sayfayı, aynen öyle. Dokunmatik kendi kendine çalışıyor yani.

    Benim hic oyle sorunum olmadi. Sadece bi ara dondu ekran gitti geldi Ondada telefon baya isinmişti. Sarzdayken oyun oynuyodum Kisa sure sapitti Sonra kapatip actim normale döndu. Siz hic telefonu alir almaz guncelleme felan yaptiniz mi?

    Ben ilk aldigimda Wifiye bağlandim Birsuru Yazilim guncellemesi aldi Sende bi dene.Faydali olur

    Benim hiç İnternet veya baska biseyde ekranimda donma kayma gibi sorunum yok. Sen bi guncellemeleri yap eğer Hayla sorun devam ediyosaa Herhalde en şanssiz kişi sensin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 5 Nisan 2017; 14:52:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alınca 2 tane güncelleme geldi onu yaptım ara ara da güncelleme geldi mi diye kontrol ediyorum ama güncelleme yok şu an. Maalesef şanssız kişiyim sanırım. Nasıl iki telefonda da aynı sorunu yaşadım asıl ona şaşıyorum 😐 sanırım süper şanslıyım 😅😌

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto ve video kalitesi nasıl. Kullananlar memnun mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy a5 2016, galaxy c5 ve son olarak zenfone 3 laser kullanmış biri olarak asusun foto kalitesi samsunglara göre düşük, a5 2016 efsane idi. Onun dışındaki tüm kriterlere göre asus üstün. Otomatik parlaklık ve gereksiz arka plan uygulamalarını kapattığımda, sadece mobil internetle en az 5.5 saat ekran süresi alıyorum. wifi olsa 8 saati bulur galiba. Bir de wifi çekim gücü efsane resmen. Laptoplardan daha güçlü çekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.